obavezno probati !!!
narocito novi korisnici linux-a
nešto sam napisao i na svom blogu o progexu ...
obavezno probati !!!
narocito novi korisnici linux-a
nešto sam napisao i na svom blogu o progexu ...
Još jedna parazitska Ubuntu/Debian distribucija poput Minta, samo sa razlikom da možda neće imati dovoljnu podršku u budućnosti.
si je probao, pa znas ? ili bubas napamet ?
sto tebi kod iste konkretno ne valja ?
LP
izbor aplikacija je stvarno ok, a ova distribucija ima ono što Ubuntuu jako fali: dobar defaultni izgled koji će privući nove korisnike.
malo off-topic: jel se kod ovakvih distribucija mogu koristiti Ubuntuovi repozitoriji?
Koliko sam shvatio, to je ušminkani Ubuntu 8.10. Dodana druga tema, dodano više programa te drivera, odnosno modula tako da bi sve radilo out-of-box (nvidia driveri, ati, mp3 codec etc..)
Osobnom, neću probati - štoviše, Ubuntu ima puno programa koje uopće ne koristim (a koje mi se neda micati jer sam lijen :D) tako da distra sa još više programa mi ne treba, a vjerujem niti jednom korisniku koji barata bolje s Linuxom.
Ljudima treba ubuntu bez svojih gluposti i bespotrebnog sr***a a ne nešto još gore. Linux Mint je najbolji ubuntu. Dosta toga nepotrebnog izbačeno, ali sa svojim alatima, koji su korisni. Idu u krivom smjeru ovi iz ubuntua i ovi koji rade prerade... Na kraju će to biti poput Viste, ali sa linux kernelom.