Jollicloud - problem kod bootanja

poruka: 1
|
čitano: 673
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Jollicloud - problem kod bootanja

Zanima me da li ga netko probao Jollicloud, tj. instalirao na desktop računal, te da li je doživio sljedeću situaciju. 

Ja sam ga instalirao na desktop računalo (netbook mi je trenutno sa sestrom koja je van grada) preko Windows installera.

Prvo bootanje, tj. instalacija prođe uredno, restarta se i ponovno odaberem Jollicloud iz boot menu - a, te mi nakon toga bootanje dođe do provjere baterije (tipkom ESC se može vidjeti boot loader) i vrati mi se na početak bootanja. Ostavio sam ga nekih sat vremena, mislieći, možda još neki driver instalira, pa će se podići, ali ništa od toga. Gledao sam i njegov log koji se može pregeldati u Windowsima, ali ne javlja mi nikakvu grešku. Komp na kojem ga bootam je pod "Moj PC".

Na Jollicloudovoj stranici pod FAQ nisam ništa našao, prijavio sam problem preko njihovog obrasca, čekam odgovor od njih, pa rekoh, idem probati i ovdje, možda je netko imao / rješio taj problem.

EDIT: može lock. Do mog sistema je, tj do RAM - a i matične. Odradili su svoje i otišli u vječna lovišta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 11:48 (WackyZG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice