Ovako,otvorio sam ovu temu iz razloga što ako Windows korisnici imaju temu Photoshop -vaši radovi (ili tako neki sličan naziv) zašto nebismo mi imali GIMP-vaši radovi temu? Ovdje možete postavlati slike vaših radova,tj. ono što ste napravili u GIMP-u. Sigurno ima nekoliko Linux usera koji stalno rade sa GIMP-om pa neka podjele sa nama to iskustvo...znači stavljajte slike koje su napravljene u GIMP-u,i možete čak stavit i linkove nekih tutorijala za početnike...
GIMP - vaši radovi
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.181
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel moze rad u GIMP-u sa Windowsa?
Jel moze rad u GIMP-u sa Windowsa?
A može,glavno da je GIMP
Samo neki od mojih mnogih skinova napravljenih za GTR2. Sve u GIMPu:
To si ti stvarno napravio? My biggest creaton je slika i tekst pokraj toga..jel znaš neki link za tutorijale (po mogućnosti na Hrvatskom iako znam engleski).? Stvarno,slike su ti odlične!!
Ja sam za početak koristio tutorijal za GTR2 moding i sa vremenom sve to naučiš automatski...
Jel zna ko kako u GIMP-u dodati text ali da nije obični nego onaj šareni i što ima kao Fire temu slova,bla bla,ja to mogu ali nemogu kad već imam otvorenu sliku,nego kad to pokrenem tj. ta slova da pišem takva otvori mi novu sliku