Landvo L200 - review

poruka: 112
|
čitano: 40.285
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Landvo L200 - review
majdo kaže...

Da se i ja oglasim.. :)

Ja osobno to ne vidim kao neki problem, jer sve aplikacije koje instaliram odmah šibam na karticu, unutra ja 16GB kartica class10, tako da ne marim uopce.. 

ma da, al neš se pohebalo sa karticom pa dok joj ne nabavim drugu nema. Nije bitno toliko, slažem se

CyberDemonVZ kaže...
dudekzg kaže...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850

ovo je video kako se to radi

još nisam pročitao cijelu temu niti pogledao video tako da pazi, na vlastitu odgovornost

da, malo je zato treba povećat, ali ako sam dobro shvatio tako android na mnogim mobitelima funkcionira, čak i sa većim kapacitetom npr imaš u temi ljudi se javljaju sa 16,32GB da imaju par GB samo za aplikacije tako da je to očito nešto "normalno"

bitno da se da zaobić

HVALA!

Još mi nije stigao

Koji odjeljak gledamo?

E) Section Primary partition for smartphone with new O. S. "KITKAT"?

da, za kitkat, max je 3GB za nas

stići će, polako :D

edit: u screenshotu gore se vidi da je cijelo vrijeme WiFi upaljen (za one koji su razmišljali, ako vas ima uopće), trenutno 4h 10min Sot-a i još 15% baterije ima

11 godina
neaktivan
Landvo L200 - review

imam i dalje problem s signalom i u zagrebu signal varira od punog pa nestane cak sam i zamjenio sim karticu i isto da li se taj signal moze kako poboljsati vidio sam ovo na njuskalu sta mislite jel to valja http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/pojacivac-signala-mobitel-oglas-6515185

0 0 hvala 0
13 godina
dudu9 kaže...

imam i dalje problem s signalom i u zagrebu signal varira od punog pa nestane cak sam i zamjenio sim karticu i isto da li se taj signal moze kako poboljsati vidio sam ovo na njuskalu sta mislite jel to valja http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/pojacivac-signala-mobitel-oglas-6515185

Ha cuj, ako ti je mobitel neispravan onda ti ni ovo nece pomoci (ako uopce radi).

Rado bi ti pomogao, ali sam u Vz. Aha, i jos mi nije stigao mob :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
neaktivan
dudu9 kaže...

Kod mene je situacija obrnuta, jači je signal na Landvu nego na mom Huaweiu.

Da li ti je u postavkama sve dobro namješteno? 2g/3g to mislim. Koja si mreža?

T-mobile ovdje kod mene i sve radi, čak smo mi u suterenu zgrade gdje je meni signal loš a ženi na landvu sve normalno

11 godina
neaktivan
Landvo L200 - review

Na vipu sam pokusao i s micro sim karticom ali nece a u postavkama postavljeno 2g/3g automatski kad u zg nestane signal potpuno i tako varira 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2015 17:48 (dudu9).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dudu9 kaže...

Na vipu sam pokusao i s micro sim karticom ali nece a u postavkama postavljeno 2g/3g automatski kad u zg nestane signal potpuno i tako varira 

A dali ti radi sve normalno sa tom karticom na nekom drugim mobitelu?

11 godina
neaktivan

Da neki dan zamjenio u vipu za novu karticu 

10 godina
neaktivan
dudu9 kaže...

Da neki dan zamjenio u vipu za novu karticu 

A neznam onda, možda ti Majdo može kaj pametnije reći.

Ako su ti postavke mreže ok onda nebi trebao imati problema, probaj ih pobrisati pa ponovno skinuti od vipa, mislim da se pošalje sms pa ti same dođu ili tako nešto

11 godina
neaktivan
Landvo L200 - review

Ma nesto signal mreze zaj. Jer od 3 crtice odjednom nestane niti mos zvat za internet nemoram ni pricat neznam sta napravit ili kupit da poboljsa signal 

0 0 hvala 0
13 godina

Volio bih kad bi mogao reci neku pametnu kako rijesiti problem, ali stvarno nemam ideje.. Frendovi imaju 4 komada i za njih znam da rade perfektno. Dva su na Eronetu u BIH, jedan je u Austriji na A1 mreži i jedan u Hrvatskoj na T-mobileu..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
Landvo L200 - review

Stglo mi pismo da me ceka roba na Carini, da posaljem racun ili ispis o uplati.

Posaljem izvod iz banke gdje su kune ili originalni racun?

Jednostavnije mi je racun jer nemam internet bankarstvo, ali je dolar dosta narastao od prije mjesrc dana...

Ta razlika ce se vidjeti na konacnom racunu od Carine, il je to kuna-dvije razlika? Kupljen je samo mob.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 16:14 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Totalno nebitno sto ces slati.. Sve to mozes i mailom, samo u naslov stavis broj PCP koji si dobio..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
Landvo L200 - review

Stigao je!!!

Žena ga ko malo dijete otvara na podu u sobi

Javim kakvo je strogo žensko mišljenje o mobitelu

P.S. naručio sam još i neke sitnice, da ne bi bilo "Što si to dobio"

OTG kabel.

3,5mm tipkicu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 12:20 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Landvo L200 - review

Micro SIM nije radila, sve dok nismo skuzili da se postavlja drugacije okrenuta nego obicna SIM :D

Sad sve radi.

Kaze da je imala jedan cudan "glitch" kad me pokusala zvati i istovremeno je iskocio natpis o dostupnim Wifi mrezama, i jos je k tome unutra bila krivo okrenuta kartica! :)) Iskocio je izbornik opcija (ne vezan uz WiFi) i ispisalo se Landvo...

Sad sve radi, onda nisam bio tamo...

Vjerojatno neka jednokratna greska.

Javljam dalje razvoj situacije

EDIT: mob ima puno prevelike ikone za ovako velik ekran.

Kako to smanjiti? S nekim od DPI changera na Play Storeu?

EDIT 2: Moguće da joj je mobitel prevelik pa s dijelom šake dodirne rubove ekrana pa pokrene čudne setupe...

(Ne znam kako joj je prevelik, inače je naviknuta držati veliku stvar u rukama)

EDIT 3: Prvo punjenje - drži od poslije podneva do druge večeri, uz gašenje kroz noć.

Screen on time - 5:40

A Screen je tek četvrta stavka??

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 19:10 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Landvo L200 - review

Izgleda da je ovo firmware za L200.

http://pan.baidu.com/s/1o6C6P9w

(Download je gore desno, strelica i piše veličina fajla, i onda na plavi tipku.).

Može netko s više iskustva provjeriti dal je ovo neka nova verzija ili to već imamo?

I na koji način se stavlja na mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Izgleda da je ovo firmware za L200.

http://pan.baidu.com/s/1o6C6P9w

(Download je gore desno, strelica i piše veličina fajla, i onda na plavi tipku.).

Može netko s više iskustva provjeriti dal je ovo neka nova verzija ili to već imamo?

I na koji način se stavlja na mobitel?

ja sam bio našao prije nekog vremena verziju: LANDVO L200 MTK6582 177058 20141218 (dakle 18.12.2014)

nesjećam se gdje al da se to zguglat

inače na mobu je stigla verzija od 19.07.2014 i nisam ju zasada mjenjao

ako tko bude flashao neka napiše ako ima kakvih promjena - i mene zanima dal se šta mijenjalo

pretpostavljam da se flasha ko i svaki drugi rom, staviš ga na karticu, recovery, flash, wipeaš data/cashe, reboot i to je to - ako se nevaram (nisam dugo flashao mobitel)

sad dal je bootloader otključan treba samo provjeriti

nisam ti tata mata oko tog flashanja, majdo će ti bolje znat reć i ispraviti me ako sam šta krivo napisao, on ima iskustva sa flashanjem razno raznih mobača

13 godina
dudekzg kaže...

ako tko bude flashao neka napiše ako ima kakvih promjena - i mene zanima dal se šta mijenjalo

pretpostavljam da se flasha ko i svaki drugi rom, staviš ga na karticu, recovery, flash, wipeaš data/cashe, reboot i to je to - ako se nevaram (nisam dugo flashao mobitel)

nisam ti tata mata oko tog flashanja, majdo će ti bolje znat reć i ispraviti me ako sam šta krivo napisao, on ima iskustva sa flashanjem razno raznih mobača

Hm.. skine se jedan RAR.

U njemu je direktorij: 1479M.S49B.A1.141126.KK1.MP1.V2.10.QHD.EN.8P64.COM.COCLK

A koliko se ja sjećam trebao bi biti ZIP.

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
dudekzg kaže...

Hm.. skine se jedan RAR.

hmmm, kod mene ovaj što sam skinuo s neta je rar a radio sam backup sa MTKDroidTools i taj je .tar - nemam pojma dal ima to veze

inace htio bi dodati, danas isproban GPS - leti

paralelno s mojim huawiem i moram reć da je L200 bio brži u svemu

e sad, dal je to do mog emotion UI-a ili je L200 fakat tako dobar neznam (nadam se drugom)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 17:26 (dudekzg).
14 godina
neaktivan

Evo i ja upiknuo L200, prilikom narudžbe sam na blef upisao promo kod "l200" i prihvatio ga snižavajući cijenu sa 104 na 87$.

Zahvaljujem na review-u koji mi je pomogao pri izboru jeftinog i dobrog smartphonea, a kad stigne napišem i ja dojmove. 

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
dudekzg kaže...

Hm.. skine se jedan RAR.

Nisam previše bio online, pa evo da odgovorim.. Što se tiće zadnje verzije ROM-a nisam provjeravao, Landvo trenutno koristi moj tata koji je pre pre pre zadovoljan mobitelom, naročito time što su mu slova krupnija, i ništa ne želi mjenjati, tako da nemam trenutno potrebe isprobavati flashanje neceg drugog..

dudekzg kaže...

inace htio bi dodati, danas isproban GPS - leti

paralelno s mojim huawiem i moram reć da je L200 bio brži u svemu

e sad, dal je to do mog emotion UI-a ili je L200 fakat tako dobar neznam (nadam se drugom)

Nakon skoro 5 mjeseci koliko posjedujem navedeni mobitel, ja nemam niti jednu jedinu zamjerku, sve ja kao i prvoga dana, radi bez greške.. Nema štekanja, nema trzanja, baterija drži jednako dobro, koristim je 20-80%, punim do malo iznad 80%, prazni se do 20%.. Jedino kad će se negdje dalje kojim slucajem, onda se puni na 100% mob.. 

16 godina
neaktivan
Landvo L200 - review

Jel itko isprobavao custom ROM-ove za njega? Ja sam skinuo neki OctOs, 5.1 verzija Androida. Sve mi super radi i zadovoljan sam, samo sto imam 500 mb slobodnog za aplikacije, pa me to malo muči. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
M0by kaže...

Jel itko isprobavao custom ROM-ove za njega? Ja sam skinuo neki OctOs, 5.1 verzija Androida. Sve mi super radi i zadovoljan sam, samo sto imam 500 mb slobodnog za aplikacije, pa me to malo muči. 

ako se kužiš u to imaš na http://www.mtkroms.com/ zanimljivih romova, čak i miui.

Tek sam počeo čitat i učit o tome svemu pa ti nemrem konkretno niš još reć ali ako se kužiš možda ti bude zanimljivo. Ako slučajno budeš šta isprobao svakako javi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice