Corsair Vengeance 8GB RAM

poruka: 7
|
čitano: 2.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Corsair Vengeance 8GB (2x4) RAM

Ovako pri kupnji racunala kupio sam ovaj RAM (klik) te sam sad nakon 3 mjeseca od kupnje skinuo aida64 i pod ram opcije pise ovo (slika dolje), dali sam dobio RAM koji sam trazio ili su mi dali krivi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Corsair Vengeance 8GB (2x4) RAM

-link?

-vidi na računu što si kupio i usporedi s oznakom na komponenti, ostalo je nevažno (pogotovo za kupnju od prije 3mj kad je dostupnost-cijena 8GB modula... )

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina

Dobio si Cors Vengeance, samo su ti taktovi 1333MHZ(666X2), podigni na 1600MHZ(800X2).

iclock2much

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ihush kaže...

-link?

-vidi na računu što si kupio i usporedi s oznakom na komponenti, ostalo je nevažno (pogotovo za kupnju od prije 3mj kad je dostupnost-cijena 8GB modula... )

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10924&osCsid=f1ea4e14da6fc1dba23f60211c260caf

ako je to taj link koji si trazio

- na racunu i kutiji rama ako gledam ovaj CML.... kod se poklapa sa ovim sa aide ali ne sa ovim sa stranice

14 godina

To ti je totalno nebitno, dobio si low profile Vengeance koji radi na 1.5V i 1600MHZ ali ti nije podeseno u biosu da radi XMP(Xtreme Memory Profile) i ram na 1600MHZ nego na 1333.

iclock2much

0 0 hvala 0
16 godina

-link? .. ne, netrebaš više linkati. (jer si logiran kao user, takav link NE RADI osim tebi.. evo sad radi).

- muči te što RAM radi na 1333 ili dali je to komponenta koju si platio.

- Ostavi ili podesi u BIOSu. (savjet, ostavi).

-podatci na stranici nisu uvjek točni. Mijenjaju se 3mjeseca je dugo za takve stvari (možeš provjeriti kod proizvođača). ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 22:40 (ihush).
14 godina
neaktivan

dobio si ono što si tražio...na linku je low profile verzija, aida pokazuje također u nazivu (LP = low profile) sve su ddr3 memorije bazično 1333 to je osnovni takt koji matična podesi...kasnije ti samo jednim klikom podesiš na onu koja treba bit, ako si kupio 1600 na 1600 i amen ili XMP pa će automatski to odradit...

samo krupno, ništa sitniš
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice