Progex Linux distrib

poruka: 6
|
čitano: 1.253
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Progex Linux distrib

http://open-progex.com/

obavezno probati !!!

narocito novi korisnici linux-a

nešto sam napisao i na svom blogu o progexu ...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Progex Linux distrib

Još jedna parazitska Ubuntu/Debian distribucija poput Minta, samo sa razlikom da možda neće imati dovoljnu podršku u budućnosti.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Progex Linux distrib

si je probao, pa znas ? ili bubas napamet ?

sto tebi kod iste konkretno ne valja ?

LP

17 godina
neaktivan
Progex Linux distrib

izbor aplikacija je stvarno ok, a ova distribucija ima ono što Ubuntuu jako fali: dobar defaultni izgled koji će privući nove korisnike.

malo off-topic: jel se kod ovakvih distribucija mogu koristiti Ubuntuovi repozitoriji?

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Progex Linux distrib

Koliko sam shvatio, to je ušminkani Ubuntu 8.10. Dodana druga tema, dodano više programa te drivera, odnosno modula tako da bi sve radilo out-of-box (nvidia driveri, ati, mp3 codec etc..)

Osobnom, neću probati - štoviše, Ubuntu ima puno programa koje uopće ne koristim (a koje mi se neda micati jer sam lijen :D) tako da distra sa još više programa mi ne treba, a vjerujem niti jednom korisniku koji barata bolje s Linuxom.

www.linuxzasve.com | www.blogeri.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Progex Linux distrib

Ljudima treba ubuntu bez svojih gluposti i bespotrebnog sr***a a  ne nešto još gore. Linux Mint je najbolji ubuntu. Dosta toga nepotrebnog izbačeno, ali sa svojim alatima, koji su korisni. Idu u krivom smjeru ovi iz ubuntua i ovi koji rade prerade... Na kraju će to biti poput Viste, ali sa linux kernelom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice