Antec Skeleton

poruka: 25
|
čitano: 6.924
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

Zaljepio sa se za ovo kuciste. Izgleda mi super i neobicno je.. Vrlo rado bi ga kupio... Sto vi mislite o tome kucistu?

skeleton skeleton
Tu bi trebo neš napisat???
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 20:35 (PoToKTM).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Antec Skeleton

to kućište ti je jedno od najboljih, makar meni, samo je malo preskupo-ali isplati se.Svakako kupi!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Antec Skeleton

Glupost od kucišta i skupljac prašine ništ drugo.

Samo ce ti se komp zagušit od prašine i inat ceš cišcenja ko veliki.

Rađe se ostavi toga

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

Kuciste zahteva veliku negu,moraces svaki dan cistit prasinu a i nije nesto pravo da ti kazem.

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

Mozda i je istina da ce bit prasine. Prasine uvijek ima al ja mislim da ce biti hlađenje predobro.

Dvoumim se između tog i CM HAF 932

Dal da onda radije CM uzmem?

HAF 932 HAF 932
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 20:51 (PoToKTM).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Mozda i je istina da ce bit prasine. Prasine uvijek ima al ja mislim da ce biti hlađenje predobro.

Daj nemoj biti lud uzmi HAF 932 i miran,kakav Antec Skeleton.
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
neaktivan
AVPR kaže...
PoToKTM kaže...

Daj nemoj biti lud uzmi HAF 932 i miran,kakav Antec Skeleton.
 Ok. Nebudem. Sam me eto privuklo jer je malo unikatno kuciste. Smijeh

16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

uzmi hafa bolji je. ja sam ga imao i jako sam zaadovoljan bio.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

SI lud, od tog Skeletona da pogineš još zbog strujnog udara. Ipak napravi što želiš, ja bi isto volio drugačije kučište nego frendoviOsmijeh

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

ne uredu je. Po svemu ovome mogu zakljuciti da je kuciste ok al da skuplja prasinu.. Uostalom nekeko mi je pre sirok. Ne bi ga imo di staviti..

0 0 hvala 0
17 godina
Antec Skeleton

He-he. Ja kupujem. Kućište je originalno i naprosto mami. Prašina - samo puhneš i gotovo.

Ke?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

evo ja upravo kupio ga, neko sniženje u linksu bilo, sutra stiže pa nabacim slike.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koliko para molim te košta to čudo?

15 godina
neaktivan
the economist kaže...

koliko para molim te košta to čudo?

links-1218 kn

errando discimus
16 godina
neaktivan

pa i nije toliko puno, ja sam dao za Soprano Dx 900 kn prije godinu dana a nije ništa posebno, jedino šta je veliko kućište,

a ovo zbilja mami izgledom, čini se na prvi pogled da je hlađenje bolje nego u zatvorenim kućištima, jedino ako netko nešto prolije po njemu moram ga ubiti na licu mjesta :)))

15 godina
neaktivan
the economist kaže...

pa i nije toliko puno, ja sam dao za Soprano Dx 900 kn prije godinu dana a nije ništa posebno, jedino šta je veliko kućište,

a ovo zbilja mami izgledom, čini se na prvi pogled da je hlađenje bolje nego u zatvorenim kućištima, jedino ako netko nešto prolije po njemu moram ga ubiti na licu mjesta :)))

meni ovako kucište nije baš po ukusu,prašina,otvoreno,to što si rekao da ti se nešto prolije po njemu odmah totalka.....

ali svak ima svoj ukusSmijeh

errando discimus
16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

malo sam pregledavao kućišta, i naletim na njega, i ljubav na prvi pogled, malo je puno love, al jako me se dojmilo. sad putuje iz zg, pa kad stigne, nabacim slike rastavljenog. mislio sam ga kupiti zajedno sa još par komponenata, al uletilo sniženje za 250 kn, pa sam samo to uzeo, pa ću sad polako skupljati ostatak komponenata da sastavim stroj, kak bude love.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pila stigla pa evo slika, tu sam bezveze stavio jednu staru spaljenu matičnu da se vidi kak to otprilike izgleda, nažalost nemam sve komponente da složim, pa je sve na čekanju.

16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

efektno, nema  što... gdje ćeš ga staviti? nemoj na pod samo :))

podigni ga negdje, neku policu na zid ili nešto....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

pa mislim ga staviti na stol pored monitora, i ukrasiti ga sa sa par neonki po rubovima, al malo me strah da nebi previše blještilo dok gledam u monitor. ma budem vidio več kad skupim sve komponente, do tad ništa. možda na nečemu povišenome pored stola. sad samo moram nači još neku matičnu da i lijepo izgleda, gigabyte-ove su mi najbolje, al su pre obične, dok asus ima oku ugodne matične, a i msi, a i povoljniji je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 17:32 (malo zaigrano dijete).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Strašno izgleda, uff...

Kada će više ta kriza završiti :)))

15 godina
protjeran
Antec Skeleton

Ima li Cable management sustav?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

ako misliš na sakrivanje i provođenje kabela ili tako nešto, na prvi pogled ima dosta mjesta za kablove, a i ima dosta rupa na ploči gdje se šarafi matična, pa možeš dosta skratiti kablove da ti ne vise van kučišta. kak ga budem slagal, tak budem slikao i opisivao prednosti i mane. to bi mi bio drugi komp koji sam sastavljam, pa nemam baš puno iskustva sa običnim kučištima, al svejedno opis iz prve ruke je bolje nego gledati po slikama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

ako vec kupujes kucite uzim to cm haf 932..bit ce puno bolje od onoga..a ljudi ti dobro kazu za ono prvo kuciste..samo odlican sakupljac prasine..

16 godina
neaktivan
Antec Skeleton

ma ovo kućište se meni osobno nimalo ne sviđa...

praktički ga ja imam. izvadio sam sve komponente iz kućišta stavio ih na jedan mali stolić, uzeo 2 venta od 120mm i to je to...cijena 0 kn.

bilo koji haf ili cm690 je puno bolji od ovoga!

klikni HVALA, nije toliko teško!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice