WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.122
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja ima 930 i ne skripi apsolutno nigdi. Cak i ovako razbijena kao kod mene...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo video onog Acera

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
skank666 kaže...

Evo video onog Acera

Meni je zanimljivo da niti jedan portal u HR nije prenio ovu vijest a mogal bi biti revolucija u mob. industirji.

Da je Apple vjerovatno bi bilo na svakoj naslovnici...

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 14:25 (amater_2).
14 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
skank666 kaže...

Evo video onog Acera

Meni je zanimljivo da niti jedan portal u HR nije prenio ovu vijest a mogal bi biti revolucija u mob. industirji.

Da je Apple vjerovatno bi bilo na svakoj naslovnici...

Kakva revolucija? Ne razumijem taj jezik, šta je to Acer metnija u mobitel?

16 godina
Dex.pwn kaže...

Prvi mob koji podržava MS Continuum.

14 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Dex.pwn kaže...

Prvi mob koji podržava MS Continuum.

Aha, pa zaboravili ste da će i MS ipredstaviti 950 i 950XL? Razlika je samo nekoliko dana

16 godina
Dex.pwn kaže...

Aha, pa zaboravili ste da će i MS ipredstaviti 950 i 950XL? Razlika je samo nekoliko dana

O ovom govorim. 

Pazi ovo:

http://mob.hr/acer-predstavio-6-smartfon-i-8-tablet-iz-nove-predator-linije-proizvoda/

U isto vrime je prestavljen i ovaj uređaj , ali o njemu niti rječ.

Isto je bilo i na BUG-u.

14 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Dex.pwn kaže...

O ovom govorim. 

Pazi ovo:

http://mob.hr/acer-predstavio-6-smartfon-i-8-tablet-iz-nove-predator-linije-proizvoda/

U isto vrime je prestavljen i ovaj uređaj , ali o njemu niti rječ.

Isto je bilo i na BUG-u.

Jel ovaj 6" na WPu ili Androidu? Ne piše nigdje a sviđa mi se što je 6" i što je moćan, samo da je WP

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kako mi ide na živce što ne mogu kupiti Realarm aplikaciju... Postavio sam si PayPal, vratio nazad na US postavke(zbog Cortane) i sad mi kaže da nema nikakve opcije za plaćanje... Jel toliko bitno koja sam regija?!?!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Kako mi ide na živce što ne mogu kupiti Realarm aplikaciju... Postavio sam si PayPal, vratio nazad na US postavke(zbog Cortane) i sad mi kaže da nema nikakve opcije za plaćanje... Jel toliko bitno koja sam regija?!?!

da, naša regija ide plaćanje samo preko kartica ili operatera ako ima tu opciju. PayPal ne može

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zašto bi Ameri imali PayPal a Balkanci ne? Preko PayPala sam uzeo i Plague

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da li je MS izbacio neki softver za downgrade sa 8.1 recimo na 8.0?
Imam HTC 8S kojeg sam prije par mjeseci updateo preko developer previewa na 8.1 i prije cca tjedan dana mi je automatski skinuo update zbog kojeg se resetira svakih sat i pol, dva. Skinuo je i update za zakrpu tog sranja ali ga ne mogu instalirat. Probao sam sto shema i nikako nece. Resetira se, dođe do zupcanika i prekine instalaciju te napise da pokusam ponovno.
Postao je neupotrebljiv mobitel.
Hvala ako itko zna.
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NeoOS kaže...
Imam HTC 8S kojeg sam prije par mjeseci updateo preko developer previewa na 8.1 i prije cca tjedan dana mi je automatski skinuo update zbog kojeg se resetira svakih sat i pol, dva. Skinuo je i update za zakrpu tog sranja ali ga ne mogu instalirat. Probao sam sto shema i nikako nece. Resetira se, dođe do zupcanika i prekine instalaciju te napise da pokusam ponovno.
Hvala ako itko zna.

ne, nikad ti neće biti downgrade sa 8.1 na 8.0, ni za Nokie/MS, ni za ostale...

jedini način downgradea je da sam na internetu skineš 8.0 i da ga fleširaš (ako to ide... jednostavno nisam ništa oko HTC WP8 modela radio pa je to jedna od "rupa" u mojem ne-znanju). ako igdje ima onda je to na XDA forumu

netko mi je jednom spomenuo da se može sa Y-USB kablom ali ne mogu tvrditi da je to točno, radio sam sa time na WP7 modelima kod mijenjanja HSPL i fleširanja custom ROM-ova ali na WP8 ne

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 9:37 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Windows Phone Recovery Tool ima podršku za HTC mobitele, probaj s njime flashati zadnji službeni software za 8S. Ne mogu ti sa sigurnošču reći da je on podržan, ali probaj. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam problem, barem ja tako mislim. Na mome Ativ Su(WP 8.1 U1) kad se ekran iskljući čuje se onaj zvuk koji se nativno čuje kad se mobitel otključa. Recimo meni dođe obavijest, ekran se uapli i kad se nakon toga ugasi, čuje se taj zvuk. To mi prije nije bilo, zašto se sad pojavilo to?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pa isključi zvukove .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Pa isključi zvukove .

Nemam ja šta isključivati zvukove, toga prije nije bilo... Recimo kad otključam mob, dva puta se čuje zvuk za otključavanje, kad ga otključam u quiet hoursima čuje se samo jednom... Do prije koji dan toga nije bilo

14 godina
WindowsPhone - Općenito

ima li sta za novi win10 build, nista se ne spominje u zadnje vrijeme, mogu li biti bar malo azurniji sto se toga tice, iduci mjesec bi trebao ici ofišl

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

ima li sta za novi win10 build, nista se ne spominje u zadnje vrijeme, mogu li biti bar malo azurniji sto se toga tice, iduci mjesec bi trebao ici ofišl

to za "ofišl" nije ništa službeno već samo glasina... prije će biti RTM a ofišl tek nakon toga

13 godina
neaktivan
dadn kaže...
NeoOS kaže...
Hvala ako itko zna.

ne, nikad ti neće biti downgrade sa 8.1 na 8.0, ni za Nokie/MS, ni za ostale...

jedini način downgradea je da sam na internetu skineš 8.0 i da ga fleširaš (ako to ide... jednostavno nisam ništa oko HTC WP8 modela radio pa je to jedna od "rupa" u mojem ne-znanju). ako igdje ima onda je to na XDA forumu

netko mi je jednom spomenuo da se može sa Y-USB kablom ali ne mogu tvrditi da je to točno, radio sam sa time na WP7 modelima kod mijenjanja HSPL i fleširanja custom ROM-ova ali na WP8 ne

WackyZG kaže...

Windows Phone Recovery Tool ima podršku za HTC mobitele, probaj s njime flashati zadnji službeni software za 8S. Ne mogu ti sa sigurnošču reći da je on podržan, ali probaj. 

Evo upravo pokušavam riješiti ovo, ali ne ide. 

Instalirao sam Win Phone Recovery Tool ali ne pronalazi mi sustav na serveru, vidljivo na prntscrn.

Ne znam više što bih, probao sam i sa MicrosoftFixit20154.mini, međutim ni to mi ne uspijeva, dobijem error 0x80188308, za koji nema riješenja. Probao sam sve prijedloge sa foruma, bez uspjeha. 

Mobitel sam mislio prodati, ali neće ga nitko htjet obzirom da se resetira svakih sat i pol, dva. Nema smisla. 
Pošto još Microsoft za to sran** nije izdao zakrpu (koja ima smisla), razmišljam da ga stavim u ladicu na koji mjesec, pa onda probam vidit da li ima neki novi update (ako izdaju išta u međuvremenu). 

Iako ne znam ni da li će mi to pomoći jer mislim da mi prvo ovo mora uspješno instalirati da bih mogao idući update uredno instalirati. Ili se varam?

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
- HTC 8S -
16 godina
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

myTimeSheet aplikacija trenutno je besplatna (vrijednost 10 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=7d60f740-7186-46bb-b429-298cec6ad8c7

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@geekboy

Procitaj sad jos jednom clanak i procitaj jos jednom moje postove..

Hint: Lumia

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 13:42 (NeoOS).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel vi možete koristiti Lumia Cameru? Nedavno je puštena za mobitele izvan Lumia serije i sad su je opet vratili samo za Lumia mobitele. Kojeg vraga oni to izvode?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

L640 XL

6 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
neo.gz kaže...

L640 XL

A koje sve aplikacije rade u pozadini?

13 godina
neaktivan

Gdje ću provjeriti? Notification+action centar?

14 godina
odjavljen
neo.gz kaže...

Gdje ću provjeriti? Notification+action centar?

Pokuraj s desna na lijevo prst na tom zaslonu. Vidiš da ti gore piše usage

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

640 XL je poznata da uz normalnu upotrebu baterija traje do 3 dana bez problema...

npr na 640 LTE meni traje do 3 dana uz slabu, 2 dana i kusur uz normalnu.. s time da internet stalno radi, Skype, Face, WhatsApp, Viber su stalno aktivni

na 920 uz iste aplikacije i postavke 1 dan u prosjeku

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 16:18 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koliki je kapacitet baterije?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice