WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.217
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jedan MS račun ti je dovoljan za sve live servise (Windows, hotmail/outlook, skype, XBOX, MSN, Preview for Developers, Insider, Onedrive, Office online...). nikad ne moraš otvarati novi...

samo ga dobro zaštiti, postaviš aplikaciju (Authenticator) za generiranje sigurnosnih kodova i to je to...

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...

Čudno, dosta čudno... Imam Ativ S i stavio sam ga na punjenje preko noći. Pogledam kako je baterija rasla kad ono on je od 2 ujutro do 8 ujutro bio na punjaču i baterija mu je stajala(nije se uopće ni punila ni trošila) i tek se oko osam krenila punit i naravno napinila se do 50ak posto u 2-3 sata... 8.1... Izgleda da mi se 1% napuni za 5-10 minuta. Resetirao sam ga i opet isto ide :S

uključi zrakoplovni mod i čuvara baterije pa vidi da li je bolje... ako je bolje nešto sa softverske strane ti "cuga" bateriju

ako nije bolje ili ti punjač više ne daje dovoljnu snagu ili je nešto sa baterijom

npr. jeftikaner zamjenski punjači kineski od 300 mAh nisu dovoljni za punjenje. moraju biti minimalno 500-600 i više pa kod kupnje obratite pažnju na to

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 14:06 (dadn).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

mSecure aplikacija trenutno besplatna (vrijednost 39/78 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=2d2f6e56-1147-491a-bc75-36f65b7193cc

izgleda da kompjuterska verzija ne detektira (ili treba proći vremena da sinkronizira podatke) pa traži 78 kn nakon 15 dana triala... no vidjet ću nakon nekog vremena dal će i kompjuterska biti potpuno badava

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 15:01 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...

MS account je sasvim dovoljan.

dadn kaže...

jedan MS račun ti je dovoljan za sve live servise (Windows, hotmail/outlook, skype, XBOX, MSN, Preview for Developers, Insider, Onedrive, Office online...). nikad ne moraš otvarati novi...

samo ga dobro zaštiti, postaviš aplikaciju (Authenticator) za generiranje sigurnosnih kodova i to je to...

Ako budu izbacivali final preko Insider, da odmah skidam jer kakav je BHT čekao bih godinu dana za nadogradnju  Toliko sam čekao za denim.

11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...
 Ako budu izbacivali final preko Insider, da odmah skidam jer kakav je BHT čekao bih godinu dana za nadogradnju  Toliko sam čekao za denim.

sad ti je sve rekla-kazala... može se dogoditi da insider korisnici uopće neće moći dobit filnal pa će morati vraćati prvo na 8.1... tako je blo na Preview for Developers na 8.1... malo strpljenja i čekaj... po meni s obzirom na bugove u Insider TP verziji WIn 10 uopće ne isplati još uvijek stavljati... 5 godina radm sa WP i prošao sam sve cake i mušice nadogradnji i znam da nikad nije bilo onako kako su ljudi predviđali. 

12 godina
odjavljen
dadn kaže...
Silwncer kaže...

sad ti je sve rekla-kazala... može se dogoditi da insider korisnici uopće neće moći dobit filnal pa će morati vraćati prvo na 8.1... tako je blo na Preview for Developers na 8.1... malo strpljenja i čekaj... po meni s obzirom na bugove u Insider TP verziji WIn 10 uopće ne isplati još uvijek stavljati... 5 godina radm sa WP i prošao sam sve cake i mušice nadogradnji i znam da nikad nije bilo onako kako su ljudi predviđali. 

Baš me zanima je li to ide preko operatora ili kako već ? Znam da je Belfiore govorio da će zaobići operatore, tako bi svi dobili nadogradnje no firmware treba prvo srediti. Ali opet mislim da je to rekla-kazala .

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

RTM će navodno izaći 15.09 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

najbolje se ne obazirati na takve vijesti jer ljudi se razočaraju i onda "glume" uvrijeđene i pljuju po Microsoftu, a ne po onima koji su pisali takve vijesti... uvijek se tako dogodi... kad bude, onda bude. vidjet ćemo kad izađe. ja uoće ne obraćam pažnju na takve vijesti

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ak ce ga polirati kao desktop verziju u hodu onda neka ne zure s RTM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel netko radi 6tag nakon jučerašnjeg ažuriranja? Meni se odma sruši, ni ne pokrene se kako treba.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni radi sve kako treba. + uklonili su reklame :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Meni radi sve kako treba. + uklonili su reklame :)

Eo napravio sam reinstall i sad radi kako treba... Sviđa mi se taj dizajn aplikacije

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Što je RTM sve bliže,ja više uzbuđen i nestrpljiv.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Silwncer kaže...

A ja nekak imam osjecaj da cu zbog win10 morat zamjeniti mob za visu klasu :D

11 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...
Silwncer kaže...

A ja nekak imam osjecaj da cu zbog win10 morat zamjeniti mob za visu klasu :D

i ja slično mislim, iako imam novu L640.. radit će i na tome ali sigurno će bolje biti na novim Win 10 uređajima...

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja ne mijenjam 535 dok god MS ne potvrdi i predstavi, ili odbaci Surface phone. Ovisno o tome kakav će biti, uzimati ću ili njega ili 950XL. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Zombies Can't Jump igrica trenutno besplatna (vrijednost 16 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=9a2faba7-fe15-49b5-bfbd-4cb62622745c

Moj PC  
3 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Spoiler Alert igrica trenutno besplatna (vrijednost 8 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=951f0f8b-cd13-41ef-86a8-4e4f1d3460f9

Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Melodia aplikacija trenutno je besplatna (vrijednost 8 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=186e506c-0393-4d35-bcb3-2aaf49b3e479

koliko vidim potpuno mi je besplatna i na Windows 10 na kompjuteru (nakon instalacije na mobitelu), nema dodatnih opcija za kupovinu... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2015 14:40 (dadn).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Može nova tema u kojoj bi se linkalo aplikacije na akcijama?
Živio torent
13 godina
neaktivan
Ekipo dal je moguce da mi unutar facebook aplikacije neke komentare ili slicno otvara u internet exploreru???
Hvala vam na odg.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni se to događa, ne znam točno u kojim situacijama jer slabo koristim fb aplikaciju ali povremeno me preusmjeri na IE 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
13 godina
neaktivan
Covjece koristim 3 aplikacije na tom wp i stvarno nemogu rec ni jednu dobru stvar,vrlo aljkavo, o notifikacijama da ni ne pricam
14 godina
neaktivan

koje to tri? imaj na umu da neke aplikacije nemaju instant obavijesti već provjeravaju u određenim intervalima ima li novih obavijesti 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
14 godina
odjavljen
lazicki88 kaže...
Covjece koristim 3 aplikacije na tom wp i stvarno nemogu rec ni jednu dobru stvar,vrlo aljkavo, o notifikacijama da ni ne pricam

Predpostavljam da je FB(Messanger), Whatsapp i Viber? Meni sve radi kako treba, Messager valjda ima neki anti-spam fičer da ti ne zvoni stalno mobitel(na svaku poruku). Obavijesti vibera i whatsappa radi normalno. 

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima li netko L830? Isplati li se to kupiti..baterija? Po izgledu djeluje zanimljivo...a ima i Dolby kod snimanja...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koristim viber,skype i messenger i naravno app facebook...nemogu shvatit da u 2015.god te svinje iz microsofta nemogu to napavit kako treba,aliii zašto me baca na internet explorer???eto zasto,odite na facebook i probajte otic pod postavke pa javite dal vas baca na explorer
13 godina
neaktivan
Pardon... znaci postavke zatim postavke privatnosti
14 godina
odjavljen
lazicki88 kaže...
Koristim viber,skype i messenger i naravno app facebook...nemogu shvatit da u 2015.god te svinje iz microsofta nemogu to napavit kako treba,aliii zašto me baca na internet explorer???eto zasto,odite na facebook i probajte otic pod postavke pa javite dal vas baca na explorer

Ne vidim zašto toliko dižeš prašinu oko tog problema... Što se tiče obavijesti, kao što sam rekao, sve radi. Skype doduše ne al s ozbirom da su se svi fokusirali na WPX onda ih i razumijem nekako. Njema ionako malo koristim.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice