WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.447
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Briga me, samo da radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ovaj zadnji build desetke je čisto smeće, bolji je bija onaj prošli koji sam sasvim ugodno koristio u svakodnevnom radu.

Ovo zadnje smeće me natiralo da se vratim na WP 8.1

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dolazi novi build u rujnu,nadam se da će popraviti te probleme i da bude RTM.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
geek_boy kaže...
kolko ja znam 512 mb rama i 8 gb memorije je minimalno za win 10 mobile

da u pravu si krivo sam se izrazio.. 1 GB će biti preporučeno, a 512 minimalno

11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Dolazi novi build u rujnu,nadam se da će popraviti te probleme i da bude RTM.

ne znam... prošao sam sve verzije i nadogradnje u zadnjih 5 godina i moja procjena s obzirom na sadašnje stanje je da neće prije studenog RTM... osim ako baš ne požure i zbrljaju nešto na brzinu... RTM će biti onda kad će biti spreman prvi Win 10 uređaj za proizvodnju znači koji tjedan/mjesec nakon službenog predstavljanja a 940/950 još nije predstavljen.. moglo bi biti iznenađenje za godišnjicu izlaska WP7 21. listopada, ili 29 listopada na godišnjicu WP8... znači moglo bi biti oko tih datuma

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 21:46 (dadn).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da poprave te gluposti "resuming" bug,crn ekran i delay nakon otključavanja + performanse,bilo bi super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao update za OneDrive .

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Stigao update za WhatsApp, nema nikakvog changelog-a, ali se čeka emotikon kao srednji prst koji su dobili ovi koji imaju android :)

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Bok svima!

Molio bi za pomoć ako netko zna!

Jučer mi je jedan frend mjenjao staklo na lumiji 625 i sada kad zovem nekoga odmah mi se zacrni ekran i moram stisnuti tipku za otključavanje da vidim u biti koga zovem. Znači u popisu poziva stisnem npr. "tata" za zvanje i ekran se odmah zacrni. Isto tako ne funkcionira mi double tap za otključavanje. Inače sve ostalo radi perfektno. Ekran reagira dobro samo te dvije stvari me ubijaju u pojam.

Hvala!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Provjeri proximity sensor mozda mu je ljepila ostalo na njemu
vlastoručni potpis
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Prešao sam sa TubeCast na Perfect Tube jer stalno izbacuje da nema više memorije ,samo ih premium mušterije mogu kontaktirati,ne otvara video kako treba,stalno zapinje itd. Ovaj Perfect Tube je odličan i sto puta bolji nego TC .

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Izgleda store se sada brže učitava i malo su ga poboljšali. http://www.wpnovosti.com/2015/08/windows-10-trgovina-ima-novu-nadogradnju.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Prešao sam sa TubeCast na Perfect Tube jer stalno izbacuje da nema više memorije ,samo ih premium mušterije mogu kontaktirati,ne otvara video kako treba,stalno zapinje itd. Ovaj Perfect Tube je odličan i sto puta bolji nego TC .

Taj sam problem primjetio davno, na bratovoj Lumiji 520. I to samo za video klipove veće kvalitete. Izgleda da je problem premale memorije. Dok mi na Lumiji 640 radi bez problema, čak i 60fps klipovi.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Video od 1080p60 radi dobro na PT a na TC me izbacuje,čak i na onim od 480p

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

jel rijeseno na win 10 da mozes kopirati imenik na sim karticu?

lp

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

jel rijeseno na win 10 da mozes kopirati imenik na sim karticu?

lp

to nikad neće biti riješeno jer je nemoguće jer SIM kartica nema memoriju da prihvati toliku količinu podataka koja se koristi na pametnim telefonima.

svi kontakti su ti na tvojem MS računu i lako ih možeš backupirati i prenašati kamo god hoćeš.... https://people.live.com/

pogledaj upute ovdje http://www.red-gsm.net/showpost.php?p=180217&postcount=11

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Sa novim whatsappom događa mi se glupi bug sa svakim pozivom. Prekineš poziv (i on se zbilja prekine,jer nema sugovornika),ali u vrhu ekrana idu sekunde i broje trajanje razgovora u nedogled,ma što god napravio. Doslovno trebam restartat aparat.  Normalni 8.1.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Opet je izašlo novo ažutitanje za WhatsApp.

Stigle su slike kako bi mogao izgledati build 10534

http://wmpoweruser.com/windows-10-mobile-build-10534-screenshots-gets-leaked/

Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kad izađe final ja ću napraviti full video recenziju na W10 . Jel to kad izađe će opet ovisiti od operatera ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Kad izađe final ja ću napraviti full video recenziju na W10 . Jel to kad izađe će opet ovisiti od operatera ?

djelomično do operatera, više do Microsofta (u prošlosti Nokie). kod nas operatori baš i ne rade neke preinake ili dodatke pa Microsoft s te strane ne mora puno čekati.

stvar je u tome da globalno moraju pustiti na tisuću različitih verzija. samo za Hrvatsku ima 50 verzija firmvarea za Lumie i to je jednostavno enormna količina podataka i zato se globalno taj posao razvuče na nekoliko mjeseci

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ima li koja druga aplikacija osim ovog glupog Tubecast ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Perfect Tube, myTube...

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Izašlo novo ažutitanje za Shazam, ali mi ga ne može preuzeti. Da li još netko ima takav problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dadn kaže...
Silwncer kaže...

djelomično do operatera, više do Microsofta (u prošlosti Nokie). kod nas operatori baš i ne rade neke preinake ili dodatke pa Microsoft s te strane ne mora puno čekati.

stvar je u tome da globalno moraju pustiti na tisuću različitih verzija. samo za Hrvatsku ima 50 verzija firmvarea za Lumie i to je jednostavno enormna količina podataka i zato se globalno taj posao razvuče na nekoliko mjeseci

Šuška se po netu da će se možda i totalno zaobić operateri za WM10. To je čak i Belfiore najavio pred neko vrijeme ali.... Živi bili pa vidjeli. Neki spominju i puštanje nadogradnje kroz insider program, barem za neke telefone za koje su samo proizvođaći rekli da ih neće nadogradit; tipa Blue i tako ta sranja...

Silwncer kaže...

Metrotube, Perfect Tube

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dok sam čekao godinu za Denim,onda ću skinuti Insider kad bude final da nadogradim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Nocio kaže...

Izašlo novo ažutitanje za Shazam, ali mi ga ne može preuzeti. Da li još netko ima takav problem?

Probaj restart moba.

16 godina

Probao sam već nekoliko puta :)

EDIT: riješeno tako što sam ga pobrisao i instalirao ponovo

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 10:01 (Nocio).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Čudno, dosta čudno... Imam Ativ S i stavio sam ga na punjenje preko noći. Pogledam kako je baterija rasla kad ono on je od 2 ujutro do 8 ujutro bio na punjaču i baterija mu je stajala(nije se uopće ni punila ni trošila) i tek se oko osam krenila punit i naravno napinila se do 50ak posto u 2-3 sata... 8.1... Izgleda da mi se 1% napuni za 5-10 minuta. Resetirao sam ga i opet isto ide :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 11:35 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel treba račun za Insider ? Ili samo da koristim onaj st. MS acc ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

MS account je sasvim dovoljan.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice