Install flash player linux .so

poruka: 11
|
čitano: 4.009
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozdrav svima, zanima me dali itko zna kako se može instalirati flash player na linux os-u, ..... naime ako se skine flash player sa adobove stranice te se raspakira, ostaje file koji ima nastavak .so, pa se pitanje postavlja kako iskoristiti taj file? .... hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Install flash player linux .so

Ja ti preporucujem da to radis preko repozitorija, najbolje je . Koju distru imaš? 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
neaktivan

backtrack 4

16 godina
neaktivan
Sicily kaže...

backtrack 4

hmm sto se tice backtrack distre nesto piše ovdje http://3l3373.com/how-to-install-update-flashplayer-on-backtrack-linux/ 

A da si odabrao jednostavniju distru onda bi sve jednom klikom instalirao preko repozitorija.  

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
neaktivan

.....a znam, ali eto tako je ispalo ..:)

16 godina

A šta će ti backtrack?

Stavi neku funkcionalnu distru, te što imaju samo jednu namjenu nisu najsretnije rješenje za običnog korisnika...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Backtrack je apsolutno beskoristan (i poprilično ružan) izvan okvira.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Backtrack je apsolutno beskoristan (i poprilično ružan) izvan okvira.         *****   pa čuj uvjek se da sve nabrijat, samo je pitanje vremena, volje i znanja... :)

16 godina
neaktivan

....... pa dobro to stoji,...... but there is one problem, ....:)  .... pa koju bi ti funkcionalnu distru preporučio? ...... fedora ? ....

15 godina
neaktivan

Ako si pocetnik u svijetu linuxa, preporucio bih ti Ubuntu 9.10. Nije pretezak, kvalitetan je, a backtrack, iako ga reklamiraju kao profesionalnu distru za otkrivanje problema u vlastitoj mrezi i kompu, obicno se cilja na otkrivanje tudjih problema, tako da ti njega ne preporucam. I najbitnije, od svega, budi uporan linux nije windows, mada se moze izgledom namjestiti da bude identicna kopija, ali to je samo izgled, funkcionalnost je potpuno drugacija i vrlo se razlikuje od windowsa. naici ces na brojne "probleme" koji u stvari nisu, vec nedostatak znanja pocetnika, ali kroz manuale i google 99% se rijesi vrlo brzo. I dobijes sistem koji je siguran od virusa, fragmentacije, uvijek imas najnovije nadoradnje svih programa kroz par klikova...

15 godina
protjeran

Ja ti predlažem bilo koju drugu distru kod koje imaš veliki repositorij software-a, dobru zajednicu za rješavanje problema itd. Naravno da postoje favoriti poput ubuntu-a, minta, fedore itd.

Posjedovanje backtrack-a nikog ne čini hakerom, a ni budućim hakerom. Backtrack je distribucija sa kolekcijom alata za pentesting i to je uglavnom to. Uz to da ima zastarjeli izgled, bugova koiko hoćeš, kernel se mjenja tek promjenom na višu verziju, sve to daje jedan lijepi ranjivi sistem ako ga koristiš svakodnevno, a ne za što je napravljen - sručnjake za sigurnost.

Uzmi neku od gore navedenih distra i imaš nešto što možeš koristiti svakodnevno kao primarni OS.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
6 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice