Fake usb stickovi

poruka: 32
|
čitano: 24.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fake usb stickovi

danas sam i ja dobio svoj usb kolačić sa ebay tržnice i po običaju ispao je fake

prvo mi ga nije dalo preformatirati iz exfat u ništa drugo a onda sam ovdje pronašao preporuku

za HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 i uspio sam ga prebaciti u fat32 (sad mi ga tv vidi)

ChipGenius_v4_00_0022 mi kaže da stick ima 16gb pa bih ja i htio da mi pokazuje tih stvarnih 16gb a ne ovih

nebeskih 128gb

pomagajte ako znate

Description: [F:]USB Mass Storage Device(Generic Flash Disk)
Device Type:  Mass Storage Device

Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 200mA

USB Device ID: VID = 0011 PID = 7788
Serial Number: 507DD9E0

Device Vendor: Generic
Device Name: Mass Storage
Device Revision: 0105

Manufacturer: Generic
Product Model: Flash Disk
Product Revision: 8.00

Chip Vendor: Alcor Micro
Chip Part-Number: Unknown(??) - 0xEC05 - F/W FD00
Flash ID Code: 45DE9892 - SanDisk - 2CE/Single Channel [TLC] -> Total Capacity = 16GB
Reference Product: ??:?U????????

uskoro mi stiže i neka vremenska stanica i samo se nadam da mi neće najaviti neki velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tsunami

http://www.ebay.com/itm/LCD-display-Home-Wireless-Weather-Station-with-Clock-Temperature-Humidity-/121276528636?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item1c3ca4f7fc

ako netko ima ovo čudo neka javi dojmove (jel vam pada led il vam sunce sja)

HVALA

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fake usb stickovi

Da bi vratili "Fake USB" na orginalnu velicinu , upotrebite HP-ov "HP Drive Key Boot Utility for Windows"  .........Radi provjereno , i na USB instalira HP-ov usb boot , bez obzira ciji je firmware na USB..

Evo link za download ..http://en.freedownloadmanager.org/Windows-PC/HP-Drive-Key-Boot-Utility-FREE.html

brix mo
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 15:42 (brixmo).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice