kolko bi mogao dobiti para(((vidim da se jako traže))
za 2X256Mb ddr memorije
recite brzo i otprilike
za 2X256Mb ddr memorije
recite brzo i otprilike
30kn
za 2X256Mb ddr memorije
recite brzo i otprilike
oko 75 000 000 Kn
30kn
Dobra procjena.
Mozes dobiti i vise. Evo recimo ja sam sad prodao jedan keks od 512mb za 100 kn.
Mozes dobiti i vise. Evo recimo ja sam sad prodao jedan keks od 512mb za 100 kn.
Imao si sreće. 2x256mb starog ddr-a teško da će dobit tolko novce. Maximalno 50kn.
Da, njemu je problem jer je u dva keksa, ali cijena ddr memorije raste iz dana u dan a ljudima dosta treba za ugodniji rad na starijim kompovima (znam iz osobnog iskustva). Mislim da bi mogao dobiti i 100kn ako nade nekoga kome treba ddr a neda mu se traziti po trgovinama (ima dosta takvih ljudi)
Ma nema teoretske da dobije više od 30 kn, čak je i toliko čudo. Danas je minimum 1,5 GB (1 GB još može proći), a starije matične imaju 2-3 utora, tako da 256 MB modul ne koristi nikomu (bar ne dovoljno da bi izdvajao noac za njega), a dosta ih se i vadi za napraviti mjesta za module od 512 MB ili 1 GB.
za 2X256Mb ddr memorije
recite brzo i otprilike
Reci mu da ti plati cugu. Ti ces piti mineralnu uglavnom ... xDD. 50 kn ti je - gladi bradu.
Ma koristi kako da ne. Cesta situacija: covjek ima jedan keks od 512 mb (ili manje), a tri utora na mb i zeli ugodniji rad na kompu. Zasto ne onda uzeti? Naravno da je bolja solucija 1x512, ali sto je tu je
za 2X256Mb ddr memorije
recite brzo i otprilike
Reci mu da ti plati cugu. Ti ces piti mineralnu uglavnom ... xDD. 50 kn ti je - gladi bradu.
Nedaj se, ako ces tako onda neka ti zavrti barem 3 runde u bircu!
prije 2 god sam platio 256mbx2 100kn (polovne) .. sad za to mozes dobit ... 25 kn max. :P
...mislim da je maksimum, pet kuna za svaku...
ili da ih prodas nekom muzeju ... dobio bi malo vise :D
hahahahahaha
a taj lik komu sam najeravao prodati ima 4 utora
a brijem da ču mu uspjet uvalit za nekih 70 kn
dovoljna za 1 vruču čokoladu i bug novi hahahahah