Koji linkovi ne rade?
Nokia 5800 - Cooked Firmware-i na hrvatskom
- poruka: 488
- |
- čitano: 176.619
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Koji linkovi ne rade?
Za download firmwarea, svi su na megauploadu a on je ocito u kur** sad :/
Koji firmware?
imam ja u kompu najnoviji v60 softwer...uploadat cu na media fire pa cu ti dat link
imam ja u kompu najnoviji v60 softwer...uploadat cu na media fire pa cu ti dat link
Bilokoji probam skinuti i ništa.... Super, ima li slide to unlock funkciju ?
imam problem kada oću staviti original sotwer na moju nokiu, naime ne mogu upaliti mobitel kad mi je usb uključen, kad mi onaj J.A.F. program traži da se ugasi pa upali mobitel da bi instalirao original softwer ja to ne mogu
Ni ne trebaš ga ugasiti pa upaliti. Trebaš ga ugasiti, i kada dobiješ upozorenje nakon klika na "FLASH" samo kratko pritisneš na power gumb.
sada mi se ovo pojavi: Flash files are corupted or missing...
Pomoglo bi kad bi stavio screenshot postavki. Nisi išao po tutorialu.
Možda je napravio sve po tutu ali mu neki fajlovi nisu ispravni ili nema sve fajlove.Koliko ih imaš?
Evo, pošto je MultiUpload down, na zahtjev forumaša Phantom_RI, reuploadao sam Pixel*1. Stavljam ga ovdje da ga i drugi mogu skinuti...
Možda je napravio sve po tutu ali mu neki fajlovi nisu ispravni ili nema sve fajlove.Koliko ih imaš?
ma evo sada imam opet novi problem naime više ne mogu mobitel upaliti uopće ni kad izvadim bateriju ne mogu, a nije prazan
Probaj izvaditi i mem. karticu pa ga onda upaliti.
i dalje ništa
Izvadi bateriju i ostavi 10-ak minuta pa ponovo pokušaj.Valjda ga nisi brickao.
šta to znači? brickao?
Brickati znači sj...ti mobitel.Što si zadnje radio na njemu,prije nego ga više nisi mogao upaliti?
ma stavljao sam softwer od nokie c6 v2 ali mi je u JAF-u pisalo da je sve gotovo i u redu i na kraju me nešto pitalo da li da restartam uređaj ili tako nešto i imao sam opciju DA i NE i ja sam išao DA i od onda ga ne mogu upalit
Izgleda da si napravio downgrade (stavio "nižu" verziju FW-a).Ako ti nije hitno sačekaj sutra da Damage ili netko iskusniji bude online pa njih pitaj.Ili malo pročitaj ovu temu.A ako upališ mobitel preporučam ti ovaj CFW,ja ga koristim više od mjesec dana,odličan je.
Ja sam stavljao Blaze softver i k.... mob mi je mjenjao boje i onako imao crte na ekranu i sad se nece upalit, samo zavibrira i ekran je crn.. Pomoc molim cim netko bude online-
Problem je isti i nakon pokusaja stavljanja original firmwarea.... Sve ide ok, onda u programu pise pooling phone i onda se crte pojave, i eto sran**
Tko god sutra bude prvi vidio ovo, a da zna rijesenje, neka pise u temu ili meni na PM jer mi je prehitan taj mobitel zbog posla, a nemam para za drugi jos 3 tjedna do place....
HVALA !
Čime si flashao?JAF-om?Koju veziju softa si imao prije?Malo detalja napiši.
Sve prema uputama, imao sam Pixel^ pa sam stavljao Blaze, i shebao sam se tu...Trebao sam pustiti Pixel. Kako da sad osposobim mobitel ? Ili sam ga brickao i nema povratka?
radis sad istu stvar samo sto ce ti mobitel cijelo vrijeme bit ugasen pa kad ces u jafu ubacivat fileove trebat ce mu malo duze da reagira...sad stavi originalni fw pa kasnije kad osposobis mob stavi si koji oces
radis sad istu stvar samo sto ce ti mobitel cijelo vrijeme bit ugasen pa kad ces u jafu ubacivat fileove trebat ce mu malo duze da reagira...sad stavi originalni fw pa kasnije kad osposobis mob stavi si koji oces
Pokusao sam vec. Sve ide ok do koraka - pooling phone. Onda se ekran gasi i pali, a na ekranu su onako crte, neznam kako da pojasnim, onako čista boja pa je kao da je napuknut ekran crta, ali ekran je skroz dobar nema ni crtice nit je negdje nagnječen ili slično.
pusti da to odradi do kraja onda iskopcaj usb kabal izvadi bateriju pa je nakon 5 sek vrati i probaj upalit
klikni na no...mislim da si napravio gresku... crt 308 ti mora bit oznacen
klikni na no...mislim da si napravio gresku... crt 308 ti mora bit oznacen
U uputama piše CRT 308 odznačite. Kliknut ću na No pa da vidimo. Y
Nema promjene. Izvadio bateriju na 5 sekundi, upalim mobitel samo zavibrira ali ekran je crn.