Nikad jeftinija!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam kako vama ali meni je ovaj build pušiona. Puno bolje mi je radio onaj prošli nego ovaj. Em lag kod lockscreena, vidim više resuminga, ne radi mi photo picker iz app (npr adobe photoshop). Mislim, možda ne gore ali opet nešto su popravili ali nešto i sje8ali. Ne žalim se, znam što očekivati ali opet... Just sayin`
:D
Ako si gledao onaj video s prošle strane,vidi se da build nije dobar. Dolazi novi build u rujnu, kao što Kizo kaže.
Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Ako su za#rali,to će i popraviti. Na 530 sad zasad nije moguće instalirati 10.
Ima netko da prodaje Lumiu 640? U očuvanom stanju ili novu? Bijela ili cyan (blue)
Imas bjele po 1200 kn.
potrazi, pisem s mobitela pa nemogu...
sve sam ja to pregledao, samo nisam u zg a hocu osobno to rijesit. Bez slanja postom itd.
- HTC 8S -
Naime, lumia camera je dostupna sada i za ostale uredaje poput ativa S, htc x8 itd...
Takoder, jucer mi je doslo azuriranje koje me ugodno iznenadilo. Aplikacija se otvara duplo (ako ne i vise) brze, nego prije updatea! Rjec je o lumia 920 uredaju, s 3 godine starim hw.. Mislio sam da je rjec o hw, al vidim da od izlaska aplikacije su bili lijeni optimizirat ju da se brze otvara... Prije je to trajalo oko 5 sekundi, sad je ko s wp kamerom koja dolazi s samim OSom... Takoder, aplikacija je sad potpuno prozirna, a ne ljubicaste boje!
Meni radi ali se rušu ako pokušam ručno promjeniti fokus. Tako je bilo i prije kad sam je instalirao pomoću Fiddlera..
HTC 8X :)
roman
Kod mene uredno otvara baš na toj stranici (mob je L535DS s WP10)
Ima li tko preporuku programa tipa MS paint za WP? U biti, treba mi neki program u kojem se pravokutnikom ili krugom/elipsom može zaokružiti dio slike. I eventualno upisati nekakav tekst. Svi programi koje sam do sada probao su katastrofa po tom pitanju...
Fantasia painter free
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Ima netko da je probao android app na wp?
Ja sam probao steam app. Izbrisao sam je ubrzo. Drugo me ili ne zanima ili ne koristim.
Da li je radilo ok?
Da li je radilo ok?
Pa ono, ova konkretno je radila loše ali sam čitao da je tako i na androidu. Probaj, nemaš ništa za izgubit
Nazalost ne mogu jer imam L630
A znam meni na tabletu (nexus 7 2013) steam radi al nije bas fluidno
Ja sam probao app svoje banke i radi bez ikakvih problema i lagova. E sad app je vrlo lagan, manja od megabajta kad se skine apk pa vjerovatno je jednostavnost appa razlog sto i radi u redu.
Ja sam probao app svoje banke i radi bez ikakvih problema i lagova. E sad app je vrlo lagan, manja od megabajta kad se skine apk pa vjerovatno je jednostavnost appa razlog sto i radi u redu.
Thx. Bitno da se razvija sve u jednom dobrom smjeru. Mozda dopuste mobovima s 512mb.
Fantasia painter free
Nema ono što tražim, ali je vrlo dobar u onome što ima. Ostaje na mobu, hvala.
To je to, odličan i super koristan app! Puno hvala.
Rekli su da će 5xx modeli imati 10. Ali s obzirom na kapacitet ne svi .
i bilo je za očekivati.... za Win 10 ipak će biti potrebno minimalno 1 GB RAM i 8 GB na telfonu memorije... za sve ostalo ipak novi WIn 10 uređaji će biti preporučeni...
Da. A 630 ?
citiram: "Joe Belfiore, the corporate vice president of the Operating Systems Group at Microsoft, has confirmed via Twitter on 9 February that Windows 10 would be available for Windows Phone devices with 512MB of RAM.
Microsoft’s most popular Windows Phone device is the Lumia 520 with 512MB of RAM. Other Lumia devices with 512MB of RAM include the Lumia 630, Lumia 625, and Lumia 530. Belfiore said Microsoft wants to make Windows 10 available for all 512MB of RAM Windows Phone devices - but features will most likely vary." http://www.pocket-lint.com/news/132488-microsoft-windows-10-update-will-your-lumia-device-be-upgraded