WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.447
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Nokia 3310 se vraca!

Nikad jeftinija!

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ne znam kako vama ali meni je ovaj build pušiona. Puno bolje mi je radio onaj prošli nego ovaj. Em lag kod lockscreena, vidim više resuminga, ne radi mi photo picker iz app (npr adobe photoshop). Mislim, možda ne gore ali opet nešto su popravili ali nešto i sje8ali. Ne žalim se, znam što očekivati ali opet... Just sayin`

:D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ako si gledao onaj video s prošle strane,vidi se da build nije dobar. Dolazi novi build u rujnu, kao što Kizo kaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Takoder bio mi je bolje prosli build. Cim sam dobio novu lumiu bio je gore prosli build ljepo od pocetka hard reset ave je radila brzo i kako treba. Ovaj najnoviji build zivcira lag kod lockscreena i nekako mi se cini malo sporiji nego orijasnji al ok. Ne vidim bas 2000 fixeva al dobro.
Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ako su za#rali,to će i popraviti. Na 530 sad zasad nije moguće instalirati 10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima netko da prodaje Lumiu 640? U očuvanom stanju ili novu? Bijela ili cyan (blue)

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
16 godina
Na njuski imas 640 XL (makar za moj ukus prevelika, lako se nauci na vece.. A kamera joj je vrhunska i nadprosjecna autonomija, smjesta mi ju ispred obicne 640tke)
Imas bjele po 1200 kn.
potrazi, pisem s mobitela pa nemogu...
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

sve sam ja to pregledao, samo nisam u zg a hocu osobno to rijesit. Bez slanja postom itd.

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
16 godina
Svi koji su na starijem hw ili nekom ne-lumia wp, veselit ce ova vjest!

Naime, lumia camera je dostupna sada i za ostale uredaje poput ativa S, htc x8 itd...

Takoder, jucer mi je doslo azuriranje koje me ugodno iznenadilo. Aplikacija se otvara duplo (ako ne i vise) brze, nego prije updatea! Rjec je o lumia 920 uredaju, s 3 godine starim hw.. Mislio sam da je rjec o hw, al vidim da od izlaska aplikacije su bili lijeni optimizirat ju da se brze otvara... Prije je to trajalo oko 5 sekundi, sad je ko s wp kamerom koja dolazi s samim OSom... Takoder, aplikacija je sad potpuno prozirna, a ne ljubicaste boje!
14 godina
odjavljen
Meni se ruši aplikacija, neće se ni pokrenit, ativ S
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni radi ali se rušu ako pokušam ručno promjeniti fokus. Tako je bilo i prije kad sam je instalirao pomoću Fiddlera..

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Imam problema sa ocitavanjem stranica sa video filmovima, nesto tipa hoofoot.com. Udjem na stranicu al ni je jedan film ne mogu otvorit...dal je to mozda problem sa nekim playerom ili pak windows to jednostavno ne moze?? Imam lumniju 640.
roman
12 godina
needlap kaže...
Imam problema sa ocitavanjem stranica sa video filmovima, nesto tipa hoofoot.com. Udjem na stranicu al ni je jedan film ne mogu otvorit...dal je to mozda problem sa nekim playerom ili pak windows to jednostavno ne moze?? Imam lumniju 640.

Kod mene uredno otvara baš na toj stranici (mob je L535DS s WP10)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li tko preporuku programa tipa MS paint za WP? U biti, treba mi neki program u kojem se pravokutnikom ili krugom/elipsom može zaokružiti dio slike. I eventualno upisati nekakav tekst. Svi programi koje sam do sada probao su katastrofa po tom pitanju...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nisam siguran dal ima sve sto trazis, al je nakrcan opcijama te ga koristim jos od wp7!
Fantasia painter free
14 godina
neaktivan
@Mr.Fugitive- Photo Marker, mislim da će ti biti koristan
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima netko da je probao android app na wp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...

Ja sam probao steam app. Izbrisao sam je ubrzo. Drugo me ili ne zanima ili ne koristim.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Da li je radilo ok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...

Da li je radilo ok?

Pa ono, ova konkretno je radila loše ali sam čitao da je tako i na androidu. Probaj, nemaš ništa za izgubit

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Nazalost ne mogu jer imam L630

A znam meni na tabletu (nexus 7 2013) steam radi al nije bas fluidno

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 11:18 (BlackDwarf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

Ja sam probao app svoje banke i radi bez ikakvih problema i lagova. E sad app je vrlo lagan, manja od megabajta kad se skine apk pa vjerovatno je jednostavnost appa razlog sto i radi u redu.

18 godina
malina22 kaže...
BlackDwarf kaže...

Ja sam probao app svoje banke i radi bez ikakvih problema i lagova. E sad app je vrlo lagan, manja od megabajta kad se skine apk pa vjerovatno je jednostavnost appa razlog sto i radi u redu.

Thx. Bitno da se razvija sve u jednom dobrom smjeru. Mozda dopuste mobovima s 512mb.

16 godina
x360gamer kaže...
Nisam siguran dal ima sve sto trazis, al je nakrcan opcijama te ga koristim jos od wp7!
Fantasia painter free

Nema ono što tražim, ali je vrlo dobar u onome što ima. Ostaje na mobu, hvala.

majstorSZ kaže...
@Mr.Fugitive- Photo Marker, mislim da će ti biti koristan

To je to, odličan i super koristan app! Puno hvala.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
WindowsPhone - Općenito
http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-update-unlikely-4gb-phones za one koji imaju internu memoriju 4gb cini se da nece ugledati finalni windows 10 mobile
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Rekli su da će 5xx modeli imati 10. Ali s obzirom na kapacitet ne svi .

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
geek_boy kaže...
http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-update-unlikely-4gb-phones za one koji imaju internu memoriju 4gb cini se da nece ugledati finalni windows 10 mobile

i bilo je za očekivati.... za Win 10 ipak će biti potrebno minimalno 1 GB RAM i 8 GB na telfonu memorije... za sve ostalo ipak novi WIn 10 uređaji će biti preporučeni...

16 godina
kolko ja znam 512 mb rama i 8 gb memorije je minimalno za win 10 mobile
Samobor je lepa varoš
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da. A 630 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kolko znam pogledaj u specifikacijama mobitela da imas 8 gb interne memorije samo sta ti oko polovice zauzima sistem a ostatak aplikacije u internoj memoriji ako nemas sd karticu (bilo bi fora da se da instalirat i na sd karticu sistem :P :)) na lumiji 630 i 512 mb rama po tome se da zakljucit da ce i ta lumia dobit win 10 samo ne odmah u sadasnjem prvom valu https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_10_Mobile
citiram: "Joe Belfiore, the corporate vice president of the Operating Systems Group at Microsoft, has confirmed via Twitter on 9 February that Windows 10 would be available for Windows Phone devices with 512MB of RAM.

Microsoft’s most popular Windows Phone device is the Lumia 520 with 512MB of RAM. Other Lumia devices with 512MB of RAM include the Lumia 630, Lumia 625, and Lumia 530. Belfiore said Microsoft wants to make Windows 10 available for all 512MB of RAM Windows Phone devices - but features will most likely vary." http://www.pocket-lint.com/news/132488-microsoft-windows-10-update-will-your-lumia-device-be-upgraded
Samobor je lepa varoš
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice