WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.352
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
x360gamer kaže...
Kupio sam novi nokia fatboy - dt 901.
Sve uredno zapakirano, sve slozim kako treba..polozim lumia 920 na punjac..
Na mobitelu se nista ne dogada, ikona baterije ne pokazuje da se puni...nema nikakvog zvuka?!
Na plocici svijetli bjeli led indikator.

Jer nesto pogresno radim?

gornja strana mobitela mora biti okrenuta prema gornjoj strani mobitela.

ako ti je u nekom zaštitnoj maski ili slično, izvadi van... neke zaštitne maske blokiraju magnetsko zračenje a bežično punjenje se bazira na magnetskom polju...

pogledaj video

16 godina
dadn kaže...
x360gamer kaže...
Kupio sam novi nokia fatboy - dt 901.
Sve uredno zapakirano, sve slozim kako treba..polozim lumia 920 na punjac..
Na mobitelu se nista ne dogada, ikona baterije ne pokazuje da se puni...nema nikakvog zvuka?!
Na plocici svijetli bjeli led indikator.

Jer nesto pogresno radim?

gornja strana mobitela mora biti okrenuta prema gornjoj strani mobitela.

ako ti je u nekom zaštitnoj maski ili slično, izvadi van... neke zaštitne maske blokiraju magnetsko zračenje a bežično punjenje se bazira na magnetskom polju...

pogledaj video

Nemam nikakvu masku itd, mobitel je postavljen kao u videu.

Iako svijetli ledica na plocici bjelo - valjda kao da se puni, na mobitelu se nista ne dogada?!

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

na mobitelu bi se trebalo događati isto kao kad priključiš obični punjač... čuješ onu zvučnu obavijest za punjenje i prikaže se ikona za punjenje

probaj onako kao u videu da samo koristiš pločicu bez jastuka. ali pazi da ti donja strana mobitela bude u ravnini sa donjom stranom pločice, kao na slici, pa vidi onda... 

ako ne radi i dalje, onda su dvije mogućnosti, neispravna pločica ili neispravan mobitel, odnosno modul za wirelees punjenje u 920

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 18:11 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dadn kaže...

na mobitelu bi se trebalo događati isto kao kad priključiš obični punjač... čuješ onu zvučnu obavijest za punjenje i prikaže se ikona za punjenje

probaj onako kao u videu da samo koristiš pločicu bez jastuka. ali pazi da ti donja strana mobitela bude u ravnini sa donjom stranom pločice, kao na slici, pa vidi onda... 

ako ne radi i dalje, onda su dvije mogućnosti, neispravna pločica ili neispravan mobitel, odnosno wirelees modul u 920

Sve to radim, i nista se ne dogada!

plocica svijetli, al uredaj nedaje znakove da se puni!

Ima netko na podrucju pescenice da mu treba novi novcati fatboy?

Cisto da isprobamo - ako radi na drugom uredaju, meni je QI u kvaru i odmah moze ga kupiti taj tko zeli - 100 kn :)

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Da nisi možda mijenjao masku na mobitelu?

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Glasanje za novi build: https://strw.pl/5e9637f6

"Hey #WindowsInsiders, I have a poll for you this morning. We have fixed the Mobile build to build upgrade bug that required the reflash to 8.1 so you could install 10549. It's fixed in build 10575 and newer. BUT, it will take a few more days to go all the way through our rings. But we have a pretty excellent build in-hand (new features, lots of fixes, improved battery, etc.) It is build 10572.So it doesn't have the build to build upgrade bug fixed in it. Here's the question: Should we release it as a Fast ring flight? You'd have to go back to 8.1 again to take it, but you could also choose to just sit it out and wait a few days for 10575.

Opet bi morali na wp8.1 da bi ovo stavli... Ja ću se ovaj put rađe strpit malo(a možda i ne).

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 19:50 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Opet bi morali na wp8.1 da bi ovo stavli... Ja ću se ovaj put rađe strpit malo(a možda i ne).

Ako Gabe kaže da 10575 izlazi sljedeći utorak (dobro, otprilike), treba stvarno bit lud (ili imati jaaako puno vremena) pa sada vraćati 8.1 i onda instalirati ovo!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina
Nije mjenjana maska, niti se ikakva zastitna maska nalazi na mobitelu.
Plocica svjetli bijelo na led indikatoru, ali uredaj nedaje znakove punjenja.

Jedino sto mi sada pada na pamet - uredaj je bio pod garancijom, i na njemu je mjenjan zvucnik - ciscen je od prasine. Znam da sam ga par dana nakon toga nosio natrag (u mobis), da mi vrate sarafice na dno maske (nisu zasarafili). To mi jedino sada na pamet?!
Dal bi bili takvi i stavili neku drugu masku na uredaj?!
Neznam...
Trebao bi nekog s nekim mobitelom koji podrzava QI i netko tko zeli (ako je ispravan) novi novcat fatboy! Moja ponuda stoji, nademo se, isproba se fatboy.. Ako radi, onda je problem do moje 920tke... A fatboy moze nositi za smjesnih 100 kn - do danas je bio zapakiran u foliji :)
12 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...
skank666 kaže...

Ako Gabe kaže da 10575 izlazi sljedeći utorak (dobro, otprilike), treba stvarno bit lud (ili imati jaaako puno vremena) pa sada vraćati 8.1 i onda instalirati ovo!

Jel ima changelog ili Microsoft daje changelog samo kad izađu buildovi ?

17 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Koliko znam, nema.

14 godina
odjavljen
neo.gz kaže...

Uzeo sa ebaya bijeli case,mob sada presexy 

Kojim je fonom to slikano?

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Noćas novi build prema infu \VNovosti .

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozz. zanima me jel je moguce igrati clash of clans na wp8/10.??ako moze vracam se na wp

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Developeri mrze platformu,ali IMO Cloud Raiders je ugledna igra tog tipa. Developeri su kreteni,isto važi i za Snapchat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kizo2703 kaže...
skank666 kaže...

Nakon što se skine 8.1 preko WDRT on ostane na računalu tako da sama instalacija traje vrlo malo, dodušte onda treba skinuti novi build ali svejedno, nije toliki problem, barem meni osobno.

Swedish latin super funk.
10 godina
neaktivan
Iskreno nije vise stvar u igri nego do klana tj. ekipe... ima na netu brdo stranica kako instalirat igru na wp ali to ne radi...
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nova facebook beta je vani, službeno.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Silwncer kaže...
kizo2703 kaže...
skank666 kaže...

http://wmpoweruser.com/video-hands-on-with-windows-10-mobile-build-10572/

13 godina
neaktivan

Iphone 5s, ali je slikano direktno iz FB Messengera pa poslano, tako da ne znam da li bi slike bile kvalitetnije da je slikano kamerom pa poslano.

BTW, jesu sranje nase fb apliakcije, npr kada ja slikam direktno iz Messenger malo, lose. Jedva čekam nove aplikacije samo da ne razocaraju. 

17 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Known issues and fixed bugs in Windows 10 Mobile Build 10572

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Sinoć sam se vratio na 8.1 radi ove nadogradnje i ne mogu da vjerujem koliko je brži od W10M. Znao sam da je brži, ali toliko brži

Uglavnom, čekam idući build W10M jer kada sam jutros pročitao kakvih problema ima, radije idući sačekam jer će navodno biti i poboljšanja gledeperformansi, baterije i bit će riješen upgrade bug (nećemo se više morati vraćati na 8.1 da bi ažurirali sustav.

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Narucena lumia 930, bijela. Nasao sam novu za 250 eura. Slike kacim kad dodje u petak.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kako vama radi ovaj build ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Kako vama radi ovaj build ?

Preskaćem ovaj jer nema smisla, bitne stvari ne rade a novi build će u utorak i ono što je najbitnije popravljen je upgrade path. S ovoga bi opet morao na 8.1 da  bi stavio novi build.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koje bitne stvari ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

O bugovima detaljnije ovdje. Do sada nisam bio u insider programu na mobitelima i mislio sam da će build 10572 biti prvi koji ću instalirati, ali sada vidim da moram čekati idući. 

Primjeri: -ukoliko skloniš pločicu za telefon 2(dakle na dual sim uređajima), cijela aplikacija za zvanje će nestati do ponovnog pokretanja.

-Isti problem za SMS, ako se ukloni pločica za sim2, sms aplikacija neće raditi

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

2 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
Ivan_hacker kaže...

O bugovima detaljnije ovdje. Do sada nisam bio u insider programu na mobitelima i mislio sam da će build 10572 biti prvi koji ću instalirati, ali sada vidim da moram čekati idući. 

Primjeri: -ukoliko skloniš pločicu za telefon 2(dakle na dual sim uređajima), cijela aplikacija za zvanje će nestati do ponovnog pokretanja.

-Isti problem za SMS, ako se ukloni pločica za sim2, sms aplikacija neće raditi

U jbt, to se mora ispraviti 

15 godina
WindowsPhone - Općenito

U idućih nekoliko dana bi trebao izaći novi build, tako da stvarno nema smisla instalirati 10572 (barem meni sa dual sim verzijom).

Inače, nakon resetiranja mobitela na tvorničke postavke, hoće li se sinkronizirati podatci aplikacija, kao na androidu?

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Video 360 aplikacija za gledanje 360° videa trenutno besplatna (16 kn)

aplikacija je dostupna i za Windows PC

http://www.windowsphone.com/s?appid=d2547e4f-d2e4-476e-9271-c9753644de8c

Moj PC  
5 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
dadn kaže...

Video 360 aplikacija za gledanje 360° videa trenutno besplatna (16 kn)

aplikacija je dostupna i za Windows PC

http://www.windowsphone.com/s?appid=d2547e4f-d2e4-476e-9271-c9753644de8c

Prije niti tjedan dana sam je kupio... U biti i nije mi žao jer su devoloperi prva liga.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice