konfiguracija je navedena ispod......pa koje bi napanje bilo minimalno za te komponente? mislim ozbiljno kupit nešto bolje s obzirom da sad imam neon kučište sa default napajanjem od 400w
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
konfiguracija je navedena ispod......pa koje bi napanje bilo minimalno za te komponente? mislim ozbiljno kupit nešto bolje s obzirom da sad imam neon kučište sa default napajanjem od 400w
sve je opisano u pitanju....default napanje koje dolazi s neonovim kučištem
Pozz, da ne otvaram novu temu, a nisam pronasao nista drugo, sto mislite da li je dovoljno 400 w za gpu asus hd7790, core duo e6650, 6 gb rama i dva dodatna ventilatora?
System requirements za tu graficku kaze da je potrebno minimum 500 W napajanje.
Pozz, da ne otvaram novu temu, a nisam pronasao nista drugo, sto mislite da li je dovoljno 400 w za gpu asus hd7790, core duo e6650, 6 gb rama i dva dodatna ventilatora?
400W napajanje od nekog kvalitetnijeg proizvođača će biti i više nego dovoljno.
Kod kupovine napajanja je osim snage jako vazna i marka napajanja. Corsair, BeQuiet, Seasonic su medu boljima.
Kod kupovine napajanja je osim snage jako vazna i marka napajanja. Corsair, BeQuiet, Seasonic su medu boljima.
- Samo dalje od ovoga VSa.
- A Corsair CX430 može uzeti bez ovoga "M" u nazivu, pošto je za njega taj sa M bacanje novaca.
- Inače postoji tema za ovakve upite:
Sta je sa ovim VS?