Ne.
Android borbeni komplet
- poruka: 11.977
- |
- čitano: 2.565.897
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GPS ne troši nikakve pare...To je sustav lokacije putem satelita u Zemljinoj geostacionarnoj orbiti.
E sad, ukoliko se koristi u autonavigaciji, tada program kojim se služiš s neta učitava mape, i to košta (osim ako mape nemaš na mobu - npr. krekirani iGo, Copilot itd...).
Sam po sebi GPS je potpuno besplatan.
Data (podatkovni promet / 3G/ EDGE) troši promet
Može trošiti pare ako navigacija koristi A-GPS ili assisted GPS. Aplikacija tj. navigacija skine sa neta trenutne pozicije satelita kako bi brže uhvatio signal (ako se ne varam). Sam GPS po sebi ne troši pare. Uglavnom isključi data promet i neće ti trošiti. A u biti i mislim da ti to jako, jako malo potroši.
Haha, to se kod nas podrazumijeva, jel?
Instalirao sam z4root i kad uradim privremeni root radi ali kad hocu stalni root ne radi...
Imas flash na marketu
Koristim BeWeather widget za prognotu i sat na homescreenu. ALi kako vidim troši previše rama cca 16MB, nekad koji MB više manje. Uglavnom čini mi se puno pa me zanima jeli ko to gledao kod ostalih sličnih aplikacija kao BeautifulWidgets ili nekih sličnih za prognozu ili su sve tako gladne rama.
Koji uređaj?
Ako imaš 512 MB rama, onda 16MB je ništa.
Galax S. Dakle cca 350 rama. Free mi je uvijek oko 50-60MB.
Imas flash na marketu
adobe flash player ima ali kaze da ne podrzava moju regiju
Da li mogu da stavim rom na telefon ako nemam Rom Manager???
Preko cmd kao sto sam radio prije na gt540.
Wildfire S.
Kakav ROM manager, najveće sra*e
https://market.android.com/details?id=com.google.android.music
Ili na moj blog: androidfan.eu5.org
Evo sam ga upravo skinuo na svoju gmail.com mail adresu, tako da, valjda radi ali na gmail !
Potvrdjujem skinuo preko marketa an telefonu bez problema :D Ja sam iz BiH samo da napomenem
A za taj recovery jel moram imat root na telefonu?
skinem ja to i na sta god kliknem nista se ne dogodi
A za taj recovery jel moram imat root na telefonu?
Da.
I zašto pobogu ne rootaš mobitel već?
Potvrdjujem skinuo preko marketa an telefonu bez problema :D Ja sam iz BiH samo da napomenem
Ja ga skinuo kad je izašo. (prije 4mj)
ali i dalje nema kupnje
Ja ga skinuo kad je izašo. (prije 4mj)
ali i dalje nema kupnje
Kupnja bi odnedavno trebala radit na svim HR mrežama...
Probano sa T-Mobileom i Tele2.
Radi aplikacija, ali kupnja glazbe nije omogućena. Znači dobiješ nešto ljepši music player od stock playera. Po meni nepotrebno pošto sam u potpunosti zadovoljan PlayerPro aplikacijom :)
Koji rom preporucujete za HTC Wildfire? Ima MIUI i za njega? Stavite tu ili mi posaljite na pm korisne linkove za taj mob. Kak ga najlakse rootati, otkljucati na sve mreze i sl. Jos nisam isao nis gledat za njega kak se to radi pa ak ima netko pri ruci linkove da mi skrati vrijeme trazenja. Hvala :)
PS: rusi mi se stock aplikacija na MIUI-u za SMS. Kad kliknem na ikonu odmah dode force close, a kad idsm preko imenika i odaberem kontakt->posalji SMS onda mogu poslat. Znaci nemogu samo direkt uci u aplikaciju da prelistam poruke. Probao sam s titaniumom vratit app ali nije pomoglo. Zna neko razlog tome pproblemu i kako ga rijesiti. Privremeno je instalirana druga app za sms, a nanovo stavljat rom trenutno nemam vremena.
Lookout’s take on the ‘Apperhand’ SDK (aka ‘Android.Counterclank’)