Kartica od 4gb rama

poruka: 10
|
čitano: 2.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kartica od 4gb rama

Zanima me jel postoji kratica od 4 gb rama ddr2 ,ako ima gdje se moze kupiti i koliko kosta?Iznenađen

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kartica od 4gb rama
Viziman kaže...

Zanima me jel postoji kratica od 4 gb rama ddr2 ,ako ima gdje se moze kupiti i koliko kosta?Iznenađen

DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8500 (1066MHz) OCZ, Reaper, DC kit

Razer Mamba
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 15:40 (Razer Mamba).
17 godina
protjeran
Kartica od 4gb rama

Mislim da ih nema kod nas u jednome komadu od 4G?

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Kartica od 4gb rama

Bilo ih je pred kojih 6-7 mjeseci na kratko. Jedan kolega si je tražio 4gb pločicu za laptop i našao jedino na eBayu za bolesnu cifru

To doubt, to discredit !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Bilo ih je pred kojih 6-7 mjeseci na kratko. Jedan kolega si je tražio 4gb pločicu za laptop i našao jedino na eBayu za bolesnu cifru

Eh steta a bas mi treba jedna kartica... Ono dodajem si dijelove (vecinom periferija) u vrijednosti 8700kn pa ce mi trebat jos rama a imam samo 2 slota na maticnoj pa sam razmisljo stavit sto vise rama u ta dva slota...Plač

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
16 godina
neaktivan
Viziman kaže...
D4RKL1NG kaže...

Eh steta a bas mi treba jedna kartica... Ono dodajem si dijelove (vecinom periferija) u vrijednosti 8700kn pa ce mi trebat jos rama a imam samo 2 slota na maticnoj pa sam razmisljo stavit sto vise rama u ta dva slota...Plač

potrraži po američkim forumima ili na web-siteovima američkih trgovina informatičkom opremom, možda nađeš, doc ce te jeftinije, a dostava nije nešto velika(na cijenu mislim), jedino sta ces morat cekat koi tjedan-dva, samo pazi da to di gledaš ima secure certifikate(malo pročačkaj po sajtu) da te nebi slučajno oderali.

16 godina
neaktivan
Viziman kaže...
D4RKL1NG kaže...

Pa 2x2Gb kitovi su ti čisto dosta.Čemu 8Gb DDR2 RAM-a kad ti ni 4Gb neče iskoristiti kak spada.

Ja sam koji jesam.
17 godina
neaktivan
Kartica od 4gb rama

znaš onu staru... da se ima Smijeh

To doubt, to discredit !!!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

znaš onu staru... da se ima Smijeh

Isto tako se kaže:tko voli nek izvoli(ja osobno nebi dok nema potrebe).Namigiva

Ja sam koji jesam.
16 godina
neaktivan

Ja sam to isto bio tražio, ali kod nas nisam nigdje uspio pronaći...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice