GIMP - vaši radovi

poruka: 7
|
čitano: 2.181
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GIMP - vaši radovi

Ovako,otvorio sam ovu temu iz razloga što ako Windows korisnici imaju temu Photoshop -vaši radovi (ili tako neki sličan naziv) zašto nebismo mi imali GIMP-vaši radovi temu? Ovdje možete postavlati slike vaših radova,tj. ono što ste napravili u GIMP-u. Sigurno ima nekoliko Linux usera koji stalno rade sa GIMP-om pa neka podjele sa nama to iskustvo...znači stavljajte slike koje su napravljene u GIMP-u,i možete čak stavit i linkove nekih tutorijala za početnike... {#}

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GIMP - vaši radovi

Jel moze rad u GIMP-u sa Windowsa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: GIMP - vaši radovi
BlueMax kaže...

Jel moze rad u GIMP-u sa Windowsa?

A može,glavno da je GIMP {#}

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina

Samo neki od mojih mnogih skinova napravljenih za GTR2. Sve u GIMPu:

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 14:43 (doktor1).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Samo neki od mojih mnogih skinova napravljenih za GTR2. Sve u GIMPu:

{#}{#} To si ti stvarno napravio? My biggest creaton je slika i tekst pokraj toga..jel znaš neki link za tutorijale (po mogućnosti na Hrvatskom iako znam engleski).? Stvarno,slike su ti odlične!!

17 godina
GIMP - vaši radovi

Ja sam za početak koristio tutorijal za GTR2 moding i sa vremenom sve to naučiš automatski...

Evo DDS datoteka otvorena u GIMPU. Inače sam imao sve to i u .psd formatu sa layerima, ali to je sve otišlo sa starim računalom....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 15:06 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
GIMP - vaši radovi

Jel zna ko kako u GIMP-u dodati text ali da nije obični nego onaj šareni i što ima kao Fire temu slova,bla bla,ja to mogu ali nemogu kad već imam otvorenu sliku,nego kad to pokrenem tj. ta slova da pišem takva otvori mi novu sliku {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice