samo da javim kupio lumiu 550 i prezadovoljan sam :))) samo jedna obavijest za ostale a ja to nisam znal do danas ovi paketi sta su 898 kn od simpe su u biti otkljucani mobiteli meni bez problema prihvatilo tele 2 karticu mada sam se naceko da ju aktiviriaju ali bitno da radi sve hvala svima na pomoci :)))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo da vam kažem svoja imena za web browsere : Phoenix (baziran na Edge), Falcon (baziran na Firefox (iOS portana baza)), i svoj originalni - Grizzli. Phoenix će biti prvi koji ću forkati od Edge.
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Ako nema, prebaci se na release. Samo ne prekidaj proces ažuriranja.
samo da javim kupio lumiu 550 i prezadovoljan sam :))) samo jedna obavijest za ostale a ja to nisam znal do danas ovi paketi sta su 898 kn od simpe su u biti otkljucani mobiteli meni bez problema prihvatilo tele 2 karticu mada sam se naceko da ju aktiviriaju ali bitno da radi sve hvala svima na pomoci :)))
koji je hardware revision (broj verzije hardvera) unutra? 2.x.x.x ili 3.x.x.x? (pogledaj pod postavke - sustav - o telefonu - dodatne informacije)
pričao sam danas s jednime i on ima v2 pa ima nekih problema sa mobilnim internetom dok 550 sa rev 3 nema problema...
Samobor je lepa varoš
Znati li možda neku aplikaciju za audio knjige. Trebala bi mi za audio predavanja ili audio knjige.
Da ima opcije rewind last 30 sec i player speed.
Znati li možda neku aplikaciju za audio knjige. Trebala bi mi za audio predavanja ili audio knjige.
https://blogs.windows.com/devices/2015/02/13/best-audiobook-apps-windows-phone/
Ja sam koristio Audiobooked i bila mi je dosta dobra aplikacija, ima kontrolu brzine, premotavanje i još par zgodnih stvari (Library).
Čini mi se da je došao novi update za Release kanal.
Čini mi se da je došao novi update za Release kanal.
aplikacija ili windowsa? jučer na 950XL su išlo dosta aplikacija preko relese preview, na update za windowse ništa... (neinsider .218 sa uključenim release preview)
Na mobitelu od starog, L 630 ili L 635. Ažuriranje Windowsa.
Samobor je lepa varoš
nikako. univerzalna aplikacija za vrijeme nema mogućnost stavljanja prognoze na lock screen i glance zaslon. jedino što možeš sa nekom aplikacijom na zaključani zaslon (ja koristm Awesome Lock).. noviji redstone ima opciju da trenutno zaključani zaslon prikazuje na glance ali to je bugovito i loše radi barem za sada
YMusics - najbolja Youtube aplikacija za slušati glazbu sa Youtube.
Samo da vam kažem svoja imena za web browsere : Phoenix (baziran na Edge), Falcon (baziran na Firefox (iOS portana baza)), i svoj originalni - Grizzli. Phoenix će biti prvi koji ću forkati od Edge.
Super da imas imena. Bitno je od neceg poceti. 
Sretno ti bilo. Ako trebaš pomoć, osobno stojim na usluzi
I ovaj Messanger nabijem na k. Moram ga otvarati preko Facebook aplikacije.
Pre alpha izlazi sredinom maja, moram masterizirati C++ a i C# + XAML pa biće tu posla . Kad buildam pre alpha izdanje, bićete obaviješteni pa da isprobate na mobu.
I ovaj Messanger nabijem na k. Moram ga otvarati preko Facebook aplikacije.
Moj radi dobro a Facebook aplikaciju niti nemam više instaliranu.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Jel ima neki način na koji mogu sačuvati podatke(sejvove) od igara(Traffic Rider)? Izlazim iz Insidera.
Jel ima neki način na koji mogu sačuvati podatke(sejvove) od igara(Traffic Rider)? Izlazim iz Insidera.
Ja mislim da ne moze to ...LP
ima ali treba se malo pomučiti oko toga....
ima jedna aplikacija AppData Manager na XDA forumu ali za nju treba napraviti interop unlock na telefonu a to za početnike i neznalice može biti veliki problem... druga stvar što ne garantiram da će raditi... zadnji put sam tu app koristio na 8.1... na 10 ju nisam probavao a koliko vidim tema je mrtva već 5 mjeseci pa je to očit znak da ništa od toga na W10M
za drugi način ne treba interop unlock ali treba SD kartica na telefonu i nema garancije da ćete sve igrice moći na taj način izvući save fajle... drugi problem je što je taj trik samo za stare aplikacije i igre, jer nove univerzalne W10 aplikacije nećete tako moći izvuči iz njih sejv fajle
napravi se deploy patchirane aplikacije Pocket File Manager v4.3.6.0
igrica se prebaci sa memorije telefona na SD karticu
sa pocket file manager se na SD kartici otvori folder WPSystem - AppData, otvori se folder koji sadrži podatke igre (to je malo zeznuto jer nazivi foldera nisu imenom)
u folderu igre uđe se pod folder Local, i sa koliko sami možete skužiti u tom folderu neka od fajli je sejv fajla... sad ju samo spremite i valjda sami možete zaključiti da je isti postupak vraćanja...
inače taj metod se može koristiti i za varanje u nekim igrama ako skužite editiranje sejv fajle i podatke koji se trebaju mjenjati...
Dal postoji neki app koji pretvara smartphone u dumbphone na neko određeno vrijeme, recimo par sati?
Dal postoji neki app koji pretvara smartphone u dumbphone na neko određeno vrijeme, recimo par sati?
i muzička želja usput? lol kakva pitanja... jedini način je da deinstaliraš i poisključiš sve a nema neke čarobne aplikacije koja bi sve stavila u neku hibernaciju... shvati da je windows sustav siguran sustav i ne dopušta razne manipulacije s njime...
Ah ti fanboyevi, no dobro, molim te da više ne odgovaraš na moje postove.
Nego, posluzit ce i battery saver mode za to sto mi treba
Ah ti fanboyevi, no dobro, molim te da više ne odgovaraš na moje postove.
Nego, posluzit ce i battery saver mode za to sto mi treba
Battery saver + airplane mod i ostaje ti samo touchscreen i offline aplikacije.
Novi redstone build, 14327, je vani. Ispravili su bug radi kojega se messenger i druge starije aplikacje nisu htjele pokretati, također je ispravljen bug u vezi instalacije language packova. Zanimljiva mogućnost je slanje poruka sa računala preko mobitela pomoću nove aplikacije messagging everywhere(ovo radi samo ako je najnoviji build instaliran i na desktopu). Sve ostalo je navedeno na blogu.
Trenutno se skida, nadam se da neće biti problema(nadogradnja sa 14322, L640)