Ubuntu 11.10 i win xp zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 2.559
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ubuntu 11.10 i win xp

Imam ubuntu 11.10 i pokusavam deinstalirati linux i staviti xp...sada stavim cd i idem ga bootati (kliknem f12) i odaberem cd/dvd i samo mi pokaziva neki memtest i neki odabir za ubuntu (recovery nesto tako) kako da deinstaliram linux i stavim xp?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ubuntu 11.10 i win xp

Dajte netko....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ubuntu 11.10 i win xp

Staviš CD od XP-a ili Ubuntua??

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ubuntu 11.10 i win xp

Xp naravno!

Imao sam "datoteku" xp .iso burnao na cd i nece!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ubuntu 11.10 i win xp

pretpostavljam da imas dual boot. odi start>search programs and files(pretrazivac na dnu)>msconfig

pod boot odznaci Ubuntu ili Linux, kako vec pise. nakon toga odi u disk managment i odbrisi particije koje su od Ubuntua(moras znati koje su), mozda za probas s nekim specijaliziranim orobram kao sto je EASEUS partition manager.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ubuntu 11.10 i win xp
Suddenly Psychotic kaže...

pretpostavljam da imas dual boot. odi start>search programs and files(pretrazivac na dnu)>msconfig

pod boot odznaci Ubuntu ili Linux, kako vec pise. nakon toga odi u disk managment i odbrisi particije koje su od Ubuntua(moras znati koje su), mozda za probas s nekim specijaliziranim orobram kao sto je EASEUS partition manager.

Nemam dual boot...

17 godina
neaktivan

pa stavi cd od xp-a, kad dodjed do dijela partiocioniranja formatiraj drive i odredi koliko zelis za sta i gotovo. nemoras deinstalirat ubuntu ni nista..

http://www.debian.org/doc/manuals/debian-reference/index.en.html
13 godina
neaktivan
Ubuntu 11.10 i win xp

Ja stavim cd kliknem f12 kliknem cd/dvd uđe mi u neki grub 1.99 (kako vec) i nema mi tamo win xp-a...mogu li jednostavno sve izbrisati i samo staviti cd od xp-a ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pomocu hirens boot cd-a mozes sve particije obrisati
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan

Mozes dati link za download ako ti nije problem ja sam usao u neku stranicu milijun linkova za download....kada obrisem partiticiju-je (znaci sve pobrisem) samo stavim cd,f12,boot sa cd-a?

16 godina
DOme123 kaže...

Mozes dati link za download ako ti nije problem ja sam usao u neku stranicu milijun linkova za download....kada obrisem partiticiju-je (znaci sve pobrisem) samo stavim cd,f12,boot sa cd-a?

-instalirao si Ubuntu? Po logici, imaš ubuntu medij, bootaj s njega, obriši particije (gparted).

- ako ti na tipki F12 nije ponuđen izbor boot medija može biti (razlog):

a) nije prava tipka

b) nije bootabilan medij (XP), morat ćeš ga ponovo snimiti jer .. ukratko provjeri.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice