AMD Black&White

poruka: 2
|
čitano: 3.850
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
AMD Black&White

Evo da u slikama predstavim svoje novo računalo.

Kučište je ofarbano s bijelim detaljima, kavezi za diskove su prerađeni u hot swap, izrezana bočna stranica i stavljen tamni plexi. Rubovi plexia su brušeni 2mm tako da se izjednači površina bočnog lima sa plexiem. Pošto je kučište imalo samo jedan USB 3.0 koje je predviđen da se spaja kabelom za zadnju stranu ploče nabavljen i ugrađen dual USB 3.0 port s konektorom na matičnu. Staro napajanje rastavljeno, izvađena utroba i ugrađen 120mm vent s lcd za temperaturu te sve skupa stavljeno na dno kučišta.

Kablovi napajanja opleteni u bijelu boju sa parakordom (mislim da se tako zove) osim sata i molex power kablova, oni su crni tako da sam ih ostavio. Ostali kablovi termo bužir crni.

Na krov kučišta ugrađeni dva 140mm vent koji ispuhuju zrak, dva prednja 120mm uvlače zrak i unutarnji vent koji pola uzima s donje strane kučišta a pola uvlači od diskova i puše na ploču, kasnije na grafičku. Zadnji vent 120mm upuhuje zrak na CPU hladnjak. CPU hladnjak postavljen vertikalno tako da cirkulacija zraka ide od dole prema gore.

Na prekidač za kontrolu brzine vent spojene dvije led trake pa s njim palim i gasim ledice u kučištu.

Ugrađena 5.25 ladica, fan controler i na DVD-RW na ladicu stavljena plastika de se izjednači fronta.

Mislim da je to sve, vjerojatno nije pa ako se sjetim dopišem.

 

Dijelovi su od svuda, npr. matična iz Kanade, cooler, kučište i memorija iz Protisa, procesor iz ADM-a, napajanje iz Engleske...

 

Spec:  ploča Gigabyte F2A88x-UP4, cpu AMD APU 7850K, memorija Kingstone 2400MHZ DDR3, sistemski disk Samsung SSD 840 EVO 120GB, data RAID 1 dva 500GB WD Black, cpu hladnjak Coolermaster Hyper 212 evo, Ventilatori Gelid Solutions i Zalman led, kučište Zalman Z5 plus, napajanje semi modular 550W, fan controler Scythe.

U planu je grafička kada AMD ispolira drivere za Dual graphics, do onda je i sasvim dovoljna ova R7 u procesoru.

 

Komentari dobrodošli

Vedr@n
Moj PC  
19 0 hvala 6
11 godina
neaktivan
offline
AMD Black&White

Kolega odlično stvarno, uredno i dobro izgleda.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice