Program za izradu web sranica

poruka: 8
|
čitano: 4.135
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

bok, 

moze mi netko pomoci oko izbora programa za izradu web stranica na ubuntu-u, nesto tipa dreamwaver, front page,...

ak postoji nesto za linux platfromu i da je bar na putu prema spomenutim programima sto se tice mogucnosti izrade, ak nista onda budem morao emulirat front page il dreamwaver preko wine-a. hvala

roko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program za izradu web sranica
olovnj kaže...

bok, 

moze mi netko pomoci oko izbora programa za izradu web stranica na ubuntu-u, nesto tipa dreamwaver, front page,...

ak postoji nesto za linux platfromu i da je bar na putu prema spomenutim programima sto se tice mogucnosti izrade, ak nista onda budem morao emulirat front page il dreamwaver preko wine-a. hvala

komodo

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
olovnj kaže...

bok, 

Ja sam uspio instalirati Dreamweaver u Ubuntu-u prateči ove upute. Pokušaj sa tim ako ne pronađeš adekvatan program.

Hočemo više Linux tema u BUG-u i Mreži :-)
16 godina
neaktivan
Također probaj tog komodu...
17 godina

Niti jedan od Linux programa ti neće biti kao Dreamweaver, vjeruj mi. Isprobao sam ih velik broj kroz godine, neke po nekoliko puta kroz razna razdoblja i nadogradnje, ali ništa još nije na rangu Dreamweavera. Šteta... No, ako uspiješ prihvatiti da je to tako i naučiš se biti zadovoljan i s "manjim", neće ti to biti toliki problem. ;) No, ako imaš Dreamweaver, svakako si ga onda instaliraj preko Winea.

Kompozer ima dosta mogućnosti, među njima i grafičko uređivanje, no ono je daleko od Dreamweaverovog i najčešće neupotrebljivo (što se tiče onih koji će sada reći kako je bolje sve raditi u kodu - slažem se, osim u slučaju kada radite s velikim brojem tablica u koje treba unositi hrpu podataka - to je gubljenje života raditi u kodu).

Imaš također i Amayu.

Komodo, koliko ja znam, nema mogućnost grafičkog uređivanja pa ti neće odgovarat ako je to ono što ti treba.

...there is no death; there is the God...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Quantana plus i Bluefish editor. Čisto dovoljno, s tim da quantana ima interni preglednik.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako si tek amater u izradi preporučio bi ti-----net object fusion 11-----

a ako već nešto znaš onda instaliraj-----coffeecup------

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: