E ovo mi je promaklo za OP15 iako se masovno pise u zadnjih par dana. Znaci OP15 otpada iz igre. Ostaju x9 i x9pro. X9 je oko 750e, x9 pro je oko 1000e. Uglavnom razlika je 250e. Da je x9 dimenzija tipa kao pixel 10 ili xiaomi 17, nebi puno razmisljao. Kako su tu negdje, vise nije toliko presudno. Pitanje je samo vrijedi li dati 250 eura vise za pro verziju.
E ovo mi je promaklo za OP15 iako se masovno pise u zadnjih par dana. Znaci OP15 otpada iz igre. Ostaju x9 i x9pro. X9 je oko 750e, x9 pro je oko 1000e. Uglavnom razlika je 250e. Da je x9 dimenzija tipa kao pixel 10 ili xiaomi 17, nebi puno razmisljao. Kako su tu negdje, vise nije toliko presudno. Pitanje je samo vrijedi li dati 250 eura vise za pro verziju.
Oppo je jasno razdvojio sve unutar grupacije. Realme je povoljan brend, OnePlus se fokusira na performanse i dobar odnos cijene i kvalitete, a Oppo je vrhunski brend bez kompromisa. Ako hoćeš najbolje uzmi Find X9 pro ili možda još bolje vivo X300 pro...
OnePlus 15 sa Tradingshenzhen osim esim nema ni widevine l1 podršku. Znači streaming servisi samo SD kvaliteta.
Možda promjene sa OTA nadogradnjom, a možda ne. Zasad je tako
nece, kao je otklučan bootloader automatski gubiš L1
Zaključa se ponovo bootloader pa možda bude.
I Color OS verzija koja ima zaključan bootloader nema L1. A Oppo isti takav ima.
Nešto je do OnePlusa tu. Ali svejedno, kome je bitan HD stream neka ga preskoči
Sa DRM info možeš provjerit jel imaš L1
Ima smisla uzeti S24 Ultra 256gb sad za 636 sve skupa? Tele 2 pretplata.
A52s 5g mi je malo na izdisaju snage s baterijom, a nekako se ne bi vraćao na Xiaomi. Ne pratim opće mobitele zadnje vrijeme pa ne znam da li je ok ponuda ovo?
Ima smisla uzeti S24 Ultra 256gb sad za 636 sve skupa? Tele 2 pretplata.
A52s 5g mi je malo na izdisaju snage s baterijom, a nekako se ne bi vraćao na Xiaomi. Ne pratim opće mobitele zadnje vrijeme pa ne znam da li je ok ponuda ovo?
Da.
Pozdrav.
Zanima me ima li smisla uzeti
Honor magic 6 pro za 450 eura sa 24 mjeseca garancije ili za te novce postoji nešto bolje?
Možda Xiami 15T pro za slične novce?
Prioritet je kamera i baterija
Veliki plus je memorija za pohranu.
Pozdrav.
Zanima me ima li smisla uzeti
Honor magic 6 pro za 450 eura sa 24 mjeseca garancije ili za te novce postoji nešto bolje?
Možda Xiami 15T pro za slične novce?
Prioritet je kamera i baterija
Veliki plus je memorija za pohranu.
Honor.
Može preporuka mobitela za 400 eura. Do sad sam imao A52S, pa bi gledao da nema lošiju bateriju od njega. Otvoren sam za sve opcije, kakvi su pocophonovi, isplati li se možda on uzet.
Na A1 webshopu je i dalje dostupan novi Xiaomi 14T za 315 eura bez ikakve obveze.
https://www.a1.hr/webshop/uredaji-mpc/xiaomi-xiaomi-14t-256gb-5g-crni/1000048963?_gl=1*1iqsp85*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiAi9rJBhCYARIsALyPDtuaMqNA_71DjRzIck1EKLi8iu84_42fzvR7e2l-5N0qfdDsB7hdHyQaAtNGEALw_wcB
Što kažete
| 7 | Xiaomi 14T |
|---|---|
| 2 | Poco X7 Pro |
| 1 | Honor 400 |
| 1 | Nešto treće? |
Na kraju je odluka pala na oppo x9 ( ne pro ). Prosao sam more recenzija, videa i usporedbi fotografija. Zanimljivo je sto se u 95% slucajeva spominje samo pro verzija, a "obicnog" x9 se niti ne spominje.
Dimenzija mi je idealna, kameru na pro verziji nebi iskoristio jer ne slikam cesto u nocnim uvjetima i slabo koristim zoom. A za ostalo se ne isplati dati 250 eura vise.
Što kažete
Kolega @zuper je dobro predložio, uzmi 14t u A1...
Naišao sam na novi s23 ultra za 250€ i oneplus 12r za 280€, da li je to možda bolja opcija haha?
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Ko da ima izbora s tim uvjetima...
A56
Evo ako ima netko misljenje vezano za dilemu..
Motorola Edge 50 Neo ili Xiaomi Redmi 14 Pro ?
Ovaj potonji je sad na nekoj akciji blizu mene ali vec duze vremena gledam i motorole,kojih sad vec lagano i nema po dućanima jer je noviji model izasao.
Samo rokaj!
Imaš i na njuškalu nove Motorole Edge 60 ispod 200 eura
Evo ako ima netko misljenje vezano za dilemu..
Motorola Edge 50 Neo ili Xiaomi Redmi 14 Pro ?
Ovaj potonji je sad na nekoj akciji blizu mene ali vec duze vremena gledam i motorole,kojih sad vec lagano i nema po dućanima jer je noviji model izasao.
Evo par Motorola ako bi baš u shopu:
Edge 50 Fusion
Ili nova
Edge 60 Fusion
Ne bih Fusion model, iako sam ga dugo razmatrao..nisam sto posto odustao ali neki featuresi mi nisu po volji.
Svakako hvala na preporukama obojici.
Samo rokaj!
fusion 50 ti je njesrea nema HDR10, wifi6 ... i 7s Gen 2 ti je u rangu SD6 gen1
Na trenutnom mobu mi rikava baterija pa ću vrlo brzo morati uzimati nešto novo. Volio bi piknuti neki true Android flagship, mob koji će biti veliki iskorak naspram mojem S22+, sa čim više inovacija. Samsung mi se čini da opako stagnira već godinama, i sad kad sam vidio specke za S26 kojeg sam mislio čekati, MEH. OnePlus me trenutno najviše vuče radi baterije, Snapdragona i 120W charginga ali su očito kameru us*ali. Koji je trenutno najboljii Android flagship? Vidim da se često spominje Oppo Find X9 Pro. Kakav je taj Mediatek u njemu, jel rame uz rame sa najnovijim Snapdragonom?
Gdje uopće pouzdano kupiti Oppo? Kako ide s garancijom, ima li barem 2 godine i ima li servisa za to kod nas? Pretpostavljam da ne postoji nikakvih problema/limitacija što se mreže tiče kod nas, s obzirom da imaju Europsku verziju?
I da li netko zna ima li Oppo (ili općenito neki drugi mob) pandan Samsungovom Secure Folderu? To je jedna od stvari koja me trenutno drži čvrsto zaljepljenog za Samsung.
Da li možda dolazi nešto novo uskoro? Vidim da bi trebao doći Find X9 Ultra. Vrijedno čekanja?
Naletio na to ali mi se stranica činila ultra-shady. Sad malo čitam da je očito legit. Koja je procedura u slučaju garancije? Nije da mi se baš šalje mob natrag u Kinu pa čeka pola godine na popravak
jel servisira to kod nas netko? Da je u pitanju nešto jeftnije onda bi piknuo pa što bude bude. Ali ovo je cijena u rangu S25 Ultra.
Gomibo je legit, ja sam uzeo par mobitela samo sa njihove njemacke stranice. Nisam siguran za garanciju ali sigurno je u pitanju EU.
Jel netko u zadnje vrijeme kupovao mobitel preko Njuskala?
Ja odavno nisam nista kupovao posebno mobitel ali znam za one stare priče "uplatio mu novac dobio ciglu" i slicno.
Zanimaju me neke Motorole kojih ima tamo, vidim da postoji taj izvjesni Pay Protect,kako to funkcionira?
Motorole Edge 50 Neo se uglavnom prodaju tamo ,ali nekako sam skeptican tako kupovat na nevidjeni iskreno.
Samo rokaj!
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Je samo što putuje 10 dana.
Je samo što putuje 10 dana.
Meni preko payprotect/box now poslano u cetvrtak, jutros stiglo.
Za razliku od hp di mi je kolega s foruma poslao s paket 24 proslu subotu, a meni doslo jučer.
Je li moram onu napjsanu cijenu prodavatelja prihvatiti,jer on meni u inboxu kaze da ce spustiti, kako to se onda reflektira na ono kada u zuto kliknem Pay Protect,jer nadodaje mi na full cijenu tu uslugu ako me kuzite?
Samo rokaj!