Pozdrav!
Neznam ako ste već čuli, ali ja sam načuo da su Korejanci (Sjeverni naravno) napravili svoj Linux koji se kao zove Red Star...
To je istina?
Ako je molim link za download... to moram imati.
Hvala unaprijed!
Pozdrav!
Neznam ako ste već čuli, ali ja sam načuo da su Korejanci (Sjeverni naravno) napravili svoj Linux koji se kao zove Red Star...
To je istina?
Ako je molim link za download... to moram imati.
Hvala unaprijed!
Nemogu mjenjat sourcekod?
Nemogu mjenjat sourcekod?
Nemam pojma
Kako god bilo... to moram imat... učit ću korejski ako treba... (ne ne šalim se)....
Nitko ne zna stvarno još nešto o Red Staru?
Zasto to moras imati, sto je toliko posebno u toj specificnoj distri?
Zasto to moras imati, sto je toliko posebno u toj specificnoj distri?
Jesi li ti ikad čuo za Sjevernu Koreju?
Jedna je od rijetkih koja ima socijalistički režim, BTW ja sam socijalist, i sad oni stave linux!!!!
Pa to je za mene neš predivnog... znam da vjerojatno nećete shvatit...
I sto sad ocekujes od te distre, Marxa koji ce ti propovjedati kad ju pokrenes?
I sto sad ocekujes od te distre, Marxa koji ce ti propovjedati kad ju pokrenes?
LOL... ne...
To su napravili socijalisti, drugovi, braća po oružju (dobro 7. sam razred jedino oružje koje sam imao bilo je praćka), to je rad koji je poseban za mene, znam zvučim malo "girly" , ali jednostavno nemogu opisati...
Ali to je samo distra, nije OS iz nule napravljen. Ali ok, svakome njegovo...
.. ver 3.72, FF renejman u VatrenaPanda, DE ima malo crveniju temu, koja postaje dominantna (što pomalo otežava čitanje itd. jer su slova i background također crveni..) ali je baš cool.
Nakon što se mediji umnože u 17 primjeraka, 4 idu u državni arhiv, 2 za vojne svrhe, 6 za promociju na youtoube i bratskim republikama.. ostale čuva veliki vođa i milostivo dijeli s narodom u trenutcima kad nogometaši pobjeđuju brazilce...
Medij je vrlo popularan 5.25" (presvučen vinilom), zaštićen od kopiranja uredskom spajalicom s posvetom Velikom Vođi. (DNR=DRM)
uz (zvuke)
tamburica i sveopće veselje..... ver 3.72, FF renejman u VatrenaPanda, DE ima malo crveniju temu, koja postaje dominantna (što pomalo otežava čitanje itd. jer su slova i background također crveni..) ali je baš cool.
Nakon što se mediji umnože u 17 primjeraka, 4 idu u državni arhiv, 2 za vojne svrhe, 6 za promociju na youtoube i bratskim republikama.. ostale čuva veliki vođa i milostivo dijeli s narodom u trenutcima kad nogometaši pobjeđuju brazilce...
Medij je vrlo popularan 5.25" (presvučen vinilom), zaštićen od kopiranja uredskom spajalicom s posvetom Velikom Vođi. (DNR=DRM)
uz (zvuke)
tamburica i sveopće veselje...Ima gdje za download?
-nema. To je limited ed. jer se resursi nesmiju razbacivati. (i uplink na k56USR modemu je malo slabiji pa dolazi do zagušenja inftastrukture, pucaju žice, voda curi... malo se osjete posljedice ratnog stanja.)
ali...
Možeš samo dobiti ReadMe (u kuvertu staviš floppy i pošalješ s naznakom 'za velikog vođu i OS') i pionirsku značku, marame se više ne dijele... no možda ipak dobiješ nešto: napiši neke hvalospjeve... ako CK poštanski odbor odredi da je OK, možda dobiješ nešto kao poštansku marku s likom voljenog vođe.
-nema. To je limited ed. jer se resursi nesmiju razbacivati. (i uplink na k56USR modemu je malo slabiji pa dolazi do zagušenja inftastrukture, pucaju žice, voda curi... malo se osjete posljedice ratnog stanja.)
ali...
Možeš samo dobiti ReadMe (u kuvertu staviš floppy i pošalješ s naznakom 'za velikog vođu i OS') i pionirsku značku, marame se više ne dijele... no možda ipak dobiješ nešto: napiši neke hvalospjeve... ako CK poštanski odbor odredi da je OK, možda dobiješ nešto kao poštansku marku s likom voljenog vođe.
Zezaš me ili stvarno?
Eto!
Uspjeh!
Sve radi!
Pokrenuo iz VirtualBoxa!
Bio na stranicama BOL Foruma!
Samo što moram naučit korejski!
Sretno u ucenju korejskog ..