RAM mi neučitava?

poruka: 9
|
čitano: 1.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RAM mi neučitava?

Ovako ja imo 1gb kingmax ddr1 ram i bilo mi nekak sporo igranje pa sam bio kupio isti takav 1gb i nije uopće ubzalo igranje,pise da ima 2 gb al zast mi neubrzava rad na igrama? ajd plz pomozite... kad god nekog pitam uvijek mi kaze nest drugo.. Neodlučan

moj konf :(jadan komp al namjeravam si kupit novi Osmijeh)

nvidi geforce 6600 gt 256mb

amd athlon 3000+  1.8 ghz

ram 2gb

gigabyte k8triton nforce 4 sli motherboard

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RAM mi neučitava?

Za igranje, kojih igara. Grafička i procesor ti koče.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: RAM mi neučitava?

Koje igra ti to igras?

Graficka i procesor su isto dosta stari, prije ce bit da graficka nemoze novije igre progutat...

17 godina
protjeran
RAM mi neučitava?

sve odgovorw imaš, pa ću samo reći da se ''ne učitava'' (iz naslova) piše odvojeno...Cool

92% tinejđera sluša turbo-folk, a ako si jedan od onih koji slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis (fable 2)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RAM mi neučitava?

Ovisi koje naslove igraš ali konfa je prilično slaba za današnje naslove. Dodatni RAM ti rasterećuje procesor koji je sam po sebi slab (za igre).

edit* naslov topica je besmislen jer da ti RAM ne učitava bio bi neispravan a da je neispravan nebi imao 2GB kada si ga ugradio.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 19:32 (PROTECTOR).

0 0 hvala 0
17 godina
RAM mi neučitava?

ok,tnx ljudi na odgovorima al ja sam isto tako mislio al nisam bio siguran..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RAM mi neučitava?

Daj ne laži. Da si mislio da je zbog grafe i proca onda nebi pitao "Zašto RAM ne ubrzava rad igri". Je tako teško priznat neznanje!?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: RAM mi neučitava?

de sta se ti odma bunis , nisam bio SIGURAN pa zato sam doso pita na forumu !

17 godina
protjeran
RAM mi neučitava?

Grafička kartica jest dosta stara, a to i je ujedno, uglavnom bitna komponenta PC-a za igre. Dalje, procesor ja na samo 1.8 GHz, pogledaj isto, zato na Google (ili čitaj: na internetu) preporučena minimalne konfiguracije za igre. Možda pomogne! pozz

Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice