Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 286.496
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Xiaomi MI3W - review
Smille kaže...

Nešto možda krivo radim ali neznam što{#}  Postoji li opcija da se netko tko zna spoji Team viewerom barem taj dio pa ću ja onda spojiti mob na komp ako se tako može.

Hvala na pomoći.

Radis, pokusavas preko Fastboota flashati multilanguage rom.. Treba ti fastboot rom koji moras skinuti,stranicu s oje skidas imas na 18-oj u tutu..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Evo puno se zahvaljujem kolegi robimarko što mi je pomogo vratiti uređaj u radno stanje{#} jer nakon mog prčkanja čovjek mora imati dosta živaca uz svoje znanje, kad ja neznam ništa pa treba kao u osnovnoj školi u 1. razredu{#} ali evo sve poštelovo i radi super.

Sad moram poštelovati sve kako treba i bogme više nediram dok malo neproućim što i kako, problem je što nisam bio skinio dobru verziju, a naravno i moje neznanje igra veliku ulogu.

Hvala{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 18:41 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Vidim nova verzija dev roma 4.9.5  od petka je tu,ali jos nema 4.9.5 fastboot roma...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pored ikonice signala i baterije imam neki kružić koji se skroz vrti, a nikako nemogu otkriti o ćemu se radi ako spustim odozgo roletu{#} prema dolje sve postavke su pogašene osim ikonice automatsko svjetlo ili ikonica wi-fi ali kružić uvijek stoji tj. vrti se. Zna li netko o ćemu se radi da to ugasim nekako ili tako mora.Gore je MIUI 4.9.5

Hvala.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
To ti je za sinkronizaciju simbol
robimarko@gmail.com
14 godina
Smille kaže...

Da nije kakav sync ? -pretekao me robimarko

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 14:35 (Cromaki).
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Evo našao krivca{#} i iskljućio ga, sad se više ništa nevrti podesio samo kad je na wlan-u da sinkronizira.Ufff ima toga dosta za poštelovati koliko sam se god trudio ići redom i pokušati prilagoditi mob sebi još uvijek na nešto naletim

što nefunkcionira kako ja hoću, ali bitno da sve radi, opet zasluge idu kolegi da se nezaboravi{#}

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 15:00 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Jel ko narućivao mob nedavno sa mobicitya, kolko se čeka odprilike da pošalju i da dođe? Vidim da su obje boje out of stock...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pokušavam instalirati multilanguage ali dok uđem u recovery i pritisnem install update.zip kaže mi da ne može naći i neka stavim u root directory? Gdje je to? Mučim se s ovim cijeli dan.

Napravio sam fastboot i flash, sada imam v6 i ima neki bug dok ga rebootam da piše nešto za google play store has stopped working.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 16:27 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Htio bih naručiti sa to2c.com, ali me zanima koliko ću trebati platiti carinu. Znači, ako ne budem jedan od sretnika pa ne platim PDV, da li svejedno plaćam carinu i koliko?

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ne razumijem osobe kojima je tesko procitati neke osnovne informacije o carini a ako im je i to tesko bar da prelistaju nekoliko stranica unazad ove teme.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ma najjeftinije je sa mobicity.com, od tamo smo svi naručili. Ne obaziri se na ovog gore ovo je forum a ne baza podataka, nego, dajte mi netko molim vas objasnite kako da točno instaliram taj multilanguage, išao sam po onom Majdo tutorialu i svaki put mi piše da ne može locirati update.zip. Može netko staviti screenshot kako to točno treba izgledati?

Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

ako neće kao update.zip :

preuzeti paket na računalo. Povežite svoj mobitel na računalo i prenositi paket u downloaded_rom mapu u interne memorije. 

Otvorite program za ažuriranje, kliknite na izbornik i "odaberite paket ažuriranja", a telefon će se pobrinuti za ostalo.Rom koji skineš ne treba preimenovati ostavi ga kako je i skinut.Ovo važi za 1S probaj ovako.

Nadam se da ćeš uspjeti,meni ovako prolazi bez problema a imao sam isto kao i ti problem,lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 18:57 (raza).
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ok...zašto su mi tu neki kineski brojevi? Kako da to maknem? I traži me da nekako aktiviram svoju karticu, hoće li mi to puno naplatiti?

I zašto mi se mob ponekad gasi?

EDIT: Fixed, promijenio language na hrvatski.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 1:38 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi MI3W - review

Ekipa, ako koga zanima Mi Powerbank i Mi BT speaker, ima moju preporuku za oba gadgeta.

Powebank je za cijenu od 20$ stvarno odlična investicija u mobilnost i neovisnost o punjaču, a isto mislim i za cijenu Mi speakera koji na antelifeu košta 36$, s obzirom da je neusporedivo glasniji od sličnih zvučnika, a u paketu stiže i baterija od Hongmija koja mu daje odličnu autonomiju. Čak ima opciju da se preko NFC-a povežete s njim, nemam mob s NFC-om pa nisam isprobao.

Oba su provjereno original, a powerbank sam čak i rastavio i ustanovio da su unutra 4x LG baterije od   2600 mAh.

Ako koga zanima evo linkova:

Powerbank (kupon za 19,99$ je GNZVQCFW - istek 15.09.)

BT speaker (redovna cijena 35,99$)

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
assassin.st kaže...

Ekipa, ako koga zanima Mi Powerbank i Mi BT speaker, ima moju preporuku za oba gadgeta.

Powebank je za cijenu od 20$ stvarno odlična investicija u mobilnost i neovisnost o punjaču, a isto mislim i za cijenu Mi speakera koji na antelifeu košta 36$, s obzirom da je neusporedivo glasniji od sličnih zvučnika, a u paketu stiže i baterija od Hongmija koja mu daje odličnu autonomiju. Čak ima opciju da se preko NFC-a povežete s njim, nemam mob s NFC-om pa nisam isprobao.

Oba su provjereno original, a powerbank sam čak i rastavio i ustanovio da su unutra 4x LG baterije od   2600 mAh.

Ako koga zanima evo linkova:

Powerbank (kupon za 19,99$ je GNZVQCFW - istek 15.09.)

BT speaker (redovna cijena 35,99$)

Već sam bio potvrdio da je original i objavio kupon.

Ima i kupon za silver verziju

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

****** mobicity, već je dva tjedna out of stock {#}

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi MI3W - review

Evo ga MiPhoneManager (dobrim dijelom preveden na engleski).

link 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Jeli moguće v6 prebacit na ART? Na xiaomi forumu se spominjalo da beta može ali u developer options tu opciju ne nalazim.

I kako stojite sa zagrijavanjem uređaja, meni se kad igram recimo real racing 3 zna poprilično zagrijat gornji dio oko slušalice gdje je cpu i gpu. To je normalno?

"Runtime (ART/Dalvik) switch is available in current beta rom, but this thread is for whom are using builds without it."

Taj beta rom je nešto drugo u odnosu na zadnju dev verziju v6?

Edit: Vidim sad da je to druga verzija, za dev se treba flashat ali po komentarima crashaju neke system aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 19:40 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RePlaY kaže...

Jeli moguće v6 prebacit na ART? Na xiaomi forumu se spominjalo da beta može ali u developer options tu opciju ne nalazim.

I kako stojite sa zagrijavanjem uređaja, meni se kad igram recimo real racing 3 zna poprilično zagrijat gornji dio oko slušalice gdje je cpu i gpu. To je normalno?

"Runtime (ART/Dalvik) switch is available in current beta rom, but this thread is for whom are using builds without it."

Taj beta rom je nešto drugo u odnosu na zadnju dev verziju v6?

Edit: Vidim sad da je to druga verzija, za dev se treba flashat ali po komentarima crashaju neke system aplikacije.

Moguće je BETA ROM u Dev. opcijama prebaciti, ima jednostavna promjena.
Ako si na Dev. ROM-u (ne BETA, moraš nešto flashati).

Što se tiče zagrijavanja...

Radi li ti igra fluidno? - Radi.
Troši li mobitel prilikom tome resurse? - Troši.

Mora se zagrijavati u grafički zahtjevnim aplikacijama.
Problem je kada ti se grije u običnom, daily use radu.

Usporedi s PC-om.
Igraš li recimo BF4, naravno da će se grijati.

Grije li se pri surfanju netom - to je već problem. 

17 godina
Xiaomi MI3W - review

@sudy_freak

Hvala na recenziji.

Narucio sam s to2c.com, ali nisam dovoljno pazljivo procitao recenziju, pa sam uzeo s kutijom {#}.

O tome cu brinuti kad stigne.

Totalni sam noob sto se tice Xiaomi-ja i MIUI-ja, pa bih bio zahvalan na kakvim savjetima ili uputama u pravom smjeru, sto mi je najbolje prvo uciniti kad stigne.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prevrti temu unazad par stranica, i sve ce ti biti jsno, kad si vec imao volje citati prvu stranicu.. Na str 18 ti je tut kako flashati sve, napraviti cistu instalaciju i podesiti uređaj bas onako kako sam zelis, preporuka za pocetak dev rom 4.8.1 i dok se ne ushemis ne updejtaj dalje od toga..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Moj savjet je da svakako nađeš nekoga tko zna da ti to napravi i da gledaš kako se to radi{#} da neprođeš kao što sam ja(imaš mob, a nemaš), jer sam i sam u istoj situaciji glede znanja općenito glede mobitela i te tematike i MIUI-a "0" poena ipak je drugačije kad to radi netko tko zna, a ti pratiš i učiš sve te cake, badave što "to lijepo piše" ali piše i na plotu p**** pa nije to to.....{#}

Jer onome komu je sve to novo i nepoznato teško se snađe, a ako pogriješi i nešto krene krivim tokom i poslije bude "nismo znali i upomoćććć" kao što sam i sam prošao, povuklo me to eto pa svi nadograđuju i fleshaju idem i ja, a nisam nikad, samo upozorenje što se može desiti.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ekipa, jel tko update-a na 4.9.5 DEV?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Na mom mobu se vrti ta verzija{#} i meni sve šljaka kako treba i zadovoljan sam, a i bitno mi je da ima hr. meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi MI3W - review

Leakao bih vam novosti s 4.9.10 BETA ROM-a, al' ne smijem {#}

Očekujte boli glava stvari s V6 (ako već niste to zaključili).

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Ma ajde,neće nitko saznati.
Barem meni na PM
robimarko@gmail.com
15 godina
Xiaomi MI3W - review

Evo jedna jako dobra recenzija (a kakva drugačija može biti s GSMArene).

Mi3 vs. Mi4 pa si pročitajte.{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi MI3W - review

Riješavam se nekih maskica pa ako ima tko zainteresiran (PP).

sorry bugovci, nisam htio stavljati u Male oglase, jer netko možda ne bi vidio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

Riješavam se nekih maskica pa ako ima tko zainteresiran (PP).

sorry bugovci, nisam htio stavljati u Male oglase, jer netko možda ne bi vidio. 

Kakav je ovaj Spigenov case, jel valja šta?

Jel itko ima originalan Xiaomijev flip case, onaj što se zaljepi na stražnju stranu? Zanima me kako to funkcionira, jel se nakon par skidanja case-a gubi "ljepljivost" tog zadnjeg kraja? Mislim na ovaj case: Flip case

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 13:21 (milinho).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice