Instalirao sam 4.0.4 | CM9 | ICS CM9 FINAL i sad imam jedno pitanjce :D Postoji li gdje postavka da launcher ostane u RAM memoriji kao kod nekih drugih ROM-ova? Jer kad pokrecem neku aplikaciju pritiskom na home tipku trebam malo pricekat da se ucita home screen, a to zna bit iritirajuce.
[Tutorial] LG GT540 GB & ICS
- poruka: 2.312
- |
- čitano: 580.438
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
JB 4.1.2 PARANOIDANDROID v2.2 - download
- cool postavke - UI odnosno korisničko sučelje
- cool postavke - 3D YOUTUBE
Evo 2 "ss-a", cimerovim mobom uslikao.
jel moze netko ako zna stavit link za skinut ZOE 2.0 ,pa da i taj rom isprobam , hvala
Zapeo sam na 13,14 i 15. koraku "FASTBOOT & RECOVERY na LG GT540": sa 2. posta.
13. Nisam siguran da li mi se automatski instaliro BootLoader.
14. Tools folder mi nije isti ko na slici u tutorialu:
http://www.imagebam.com/image/7ec187216769255
15. Kad upišem "fastboot -w" u CMDonda mi javi da mobile phone not found.
Hvala za pomoć, malo sa noob za ove stvari.
Je l može neko da mi objasni zašto se WiFi gasi sam posle 2-3 minuta na AOSP 1.2 kada se isključi ekran? Želim da slušam radio preko WiFi i jednostavno prestane da svira jer je prekinuta internet konekcija.
13. Download ASUS Android BootLoader Interface - DRIVER POTREBAN ZA WINDOWS XP KORISNIKE
Download LG Android Driver - DRIVER POTREBAN ZA WINDOWS 7 KORISNIKE
14. Slika iz posta je veoma stara, trebaš imati samo to što ti je već na slici!
15. Trebaš instalirati driver iz 13. koraka
Je l može neko da mi objasni zašto se WiFi gasi sam posle 2-3 minuta na AOSP 1.2 kada se isključi ekran? Želim da slušam radio preko WiFi i jednostavno prestane da svira jer je prekinuta internet konekcija.
Nisam u mogućnosti testirati jer sam potrošio sav podatkovni promet, a wlan ruter će tek za vikend stići.
Udi u postavke/bezicno povezivanje i mreze/Wi-Fi postavke/stisni touch tipku iznad tipke za pozvati kontakt/odaberi napredno/pravila mirovanja i znacajki i tu odaberi nikad.
13. Download ASUS Android BootLoader Interface - DRIVER POTREBAN ZA WINDOWS XP KORISNIKE
Download LG Android Driver - DRIVER POTREBAN ZA WINDOWS 7 KORISNIKE
14. Slika iz posta je veoma stara, trebaš imati samo to što ti je već na slici!
15. Trebaš instalirati driver iz 13. koraka
Kad upišem "fastboot -w" javlja: "< waiting for device>"
Udi u postavke/bezicno povezivanje i mreze/Wi-Fi postavke/stisni touch tipku iznad tipke za pozvati kontakt/odaberi napredno/pravila mirovanja i znacajki i tu odaberi nikad.
Svaka čast druže, car si!!! Ulazio sam 100 puta u Wi-Fi postavke i nikada mi nije palo na pamet da stisnem touch iznad tipke za poziv. Hvala!!!
Imam problem sa ICS-om (4.0.4 | CM9 | ICS CM9 FINAL). Navecer sam napunio bateriju 100% i ujutro se mobitel ugasio (baterija je bila prazna). Ne vjerujem da je riknula baterija jer je dan prije mobitel bio na Zoe ROM-u i izdrzao je normalni 1 dan koristenja. Postoji neko rjesenje?
Ajd ako bi mi neko mogao pomoći preko teamviwer-a ili da nabaci video kako se to radi! I to brzo. hvala;D
Ajd ako bi mi neko mogao pomoći preko teamviwer-a ili da nabaci video kako se to radi! I to brzo. hvala;D
Budem ti večeras iza 19h pomogao, idem sada na fax - predavanja.
Nema problema, samo čim prije:)
Dali mogu kako provjerit jel mi je mobitel otključan na sve mreže u hrv a da ne kupujem karticu od druge mreže?
Dali mogu kako provjerit jel mi je mobitel otključan na sve mreže u hrv a da ne kupujem karticu od druge mreže?
Ne moraš kupovati SIM karticu druge mreže, slobodno posudi od prijatelja/rodbine da samo testiraš. Odeš u postavke i vidiš stanje usluge da li funkcionira kao na priloženoj slici:
"Službeno" je, ZOE 3.5 izlazi 1.11 i imat će Holo Launcher, a ne Nemus i imati će duže trajanje baterije:Nova verzija AOSP-a:
- Reworked the stock launcher (effects, two styles, remove applications, and other...);
- Reworked some performance settings;
- Extended settings KSM;
- Added settings for Low Memory Killer;
- Increased the time to 3 seconds. kill applications BACK button;
- Removed dead code from the kernel;
- Updates in kernel;
- Improved reception / signal search WiFi (10-15%);
- New TaskManager (with "Clear" button and 12th applications);
- Added to Browser: UserAgent and Incognito mode;
- System Firewall in Settings (based on the DroidWall sources);
... and other minor changes ...
Ažuriran je prethodni post novim linkovima za preuzimanje ROM-a, u prethodnome nije radio Wi-fi!
AOSP 1.3 2.3.7 ne preporucam, na 1.2 mi radi HQ video a ovdje ne.
Vracam se na 1.2 i ostajem na njemu do daljnjega, ocito da je da uvijek nesto sto prije radi moraju shebati u sljedecoj verziji.
AOSP 1.3 2.3.7 ne preporucam, na 1.2 mi radi HQ video a ovdje ne.
Vracam se na 1.2 i ostajem na njemu do daljnjega, ocito da je da uvijek nesto sto prije radi moraju shebati u sljedecoj verziji.
Žešće razočarenje, posebno tebi i meni.
Najbrzi, gdje mogu pronaci upute za instalaciju ovog rom-a? Potpuni sam pocetnik, imam stock rom 2.1 trenutacno. Sve sto pronalazim su download linkovi, a nigdje uputa :)
Najbrzi, gdje mogu pronaci upute za instalaciju ovog rom-a? Potpuni sam pocetnik, imam stock rom 2.1 trenutacno. Sve sto pronalazim su download linkovi, a nigdje uputa :)
Ne znam koji je ovo put da se namece isto pitanje vas početnika! Apsolutno je sve pregledno i detaljno objašnjeno!
Ah... nisam ocekivao da se upute nalaze na prvoj stranici :))) Ja threadove citam od zadnje stranice :)
Hvala!!
Ah... nisam ocekivao da se upute nalaze na prvoj stranici :))) Ja threadove citam od zadnje stranice :)
Hvala!!
Ma nista.. iduci put malo vise pripazi i to je to.
Sretno i nadam se da ces uspjeti.
Ajd neko neki dobar android stavi s linkom gdje ga mogu skinuti..instalirao ovaj 4.1.2 ali ništa, ništa, ništa nevaljaaa!
Ajd neko neki dobar android stavi s linkom gdje ga mogu skinuti..instalirao ovaj 4.1.2 ali ništa, ništa, ništa nevaljaaa!
2.3.7 & 4.x.x | custom ROM-ovi
Sve ti piše na prvome postu, a u tome postu na dnu pišu napomene:
zelenim markerom su ROM-ovi sa preporukom za korištenje!
BTW šta ne valja s tim 4.1.2? Stavio si ParanoidAndroid v2.2? Osobno ga još koristim.
NADOPUNA:
- 4.0.4 | CM9 | ICS CM9.1 FINAL - recovery build 28.10.2012
- NAPOMENA: morate staviti min. 250MB system partition preko ove komande
- Changelog će biti danas, ali ovo su neke:
- check WiFi/USB-tethering
- manual network select and search must work
- a lot of system and kernel changes and CM updates...
- Experiments HW decoders (HQ Youtube works)
Dali si ja sam doma mogu otkodirati mobitel na bonbon?
Pozdrav kako da prebacim mob na hrvatski jezik?
jel moze pomoc , ne kuzim na tutorialu ovaj 5. i 4. korak "Windows + R,upisati devmgmt.msc te potom stisnuti ENTER" , moze pomoc , hvala