WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.033
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

na XL je 3000 mAh, a na 640 LTE je 2500

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Auuu sinko... Ovaj Ativ S ima 2300 i kad upecam nešto preko Messangera to ispadne ovako.. cca 45 minuta Messangera i na punjač odma

Klik

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Evo :)

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Da se pohvalim, 4. po redu Lumia u mojoj obitelji.
Mater kupila Lumiu 735, jako ugodno me telefon iznenadio. Toliko pozitivno da mi samo kamera "kopa oči", razmazila me Lumia 920.
Stanje uređaja: Lumia 800 i 920 (ja koristim), Lumia 625 (ćaća) i Lumia 735 (mater).
Još dva androida i jedan iOS ostali za eleminirat 😁
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
10 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

@majstorSZ

gdje je uzela L735?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupljena u VIP-a, samo uređaj bez ugovorne obveze.

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
11 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...
Toliko pozitivno da mi samo kamera "kopa oči", razmazila me Lumia 920.

upravo to... nikako ne mogu prežaliti 920 iako je i dalje ostala "u obitelji"...

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Možda pitam gluposti ali koliko je složena prcedura otključavanja Lumije XXX na sve mreže.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Sto to jede bateriju u standby-u na win mobile. Vrlo sam neugodno iznenadjen posto mi pojede preko noci i do 20%. Konstantno je ukljucen wifi, 3g, motion data, mail i mesidjeri...dakle sve ono za svakodnevnu upotrebu. Ugaseni svi ostali pozadinski procesi, provjera upadate-a, glance ugasen....

Meni ovo nije normalno, gore je nego na androidu :(

Radi se o L830

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 9:33 (robee1).

0 0 hvala 0
16 godina
robee1 kaže...

Sto to jede bateriju u standby-u na win mobile. Vrlo sam neugodno iznenadjen posto mi pojede preko noci i do 20%. Konstantno je ukljucen wifi, 3g, motion data, mail i mesidjeri...dakle sve ono za svakodnevnu upotrebu. Ugaseni svi ostali pozadinski procesi, provjera upadate-a, glance ugasen....

Meni ovo nije normalno, gore je nego na androidu :(

Radi se o L830

Prvo što napravi, otiđi u Battery sense i provjeri što to točno ždere bateriju, pa probaj deinsatlirati tu aplikaciju i budi jedan ciklus punjenja bez nje, da vidiš da li je bolje. Ako ni tada nije, napravi hard reset, pa vidi kako se ponaša. Zadnja opcija je reistalacija software - a. Ne smije toliko trošiti, previše je. Moja 535 preko noći sa svime živime uključenim padne 2 - 3% preko noći. 

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Provjerom baterije ne pokaze nista posebno, samo ono sto je koristeno najvise. Iskljucio sam background za sve ali vrijeme se samo ukljuci ponovo...kao i provjere update-a...cudno. Inace fon koristim par dana i postavljen je od nule.

Cudno mi je i sto mailove pobrka...dobijem dva maila koja nemaju veze jedan s drugim, razlicite mail adrese a on to stavi u jednu konverzaciju. Kontakte imam sync sa googla ali ne povuce sve podatke...recimo pojedine mail adrese jednostavno ne vidim a provjerom na webu one postoje u kontaktima. Inace, win mobile mi djeluje solidno, sa sitnim nedostatcima i zbog toga sam isao na njega a ne na android, no izgleda da sve ovo bas i ne funkcionira. Jede otprilike 1-2% na sat da nista ne diras.

0 0 hvala 0
16 godina
robee1 kaže...

Provjerom baterije ne pokaze nista posebno, samo ono sto je koristeno najvise. Iskljucio sam background za sve ali vrijeme se samo ukljuci ponovo...kao i provjere update-a...cudno. Inace fon koristim par dana i postavljen je od nule.

Cudno mi je i sto mailove pobrka...dobijem dva maila koja nemaju veze jedan s drugim, razlicite mail adrese a on to stavi u jednu konverzaciju. Kontakte imam sync sa googla ali ne povuce sve podatke...recimo pojedine mail adrese jednostavno ne vidim a provjerom na webu one postoje u kontaktima. Inace, win mobile mi djeluje solidno, sa sitnim nedostatcima i zbog toga sam isao na njega a ne na android, no izgleda da sve ovo bas i ne funkcionira. Jede otprilike 1-2% na sat da nista ne diras.

Onda definitivno napravi hard reset, nešto se dogodilo u OSu. Ovo mi je treći WP (drugi sa 8-icom) i nikad mi nije bilo da je pomiješao mailove ili da nije pokupio ama baš sve podatke s Google-a o kontaktima. A ni background podaci se ne pale sami ako nekoj aplikaciji zadam da ne radi sinkronizaciju. 

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Hard reset radim: settings/about/reset your phone ili ga spojim na pc i preko winphoneprecovery da povuce sve novo?

Jos jedno pitanje....postoji li kakav pc suite za win mobile :) ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 10:49 (robee1).

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

To je soft reset . Hard ide preko tipki.

Za suite imaš Windows Phone suite .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sil,preko tipki je soft.Reset your phone je hard reset,briše sve.
Za upravljanje telefonom ima Windows Phone aplikacija koja se spajanjem telefona u Win 7/8 sama instalira,u 10ki ima ona...Manage your phone ili sl.Za reinstalaciju softwarea koristi se Windows Phone recovery tool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

To je soft reset . Hard ide preko tipki.

Za suite imaš Windows Phone suite .

krivo.. soft reset je kad gasiš mobitel

hard reset ili reset na tvorničke postavke je upravo u postavke - o telefonu

11 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
sil,preko tipki je soft.Reset your phone je hard reset,briše sve.
Za upravljanje telefonom ima Windows Phone aplikacija koja se spajanjem telefona u Win 7/8 sama instalira,u 10ki ima ona...Manage your phone ili sl.Za reinstalaciju softwarea koristi se Windows Phone recovery tool.

nema neke prevelike potrebe za nekom suite aplikacijom... kontkti su na računu i lako se preko weba pristupi njima, preko USB ili One drive se upravlja multimedijom

btw za reinstalaciju softwera ja više volim Nokia Software Recovery Tool... prvenstveno jer (skoro) sve Nokie su podržane (i symbian), a plus toga možeš lako upravljati skinutim firmverom i napraviti si rezervu što bi moglo lako dobro doći za vraćanje na neku prijašnju verziju... 

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

GDrive.NET - Aplikacija za Google Drive (neslužbena)

http://www.windowsphone.com/s?appid=efe259f3-85db-4d50-a04e-b9f5a9618ebe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
U potpunosti se slažem za Nokia Recovery, u kombinaciji s NaviFirm-om (dok sam imao 930 preko njega sam prebacio s mađarskog na baltik ROM koji je prvi dobio Denim...mada sam uz njega dobio purple hue,ali mi nije smealo),ali preporučam ljudima WP Recovery jer je jednostavniji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
@dadn,
ne bi bilo. Gasenjem se ne gubi nista, soft reset vraca mob na tvornicke postavke, a hard reset moze rijesiti dublje probleme od soft I takodjer brise sve. Npr. moja je zena uspjela 920 igrajuci se zblenuti tako da je ostao blank screen. Kako bi ti resetirao takav telefon kroz GUI kad ga ne vidis?
16 godina
Brk kaže...
@dadn,
ne bi bilo. Gasenjem se ne gubi nista, soft reset vraca mob na tvornicke postavke, a hard reset moze rijesiti dublje probleme od soft I takodjer brise sve. Npr. moja je zena uspjela 920 igrajuci se zblenuti tako da je ostao blank screen. Kako bi ti resetirao takav telefon kroz GUI kad ga ne vidis?

soft resetom - pomocu tipaka, npr na mojoj lumia 920 to je drzanje volume down + lock tipke oko 10 sekundi!

hard reset je pak obrnuto - volume up + lock / 10 sekundi.

samo s hard resetom se brise sve i telefon vraca na tvornicke postavke.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Brk ti si pomiješao stvari...

Soft reset je običan reboot bez ikakvog brisanja.. googlaj soft reset lumia pa ćeš vidjeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel MS predstavio na kraju 950ke? Vidim da dpetric ništa ne piše :(

0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Neće niko ništa da piše ni o Windows Mobile aplikacijama,kamoli uređajima. Da je Apple ili Android u pitanju,odmah bi bilo .Ali ipak su tu Windows Novosti za nas.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Neće niko ništa da piše ni o Windows Mobile aplikacijama,kamoli uređajima. Da je Apple ili Android u pitanju,odmah bi bilo .Ali ipak su tu Windows Novosti za nas.

Koji ne pišu ništa 6 dana i onda 7. dan svale sve...

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Bugovci ? Dino iz \Vindows Novosti svako malo izbacuje vijesti,nema nade da Bug nešto objavi za WP.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Bugovci ? Dino iz \Vindows Novosti svako malo izbacuje vijesti,nema nade da Bug nešto objavi za WP.

Idemo svi na Dragu, Miru, Denisa, Davora i ostale 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

I Dragana. Ona recenzija za 920 je užas .

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Koji mob wp bi preporucili do 1000kn? Za frenda, gledamo novu Lumia 535 ali nisam pametan da li se isplati kupiti za cca 850kn, bilo je problema sa touchem ono hardware revision 3 i 5.. 

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Imas 640 u edigital za malo manje od 1100, ta je cijena bila prije tjedan dana.
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice