Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 833.949
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
srcipesak kaže...
lolda kaže...

Da li netko zna rješenje za zujanje tokom razgovora ?

Bilo je vec par puta, folija otraga s donje strane pomogla nekima. Pretraži temu :)

i ja imam taj problem,trunutno folija pomaze ali za par daan nece.Treba rastaviti mob i izolirati mikrofon i jos nesto

14 godina
lolda kaže...

Da li netko zna rješenje za zujanje tokom razgovora ?

ja sam imao to zujanje kada mi je bio ukljucen 3g, s isključivanjem i prelakom na 2g potpuno je prestalo

12 godina

Vidiš kod mene je skroz drugačije, meni ne zuji samo ako sam na 3G i to obavezno "wcdma only"

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jel Cubot GT99 dobar izbor?

Taman trazim te dimenzije otprilike i takvu cijenu.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije. Pogledaj u temu Kineski mobiteli sto je trenutno dobar izbor

13 godina
Niste mi jasni Vas nekoliko kojima Cubot ne radi kako treba. Ako je dosao defektan, onda je to valjalo reklamirati. Evo moj jos radi odlicno, jedino u sto se ne mogu pouzdati je GPS, inace je odlican.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Problem je sa slanjem u kinu koje nije bas povoljno, nadalje, pitanje je sto ce kinezi napraviti s njim, hoce ga popraviti ili ponuditi par desetaka dolara refunda sto je cest slucaj kada dodje do problema. jos ako ne napravis izvoznicu moras ponovno platiti PDV na nasoj carini. a vecina problema je ljudima nastala nakon sto je prosla paypal zastita i kada si prepusten samo vlastitoj komunikaciji sa shopom gdje si kupio. najcesce su to razlozi koji ljude odbiju od vracanja uredjaja u kinu

14 godina

evo, ja iz prve ruke dajem informaciju o tome.

znaci imao sam problema sa Cubotom. obratio sam se supportu, prvo sto su ponudili je zamjenski dio, kojeg sam moras odnijeti na popravak, o svom trosku. dakle nista spektakularno, ja sam dobio dio, kojeg sam dosta dugo cekao, nakon toga odnio na popravak, platio i ne rijesio problem. nakon toga opet kontaktirao, rekli su da saljem u Kinu, takoder saljes o svom trosku. platio sam 100 KN jer moras slati sa tracking numberom kojeg njima posaljes. nedavno sam dobio mail da je mob stigao i da ga salju u tvornicu na popravak. dalje cekam sto ce biti, refund ne mozes dobiti cim je mob stigao u tvoje ruke, tj. ne puni iznos, nisam pitao koliko bih dobio jer sam odmah racunao da je neisplativo. sada kada ce mob slati nazad, opet mogu strahovat da ce mi nabit carinu. sve u svemu, velika zaje*ancija i puno bacenog novca. prvo sam platio popravak 50 i sada jos 100 za slanje u Kinu. nije samo novac nego i vrijeme bez mobitela, kojeg sam dobio u 8. mjesecu, a jos ga uvijek nemam ispravnog kod sebe.

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 15:48 (definho).

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

dakle problem je sljedeći:

mob mi je počeo zujati (standardni problem mikrofona). nakon toga ga odnesao serviseru da mi ti to izolira. Problem rješen. Ali kako mi je serviser ubacio nazad drugu sd karticu (koja je sada većeg kapaciteta) neke aplikacije naravno nisu radile. Rekao ok. napraviti ću tvornički reset, neka sve obriše i budem ponovo instalirano na novi sd sve aplikacije. Sada mi neradi dobro internet veza i javlja mi se neko drugačije zujanje. Internet veza malo radi, malo neradi tj. treba mi nekada i par minuta da pošalje pokuku preko vibera (prije mi nikada nije trebalo više od par sekundi). I u tom vremenu radi samo upload, ne i dovnload... Signal je full nacrtan. Opcije su wcdma only i u mobile unclu sam označio samo frekvencije za naše 3G mreže. Drugo prilikom telefoniranja zvuk mi se izobliči, počnje vrištanje u slušalici i prekine vezu. Nije kao prije zujanje, skroz drugačiji zvuk. Da li je netko imao takav problem i da li može biti razlog tvornički reset?

pomagajte ljudi...

i da mali savjet drugima: NE KUPUJTE CUBOT GT 99.  :)

0 3 hvala 0
11 godina
protjeran

koliko si platio to popravljanje tojest izoliranje u servisu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

70 kuna. ali ako si pročitao do kraja radilo je par dana. Nakon toga sam napravito tvornički reset da zamjenim sd karticu i sada više ne radi. Pitanje za milju kuna glasi: da li je problem u tvorničkom resetu ili serviser nije nešto dobro napravio... ili je mobitel jednostavno loš...

11 godina
protjeran

Jel ima neka aplikacija kada mobitel zvoni da ekran blica i tako to...mislim ovo 3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 21:39 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
marichello1981 kaže...

70 kuna. ali ako si pročitao do kraja radilo je par dana. Nakon toga sam napravito tvornički reset da zamjenim sd karticu i sada više ne radi. Pitanje za milju kuna glasi: da li je problem u tvorničkom resetu ili serviser nije nešto dobro napravio... ili je mobitel jednostavno loš...

Formatiraj staru karticu u kompjuteru, stavi je u mobitel, još jednom tvornički resetiraj smartfon, isključi nepodržane frekvencije pomoću Mobileuncle MTK Toolsa i vidi - ako i dalje imaš problem, riječ je o loše obavljenom servisu. Ako više nemaš problem, uzrok je ili to što je mobitel loše obavio tvornički reset ili u novoj memorijskoj kartici.

11 godina
neaktivan

hmmm. Mislim da nije problem kartice. Izvadio je i problem je isti. Nisam napravio još tvornički reset. Kada isključim 3g mrežu mogu normalno telefonirati. Znači problem je u 3g signalu koji se gubi i zbog toga mi je prakidala veza. Inače prije sve radilo super... Sa na 2g i normalno telefoniram

Da li je moguće da je tvornički reset napravljen loše? Pa tu nema šta se loše dogoditi... Možda da napravim neki update?

17 godina
moderator
marichello1981 kaže...

hmmm. Mislim da nije problem kartice. Izvadio je i problem je isti. Nisam napravio još tvornički reset. Kada isključim 3g mrežu mogu normalno telefonirati. Znači problem je u 3g signalu koji se gubi i zbog toga mi je prakidala veza. Inače prije sve radilo super... Sa na 2g i normalno telefoniram

Prema ovome što si napisao ispadalo bi da nisi isključio frekvencije koje mobitel ne podržava ili koje se ne koriste kod nas. Ali ako si siguran da jesi, probaj u Network Selecting i u RAT za Set preferred network type odabrati GSM/WCDMA (auto). Ako ni dalje ne radi - isključi 3G i prihvati stanje takvim kakvo je. Ipak je to Cubot GT99, koji "radi odlično, osim GPS-a". {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 7:48 (mbaksa).
11 godina
protjeran

Za sve one koji imaju problema sa zujanjem prilikom poziva neka naprave ovaj postupak:

Vidi se da ima bolji signal odmah i nema nikakvih zvukova prilikom poziva... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Napravio sam factory reset isada hocu rootati mobitel ali nemoze.Vec sam jednom napravio root pa znam postupak ali sada nece.

Evo printscreen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 15:15 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Napravio sam factory reset isada hocu rootati mobitel ali nemoze.Vec sam jednom napravio root pa znam postupak ali sada nece.

Evo printscreen.

mislim da ti nakon factory reseta ostane rootan, skini root checker s playa, pa provjeri
Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258
11 godina
protjeran

Neznam zasto ali sada nikako nemam signala.Inace sam imao 1-2 crtic a sada nijednu.Dali netko zna u cemu je problem?Mislim rastavio sam mobitel i to sve stoji ali nisam nikakve konektore dirao nema pocupanih zica itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Boixus Nois PS kaže...

Vec sam jednom napravio root pa znam postupak ali sada nece.

Evo printscreen.

Normalno da "neće" kad nisi raspakirao arhivu.

Boixus Nois PS kaže...

Neznam zasto ali sada nikako nemam signala.Inace sam imao 1-2 crtic a sada nijednu.Dali netko zna u cemu je problem?Mislim rastavio sam mobitel i to sve stoji ali nisam nikakve konektore dirao nema pocupanih zica itd...

Statički elektricitet? 

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

hmm kakav je to signal od jednu do dvije crtice, to je skoro pa nikakav. jesi probao malo prošetati po mjestu?

Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258
11 godina
protjeran

nadam se da nije jer sam zaboravio na to...nece niti ispred kuce a inace bi barem bilo 3-4 crtice ispred kuce

EDIT

jel se moze gdje provjeriti to jest u Mobile Uclu napraviti neki test za provjeru ispravnosti,ili sa nekom drugom aplikacijom

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 20:39 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

evo slika uhavacena na balkonu na kojem uvijek imam odlican signal

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

izgleda kao da ti sim kartice nisu umetnute. jel te trazi pin kada upalis mob?

11 godina
protjeran

trazi...meni se cini da je antena izgorila...Mozda sam slucajno dodirnuo antenu a da sam imao statickog elektriciteta

13 godina
Kad ides biti sam svoj majstor, onda moras prihvatiti cinjenicu da postoji mogucnost da nesto pokvaris.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

ima li koja preporuka za neki ROM a da nije LEWA,MIUI,S3 i ostali poznati....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Moja preporuka bi bio španjolski rom CoinCity. Imao sam verziju 1.3, radila je ok, osim sto se mob znao rebootat sam od sebe svakih nekoliko dana. Nakon toga sam stavio Miui, nije me se nesto dojmio, i onda sam stavio CoinCity 2.0 i mogu reci da mob radi odlicno, nemam apsolutno nikakvih problema, tj. imam, kad sam u autu i ukljucim speaker, a mob je jedno pola metra od mene, sugovornik me dosta slabo cuje...Al sve ostalo radi fnatasticno...A vidim da je izasla i verzija 2.7, pa cu je vjerojatno iduci tjedan isprobati...

15 godina
neaktivan

isto preporuka za coincity...meni dosta važna stavka...bljeskalica svijetli kako treba...

1 0 hvala 1
16 godina
linpus kaže...

Moja preporuka bi bio španjolski rom CoinCity. .A vidim da je izasla i verzija 2.7, pa cu je vjerojatno iduci tjedan isprobati...

daj link

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice