Help!! vista mi ne prepoznaje memorijsku....

poruka: 39
|
čitano: 12.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Help!! vista mi ne prepoznaje memorijsku....

Nemojte joj davat glupe savjete. Nema šanse da su riknula istovremeno dva card readera na dva različita laptopa

2 najvjerojatnije mogućnosti:

a) problem je u kartici/adapteru za karticu.

probaj staviti karticu u mob ili fotić koji ju podržava i od tamo formatirati i isprobati da li radi.

b) tvoj laptop (njegov card reader) ne podržava tu vrstu mem. kartica

Iako je moguće da je problem i u Visti (njenim driverima/podršci za mem. karticu) jer na drugom kompu prepoznaje karticu na XP (doduše, ne radi, no to može biti i sasvim drugi problem).

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 19:34 (Roberto).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Help!! vista mi ne prepoznaje memorijsku....
autorov komentar

ma on je meni dao samo karticu, a ona udje bez problema u utor na laptopu.. ima za to... pa ju svejedno ne nadje...

17 godina
neaktivan
autorov komentar

na mobitelu kartica radi normalno... joj ma muka mi je vise od te kartice lol ;)

a i viste i njenih drivera... ukopcam skener, ne radi, skinem driver, radi.. mozda i za ovo ima neka takva glupost..... Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 19:39 (janna).
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
janna kaže...

na mobitelu kartica radi normalno... joj ma muka mi je vise od te kartice lol ;)

a i viste i njenih drivera... ukopcam skener, ne radi, skinem driver, radi.. mozda i za ovo ima neka takva glupost..... Belji se

Onda spoji mob s kompom dok je kartica u njemu (ako imaš tu mogućnost - infrared, bluetooth ili usb,  kako već možeš) i nafilaj karticu s podacima.

Nissam pročitao da li si dobila drivere s memory karticom. Možda windows driveri jednostavno ne rade s njima pa trebaš instalirati drivere od proizvođača. Ako ih nisi dobila potraži ih na netu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 19:41 (Roberto).
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Roberto kaže...
janna kaže...

Onda spoji mob s kompom dok je kartica u njemu (ako imaš tu mogućnost - infrared, bluetooth ili usb,  kako već možeš) i nafilaj karticu s podacima.

Nissam pročitao da li si dobila drivere s memory karticom. Možda windows driveri jednostavno ne rade s njima pa trebaš instalirati drivere od proizvođača. Ako ih nisi dobila potraži ih na netu.
  e toga se nisam ni sjetila.... pametno!!! to budem napravila, valjda ce uspjet

17 godina
neaktivan
janna kaže...

Već sam ti to bio prije napisao. Isto možeš probati i s nekim fotićem, ako imaš fotić koji koristi te kartice.

Hebemu miša, ako ne uspiješ ni s tim, pošalji mi pm. Ako si iz ZG posudim ti eksterni card reader koji pouzdano čita sve tipove kartica.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

hebemu misa, nisam iz zg, al evo ono je upalilo... samo sto ce mi bat na mobu riknut od tog prebacivanja, hehe... al dobro si se sjetio, ja kolko sam "plava", uopce mi nije palo na pamet.. thnx!

i naravno SVIMA OSTALIMA ISTO VELIKO HVALA NA TRUDU!!!!Poljubac

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 20:33 (janna).
17 godina
janna kaže...
Roberto kaže...
janna kaže...

A kaj sam ja govorio cilo vrime zasto me nitko ne slusa.
Pogledaj moju prvu poruku u ovoj temi da se uvjeriš.
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan
autorov komentar
unknown kaže...
Ako imas mobitel stavi ju u mobitel pa onda na komp ili ju u fotoaparat pa onda na komp.
  a sorry, nisam skuzila da mislis da prebacujem s kompa da mob preko bluetootha u karticu... jbg.. al hvala svejedno...;)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice