Ventilator na stranici

poruka: 14
|
čitano: 2.159
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ventilator na stranici

Dakle imam onaj usmjerivaš zraka na proc koji sam skinuo.Otsale su mi rupe na stranici koje bih iskoristio za jedan vent od 120mm. Samo što su rupe međusobno udaljene 11.5cm a ne 12cm i imaju samo 2 rupe.Dali mogu ugraditi vent sa tim promjerom i dali su dovoljne 2 rupe?Neodlučan

Molim brzo odgovor...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Ventilator na stranici

Boze mili, s cim se ti zamaras. Ja sam jucer ugradio vent od 120 mm na stranicu di je predvidjeno da se stavi vent od 80 mm. Uzmes bilo kakvo trenutno ljepilo i zaljepis vent na stranicu i to ti je to. Ili si kupi novo kuciste na koje je predvidjeno da stavis vent od 120mm. Mislim da je ovo drugo glupo za napravit

15 godina
protjeran
crni11 kaže...

Boze mili, s cim se ti zamaras. Ja sam jucer ugradio vent od 120 mm na stranicu di je predvidjeno da se stavi vent od 80 mm. Uzmes bilo kakvo trenutno ljepilo i zaljepis vent na stranicu i to ti je to. Ili si kupi novo kuciste na koje je predvidjeno da stavis vent od 120mm. Mislim da je ovo drugo glupo za napravit

Zato ti ono podrucje oko sredista venta zauzima dobar dio rupica.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
odjavljen

Rupe na 12 cm ventilatoru i jesu udaljene cca 11,5 cm. Dvije dijagonalne rupe bi mogle biti dovoljne, ali postoji opasnost da će ti ventilator vibrirat i bučit. Inaće, ako je jeftinije kućište, ventilator na bočnoj stranici zna biti bučniji zbog izvijanja i vibriranja stranice. S druge strane, nije tolik problem probit rupu za šaraf, samo točno izmjeri i dobar promjer borela uzmi (prvo s manjim, pa onda s većim). Ako nisi totalni šeprtlja, ako nešto i oštetiš okolni lim, glava šarafa će pokriti.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
odjavljen
Ventilator na stranici

12 cm je dimenzija venta. Normalno je da je razmak između rupa manji.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo di sam ga ja ugradio je malo drukcije kuciste, predvidjeno je za vent od 80 po rupicama za vijke ali stane i puno veci od 120 po rupicama za hladjenje, ali to ni nema veze posto je taj ventilator bio na takvom kucistu o kom ti pricas i pirio je jednako. Sredina ventilatora nije naljepljena na rupice jel se ventilator nebi mogao okretati, a zrak nema kuda nego kroz te rupice

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
crni11 kaže...

Zato ti ono podrucje oko sredista venta zauzima dobar dio rupica.

Ovo di sam ga ja ugradio je malo drukcije kuciste, predvidjeno je za vent od 80 po rupicama za vijke ali stane i puno veci od 120 po rupicama za hladjenje, ali to ni nema veze posto je taj ventilator bio na takvom kucistu o kom ti pricas i pirio je jednako. Sredina ventilatora nije naljepljena na rupice jel se ventilator nebi mogao okretati, a zrak nema kuda nego kroz te rupice

15 godina
neaktivan
Ventilator na stranici

jednostavno uzmes ljepilo i zaljepis ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilator na stranici

jednostavno uzmes ljepilo i zaljepis ga

ili izbusis nove rupe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ventilator na stranici

Našao sam jedan problem. AKo ga stavim na stranicu na koji izvor struje ću ga spojit? Ako ga spojim na matičnu svaki put kad oću otvorit komp će mi se iskopčat vent.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Našao sam jedan problem. AKo ga stavim na stranicu na koji izvor struje ću ga spojit? Ako ga spojim na matičnu svaki put kad oću otvorit komp će mi se iskopčat vent.

produži žicu od venta

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 19:57 (LicenceToKill).
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

produži žicu od venta

ili spoji vent na napajanje

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 19:57 (LicenceToKill).
15 godina
LicenceToKill kaže...

doštukaj žicu od venta

Imaš opciju uredi. Koristi nju ubuduće, pogotovo za ovako banalne postove koje ti imašNamigiva.

17 godina
neaktivan

ja sam isto tako samo na 2 rupe prišarafio vent ali je bilo vibracije neželjene, problem sam riješio sa gumenim distancerima na sva 4 kuta venta, probaj pa javi Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice