Problem sa WD 320 GB

poruka: 7
|
čitano: 2.249
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
wd 320gb
Ovako ljud bio bih vam zahvalan da rijesim ovaj problem..oprostite ako otvaram temu koja je već postojeća, al ja nisam uspio nista slicno naci uvezi ovoga problema koji ja imam..Znaci kao gore u naslovu imam prijenosni eksterni disk WD 320 GB i imam na njemu jedno necu biti precizan 35 GB datoteka i meni pise da jos imam slobodnog prostora 99 GB od ukupnih 300..nemogu nikako to rijesiti pregledavao sam dali ima gresaka ali nema.. skenirao sam NOD-om 32 nema virusa...

neznam kako da to riješim... UNAPRIJED HVALA!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: wd 320gb
KOZOMAR kaže...
Ovako ljud bio bih vam zahvalan da rijesim ovaj problem..oprostite ako otvaram temu koja je već postojeća, al ja nisam uspio nista slicno naci uvezi ovoga problema koji ja imam..Znaci kao gore u naslovu imam prijenosni eksterni disk WD 320 GB i imam na njemu jedno necu biti precizan 35 GB datoteka i meni pise da jos imam slobodnog prostora 99 GB od ukupnih 300..nemogu nikako to rijesiti pregledavao sam dali ima gresaka ali nema.. skenirao sam NOD-om 32 nema virusa...

neznam kako da to riješim... UNAPRIJED HVALA!!

formatiraj

14 godina
neaktivan
ne pomaže..
16 godina

što kaže (vidi) disk manager i properties diska? Možda je praktičnije Easeusom vidjeti.

- Particije ili skriveni fileovi su vjerojatno objašnjenje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
jel treba formatirati u NTFS ili FAT32?
16 godina

-stvar izbora (kompatibilnost npr s TV playerom), NTFS je bolji izbor ako ne postoji konkretan razlog za FAT32 (ograničenje veličine filea na 4GB-byte).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
ihush kaže...

-stvar izbora (kompatibilnost npr s TV playerom), NTFS je bolji izbor ako ne postoji konkretan razlog za FAT32 (ograničenje veličine filea na 4GB-byte).

neznam, ali sad kad sam formatirao u NTFS pokazuje mi da je kompletno prazan.. :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice