Kuciste do 500 kn sa prozirnom stranicom

poruka: 16
|
čitano: 3.504
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

sve se kaze u naslovu {#}

zna li netko neko koje odgovara napisadnom, s time da ima dovoljno prostora, a po mogucnosti i dobro izgleda {#}

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pogledaj si ovo kučište u Linksu,ja sam ga razmišljao uzet al na kraju kad sam vidio HAF-a 912+ odlučio sam se za njega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 18:26 (BlackT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kuciste do 500 kn sa prozirnom stranicom
soprano rs201
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
15 godina
neaktivan
ufff
ja sam ovo prvo isto mislio uzet, pa sam izgubio link, hvala
mislim da cu to uzet, cim se dogovorim sa investitorima kapitala za novo računalo (čitaj starci koji ga nece znat upalit)
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
14 godina
neaktivan
BlackT kaže...

Pogledaj si ovo kučište u Linksu,ja sam ga razmišljao uzet al na kraju kad sam vidio HAF-a 912+ odlučio sam se za njega.

ja imam m59 i super je kućište za svoju cijenu. potpuo je crno dobije 2 venta, filteri za prašine, prozirnu stranicu, napajanje na dnu, možeš super sakrit kablove ako si daš truda malo

15 godina
neaktivan
koliki su ventovi (mm)
dvoumim se između m59 i ovog s pocetka teme
14 godina
neaktivan

NZXT M59 Pure Black ti ima 2 venta. Stražnji 120mm za ispuhivanje i sa strane 120mm koji upuhuje zrak i k tome je LED.

Možeš ugradit jos 2 venta 140/120 mm na vrh kučišta i jedan 120mm vent od naprijed, znači ukupno možeš imat  5 ventova.

Soprano je solidno kučište al malo kaska za m59 u pogledu cable managmenta,crne unutrašnjosti i k tome dobiješ samo stažnji 120mm vent.

Toplo ti preporučam M59.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

glavno da ima prozirno kuciste i jos po mogucnosti kicaste ledice...a to dali dobro odvodi toplinu, dali stanu novije graficke koje su ogromne, dali ima dovoljno ventilatora i slicno, nije vazno, jel?

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
oce stat unutra 200mm ventovi i koliko oni kostaju?
14 godina
neaktivan

Na M59 neće stat a i teško ćeš nać kod nas 200mm ventove. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
a koji su najveci koji ce stat, i dali su ovi od 120mm bucni?
14 godina
neaktivan

Možeš stavit 2 140mm, a standardne 120mm koje dobiš s kučištem nisu bučni. 

Pogledaj

i sva pitanja će ti bit odgovorena vezana za M59.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 18:05 (BlackT).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
kolika je cijena HAF 912+ ?
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
16 godina

LC Power su trenutno best buy kučišta, šarafi i legure su isti kao i u Corsaira (ista proizvodnja), a kučišta su pametno smišljena, imaju rupe za kablove, hdd kavez, prozračna su   a i lijepo dizajnirana.

Topla preporuka !

I da, http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+COOLERMASTER+HAF+912+Plus+RC-912P-KKN1%2C+MIDI%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.108, haf 912+ je preskup za ono što nudi, onaj koji ga je preporučio nije pročitao naslov

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 14:05 (Mitch).
15 godina
1337Code_breaker kaže...
kolika je cijena HAF 912+ ?

što je teško upisati na Nabava.net ime proizvoda?

LINK

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice