Linux programi

poruka: 7
|
čitano: 6.216
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Linux programi

Pozdrav nacijo iz bug-a. Molim vas gdje da nađem programe za linux ubuntu, ali one koji doslovno rade, prvenstveno bi trebo neke video playere.

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 11:41 (korg11).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Linux programi

Za playere preporuka SMPlayer ili VLC Media player.

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Linux programi

Kad sam prije mnogo ljeta prelazio s windowsa na Linux ova tablica mi je puno pomogla.

Sad ne znam kolko je održavana.

0 0 hvala 0
17 godina
Linux programi

ma ne prelazim ja na linux nego sam u firmi stavio linuxe na kompove za demonstraciju monitora, pa mi treba neki payer koji na linuxu vrti hd video

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
17 godina
Linux programi

ovo kaj ste dali ništa neradi, dajte molim vas zna li ko di za kakav player koji će radit

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Linux programi

Instaliraj "ubuntu-restricted-extras" pa ce ti radit, ne radi zato kaj nemas instalirano sve kaj treba za reprodukciju audia i videa

u terminalu "sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras" naravno bez navodnika.

17 godina
neaktivan
RE: Linux programi

Kako misliš "Ne radi" ? Neće se pokrenuti, neznaš instalirati, ili što?

instaliraj codece (Applications > Add/Remove  i serch upiši ubuntu restricted extras, isto tako upiši i SMPlayer i/ili VLC da bi njih instalirao), i  mislim da ti za HD trebaju driveri za grafučku (System > Administration > Hardware Drivers i instaliraj najnovije)

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice