Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.013.905
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Intelovac123 kaže...
Volvox kaže...

Treba mami jedan mobitel u vipu do 2000 kn, poslovni korisnik produženje pretplate na 2 godine, tarifa bez limita 200.

Da je android(jer ja imam ip, pa da imam i andorid i ios u kući:) i to je ugl to., koji je po vama najbolji za kupit?

Nema tu razmisljanja HTC Sensation.. Uporedi i vidjeces da je Sensation bolji od Arc S..

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3875&idPhone2=4134

http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3823

Mislim da mu majci to malo ne znači, ali joj baterija vjerojatno više znači. Uglavnom njoj bi radije reka Arc S, jer Sensation ima očajno trajanje baterije. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
@over(c)lock
Može bolje.
Neo V ima veći zaslon, a razlika je 200kn (ako mu nije problem).
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

moze te li mi preporucit jedan mob za 1000 kn.Bilo bi dobro da ima kvalitetnu kameru,ono da se mozes nekome spojiti na internet te da je u ponudi t-mobila.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Mislim da mu majci to malo ne znači, ali joj baterija vjerojatno više znači. Uglavnom njoj bi radije reka Arc S, jer Sensation ima očajno trajanje baterije. 

Da važna je baterija, stalno je na telefonu, razgovara radi posla i tako. Nači Arc S ima bolju bateriju od Sensationa?

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Mitsuoka kaže...

Da važna je baterija, stalno je na telefonu, razgovara radi posla i tako. Nači Arc S ima bolju bateriju od Sensationa?

Nažalost, iako je Sensation meni najdraži od ove generacije i najbolje stoji u ruci, baterija mu je stvarno katastrofa. Pitaj Hyperion-a i Dodge_167, oni imaju taj urešaj pa ti mogu malo točnije reć od mene. Xperiu Arc ima mislim luka_cro.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
ako ti je baterija bitna uzmi neku nokiu jer ima duze trajanje baterije od svakog androida(npr:e7,n8,x7 ..
13 godina
neaktivan

ako ti treba baterija uzmi nokiu ako ti trebaju prejake opcije,uzmi android

0 0 hvala 0
16 godina

Evo ljudi, trebam hitno pomoc.

Imam huawei u8650 sonic i vec me izluduje mobitel svojim stekanjem. Wifi se svako malo gubi, mobitel steka.

Htio bih kupiti malo "jaci" mobitel, tako da bih bio miran 2 godine barem.

Znaci, do 1600 kuna, njuskalo ili novo.

ovo mi je upalo u oko:
HTC inspire 4G

-covjek kaze da je otkljucan na sve mreze i da radi na nasim mrezama, dali je to istina?

-nema garanciju

-cini mi se ok (nadam se da nece stekati android kao na huaweiu, jer neznam vise dal je do androida ili do spec.)

Samsung Omniu 7

-oduvjek mi se svidala

-garancija, sve mreze takoder

-wp7 i njegova fludinost +

E sada, iskreno, tako mi je svejedno koji je OS, ali mora biti:

-solidna kamera

-da ne steka kao huawei (znam da nece to biti slucaj s omniom)

-obavezno facebook chat (znm da ga android ima)

-viber bi takoder bio pozeljan (neznam dal ga ima na wp7)

-da je dobar za reproduciranje muzike

-dobra baterija (bar 2 dana normalne uporabe)

E sada, muci me ovaj wp8 sta ce izaci, dali ce to biti novi OS ili ce omnia dobtii to kao update?! nebi htio kupiti sada uredaj koji ce za par mj. biti "zastarjeli vec"

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 17:48 (x360gamer).
14 godina
x360gamer kaže...

E sada, iskreno, tako mi je svejedno koji je OS, ali mora biti:

-solidna kamera

-da ne steka kao huawei (znam da nece to biti slucaj s omniom)

-obavezno facebook chat (znm da ga android ima)

-viber bi takoder bio pozeljan (neznam dal ga ima na wp7)

-da je dobar za reproduciranje muzike

-dobra baterija (bar 2 dana normalne uporabe)

E sada, muci me ovaj wp8 sta ce izaci, dali ce to biti novi OS ili ce omnia dobtii to kao update?! nebi htio kupiti sada uredaj koji ce za par mj. biti "zastarjeli vec"

Omnia 7:

-super fluidan

-solidna kamera

-facebook chat

viber nema, ali će doći uskoro

-odličan za reproduciranje glazbe

-baterija je osrednja, jedan dan intenzivnog korištenja, dva laganog korištenja. 

Omnia je već dobila jedan veliki update (mango), a vjerojatno će biti moguća i nadogradnja na WP8.  

Dok ćeš recimo teško pronaći android za 1600 kn koji će dobiti ICS.

15 godina

ak kupujes novi onda sony ericsson live with walkman u bonbonu za 1200 kn...1 ghz proc,512 mb rama i dobit ce ics iduci mjesec...ili xperia neo v ak ti ne smeta velicina ekrana od 3,2"...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
domac5 kaže...

ak kupujes novi onda sony ericsson live with walkman u bonbonu za 1200 kn...1 ghz proc,512 mb rama i dobit ce ics iduci mjesec...ili xperia neo v ak ti ne smeta velicina ekrana od 3,2"...

Korekcija - Neo V ima 3.7 inčni ekran, vjerojatno si mislio na Xperiu Ray sa 3.3 inčnim ekranom.

Moj frend evo upravo u petak, stigao mu Neo, rabljen 3 mjeseca, sva oprema, sve mreže, gara, za 1250 kn + poštarina besplatna... Ako ti je to solucija možeš i Neo nabaviti za takvu cijenu , nekih 1300-1400 kn, odlična kamera sa Exmor senzorom, HD video, 1 GHZ procesor, lijep , veliki ekran sa Sony Mobile Bravia Engineom.... 

16 godina
ma kupio bih odmah u bonbonu se jer je sigurno BB, ali nebi isao ispod 3.5 s ekranom.
Razmisljao sam i ja o neo v-bijeli...ljep, i upoznat sam sa svime jer frend ima obican (bolji) neo. Osim kamere(koja bi me zadovoljavala) neo v, se mislim ne razlikuje vise od obicnog neoa.

E sada, kupiti neo v i imati isti mob. Ko frend ili ici na nesto novo-svi su mi na androidu, niti su culi za wp7...

I da, upoznat sam s mango updateom i to je veliki plus, al nebi htio da ne izide i wp8 za omniu.
Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
Phantom_RI kaže...
domac5 kaže...

Korekcija - Neo V ima 3.7 inčni ekran, vjerojatno si mislio na Xperiu Ray sa 3.3 inčnim ekranom.

Moj frend evo upravo u petak, stigao mu Neo, rabljen 3 mjeseca, sva oprema, sve mreže, gara, za 1250 kn + poštarina besplatna... Ako ti je to solucija možeš i Neo nabaviti za takvu cijenu , nekih 1300-1400 kn, odlična kamera sa Exmor senzorom, HD video, 1 GHZ procesor, lijep , veliki ekran sa Sony Mobile Bravia Engineom.... 

pa da al ja sam mislio ak mu ne smeta velicina ekrana od tog sony ericsson livea

16 godina
domac5 kaže...
Phantom_RI kaže...
domac5 kaže...

pa da al ja sam mislio ak mu ne smeta velicina ekrana od tog sony ericsson livea

Iskreno, malo mi smeta...neznam, da je bar 3,3 inch, bilo bi jos nekako ok...al ovak:/
kazem, 3,5 najmanje do 4,3 max.

Neznam, gledao sam cak i N8 - super mi je radi multimedije i odlicne cam., ali neznam kako bi s symbianom (iako mi se belle jako svida).

najvise me muci opet na symbianu, fb chat. Neznam dal ce normano raditi (jer sada mi recimo na nimbuzu steka ponekad da uopce ne dobivam poruke), tj. dali ima neka dobra alternativa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 9:56 (x360gamer).
13 godina
neaktivan

ima moj drug n8,koristio sam je i mogu ti rec sve najj,jos nije na bellu pa ima neih nedosataka ali i ovako mi se jako svidja.pravo dobar mobitel i neces se prevariti ako ga uzmes

0 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...
Intelovac123 kaže...
Volvox kaže...

Treba mami jedan mobitel u vipu do 2000 kn, poslovni korisnik produženje pretplate na 2 godine, tarifa bez limita 200.

Da je android(jer ja imam ip, pa da imam i andorid i ios u kući:) i to je ugl to., koji je po vama najbolji za kupit?

Nema tu razmisljanja HTC Sensation.. Uporedi i vidjeces da je Sensation bolji od Arc S..

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3875&idPhone2=4134

http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3823

Ja bi joj rađe dao 500 kn pa da uživa na SGS2

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

Tražim best buy rabljeni mobitel do 600kn, moze biti i smartphone nesto tipa xperia x8, ali nije uvjet, bitno da je najiplatljiviji, ne mogu nac normalne teme za normalan mobitel, svi samo iphone furaju i htc-ove, a ja se baš svoga riješio nedavno i sad trazim neku zamjenu, al normalnu zamjenu a ne aplešrot
Dapače, može bit stari model tipa K800i, W910i, itd... inače trazim W705i al nemos ga nac da se hebes. i da poželjno je da bude SE, makar mi se i ovi samsnugi čine zgodni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 19:32 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

SGSII u TMobilea neće ić, a neće ona iskoristit ni Arc, kamoli SGSII

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

SGSII u TMobilea neće ić, a neće ona iskoristit ni Arc, kamoli SGSII

Baš:) Ona će samo zvat i slat poruke, treba bit što fluidniji i bez lagga, jer je do sad imala nokiu x6 kojoj imenik trokira do neiznemoglosti, pa možete zamislit kako je to pozivat u auto nekog.

A mobitel će više služit meni da se malo igram na njemu, stavljam one razne romove i gluposti:)

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
13 godina
neaktivan

Danas idem kupiti mobitel na pretplatu i dvoumim se izmedju Samsung GT-i9001( to je mislim Galaxy S +) i Sony Xperia Arc S(cijena skoro ista). Znaci mi puno da imam dobru kameru jer ne mislim uzimati Fotoaparat jos bar godinu dana,mozdai vise,a cuo sam da sony iima dobru kameru. Koji je bolji za internet i igrice?

1 Samsung Galaxy S Plus
14 Sony Ericsson Xperia Arc S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sinkovski kaže...

Danas idem kupiti mobitel na pretplatu i dvoumim se izmedju Samsung GT-i9001( to je mislim Galaxy S +) i Sony Xperia Arc S(cijena skoro ista). Znaci mi puno da imam dobru kameru jer ne mislim uzimati Fotoaparat jos bar godinu dana,mozdai vise,a cuo sam da sony iima dobru kameru. Koji je bolji za internet i igrice?

Bolja ti je Xperia..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan

Slazem se.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

za igrice je bolji arc,a kamera pogotovo,bolja je od većine uredjaja danas na tržištu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam ja SE k800i,prodajem za 70KM,iz sarajeva sam,evo link ako je neko zainteresovan: http://www.pik.ba/artikal/2651378/mobitel-sony-ericson-k800i/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi, jel bolje samsung omnia i900 ili sony ericsson x8 ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

ljudi, jel bolje samsung omnia i900 ili sony ericsson x8 ?

Ni jedan ni drugi ako nije potriba... inače bolji je x8, al ni jedan ni drugi.

14 godina
neaktivan

zbog cega ne ta 2 ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

zbog cega ne ta 2 ?

i900 je davno zastarjel uređaj, a X8 je samo zastarjel uređaj.

14 godina
neaktivan

preporucujes neki bolji ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

preporucujes neki bolji ?

Cifra?

WP7 su dobri za ok (1500kn Samsungova Omnia 7) cijene, Androidi samo novi, jer nakon 1.5 godine gube official nadogradnje...  

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice