Zanima me jel postoji kratica od 4 gb rama ddr2 ,ako ima gdje se moze kupiti i koliko kosta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me jel postoji kratica od 4 gb rama ddr2 ,ako ima gdje se moze kupiti i koliko kosta?
Mislim da ih nema kod nas u jednome komadu od 4G?
Bilo ih je pred kojih 6-7 mjeseci na kratko. Jedan kolega si je tražio 4gb pločicu za laptop i našao jedino na eBayu za bolesnu cifru
Bilo ih je pred kojih 6-7 mjeseci na kratko. Jedan kolega si je tražio 4gb pločicu za laptop i našao jedino na eBayu za bolesnu cifru
Eh steta a bas mi treba jedna kartica... Ono dodajem si dijelove (vecinom periferija) u vrijednosti 8700kn pa ce mi trebat jos rama a imam samo 2 slota na maticnoj pa sam razmisljo stavit sto vise rama u ta dva slota...
Eh steta a bas mi treba jedna kartica... Ono dodajem si dijelove (vecinom periferija) u vrijednosti 8700kn pa ce mi trebat jos rama a imam samo 2 slota na maticnoj pa sam razmisljo stavit sto vise rama u ta dva slota...
potrraži po američkim forumima ili na web-siteovima američkih trgovina informatičkom opremom, možda nađeš, doc ce te jeftinije, a dostava nije nešto velika(na cijenu mislim), jedino sta ces morat cekat koi tjedan-dva, samo pazi da to di gledaš ima secure certifikate(malo pročačkaj po sajtu) da te nebi slučajno oderali.
Pa 2x2Gb kitovi su ti čisto dosta.Čemu 8Gb DDR2 RAM-a kad ti ni 4Gb neče iskoristiti kak spada.
znaš onu staru... da se ima 
znaš onu staru... da se ima 
Isto tako se kaže:tko voli nek izvoli(ja osobno nebi dok nema potrebe).
Ja sam to isto bio tražio, ali kod nas nisam nigdje uspio pronaći...