BackTrack4 help sa USB karticom

poruka: 10
|
čitano: 1.858
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

znaci moj problem je imam AirLive WN-300USB i pratio sam sve turtoriale kako hakirat WEP preko BackTracka 4. Sve je super ali BT mi ne ocitava taj USB. To je 802.11N a rekao mi lik kao da USB mora biti ili 801 ili 807. Ja nemam pojma iskreno u cemu je razlika. I sada ako mi mozete pomoc ful mi je hitno koji USB ili karticu meni je svejedno da kupim? Naravno da prodem sto jeftinije a da mi dobro hvata wirelles. Samo da mi kazete koji USB da gledam i po cemu da radi na BT4 i da uspijem hackirat WEP.

Hvala svima!!

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Posluzi se, besplatno je koristiti linux i google...................

http://backtrack.offensive-security.com/index.php/HCL:Wireless

I molim te izbaci rijeci hakiranje...................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 12:42 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BackTrack4 help sa USB karticom
Ivan 992 kaže...

Posluzi se, besplatno je koristiti linux i google...................

http://backtrack.offensive-security.com/index.php/HCL:Wireless

I molim te izbaci rijeci hakiranje...................

kompa legenda si! ae jos samo nije da sam lijencina nego ti ocito znas bolje,da mi preporucis sta je bolje USB ili kartica i isto tako koji da uzmem? jos ako slucajno znas di mi je najbolje inace sam iz Pule. Hvala prijatelju!

15 godina
neaktivan

Po meni je bolje usb sa konektorom za antenu da si mozes poboljsat signal, uređaj si odaberi sam i gledaj sta ti pase i sta je jeftinije................

Također moja preporuka je backtrack 3 final...............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 12:52 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Po meni je bolje usb sa konektorom za antenu da si mozes poboljsat signal, uređaj si odaberi sam i gledaj sta ti pase i sta je jeftinije................

Ok,gledam USB onda. ali problem je recimo zelim ga kupiti u Chipoteci i na njihovim stranicama nema skoro niti jednog,tj jos nisam nasao USB sa one liste.

16 godina
neaktivan

Trebaš naći podržani čipset, izvedba ili naziv uređaja je manje važan..

16 godina
neaktivan

daj mi samo objasnki kako mislis cipset.

16 godina
neaktivan

evo jedino sto sam nasao je http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=7504680910

hoce li ta raditi na BT4?

16 godina
neaktivan

To ti može odgovoriti isključivo netko tko je probao taj adapter. Na listi podržanih uređaja/čipseta je, pa valjda funkcionira i monitoring/injection.

Kaže:
ASUS WL-167G
     -Driver : rt73 (older version rt2570)
     -Chipset : rt2571WF (older verson Ralink 2570)
Notice : Range is moderate but both monitor mode and injection work perfectly. Injects IV's at a very slow rate (about 300-500 IV's per minute), taking about 35 hours to collect 1,000,000 IV's.

Update : Injection is faster under bt4 beta (300-400pps). Just need to ifconfig wlan0 up to use it.

16 godina
neaktivan

ako netko i dalje ima vremena i moze mi pronaci USB ili karticu a da je ima na cjeniku Chipoteke recimo jer sam iz Pule a da ce radit na BT4 biti cu mu itekako zahvalan!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice