Antec Skeleton
- poruka: 25
- |
- čitano: 6.924
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to kućište ti je jedno od najboljih, makar meni, samo je malo preskupo-ali isplati se.Svakako kupi!!
Glupost od kucišta i skupljac prašine ništ drugo.
Samo ce ti se komp zagušit od prašine i inat ceš cišcenja ko veliki.
Rađe se ostavi toga
Kuciste zahteva veliku negu,moraces svaki dan cistit prasinu a i nije nesto pravo da ti kazem.
Mozda i je istina da ce bit prasine. Prasine uvijek ima al ja mislim da ce biti hlađenje predobro.
Dvoumim se između tog i CM HAF 932
Mozda i je istina da ce bit prasine. Prasine uvijek ima al ja mislim da ce biti hlađenje predobro.

Dal da onda radije CM uzmem?
SI lud, od tog Skeletona da pogineš još zbog strujnog udara. Ipak napravi što želiš, ja bi isto volio drugačije kučište nego frendovi
ne uredu je. Po svemu ovome mogu zakljuciti da je kuciste ok al da skuplja prasinu.. Uostalom nekeko mi je pre sirok. Ne bi ga imo di staviti..
He-he. Ja kupujem. Kućište je originalno i naprosto mami. Prašina - samo puhneš i gotovo.
evo ja upravo kupio ga, neko sniženje u linksu bilo, sutra stiže pa nabacim slike.
koliko para molim te košta to čudo?
koliko para molim te košta to čudo?
pa i nije toliko puno, ja sam dao za Soprano Dx 900 kn prije godinu dana a nije ništa posebno, jedino šta je veliko kućište,
a ovo zbilja mami izgledom, čini se na prvi pogled da je hlađenje bolje nego u zatvorenim kućištima, jedino ako netko nešto prolije po njemu moram ga ubiti na licu mjesta :)))
pa i nije toliko puno, ja sam dao za Soprano Dx 900 kn prije godinu dana a nije ništa posebno, jedino šta je veliko kućište,
a ovo zbilja mami izgledom, čini se na prvi pogled da je hlađenje bolje nego u zatvorenim kućištima, jedino ako netko nešto prolije po njemu moram ga ubiti na licu mjesta :)))
meni ovako kucište nije baš po ukusu,prašina,otvoreno,to što si rekao da ti se nešto prolije po njemu odmah totalka.....
ali svak ima svoj ukus
malo sam pregledavao kućišta, i naletim na njega, i ljubav na prvi pogled, malo je puno love, al jako me se dojmilo. sad putuje iz zg, pa kad stigne, nabacim slike rastavljenog. mislio sam ga kupiti zajedno sa još par komponenata, al uletilo sniženje za 250 kn, pa sam samo to uzeo, pa ću sad polako skupljati ostatak komponenata da sastavim stroj, kak bude love.
efektno, nema što... gdje ćeš ga staviti? nemoj na pod samo :))
podigni ga negdje, neku policu na zid ili nešto....
pa mislim ga staviti na stol pored monitora, i ukrasiti ga sa sa par neonki po rubovima, al malo me strah da nebi previše blještilo dok gledam u monitor. ma budem vidio več kad skupim sve komponente, do tad ništa. možda na nečemu povišenome pored stola. sad samo moram nači još neku matičnu da i lijepo izgleda, gigabyte-ove su mi najbolje, al su pre obične, dok asus ima oku ugodne matične, a i msi, a i povoljniji je.
Strašno izgleda, uff...
Kada će više ta kriza završiti :)))
Ima li Cable management sustav?
ako misliš na sakrivanje i provođenje kabela ili tako nešto, na prvi pogled ima dosta mjesta za kablove, a i ima dosta rupa na ploči gdje se šarafi matična, pa možeš dosta skratiti kablove da ti ne vise van kučišta. kak ga budem slagal, tak budem slikao i opisivao prednosti i mane. to bi mi bio drugi komp koji sam sastavljam, pa nemam baš puno iskustva sa običnim kučištima, al svejedno opis iz prve ruke je bolje nego gledati po slikama.
Dal da onda radije CM uzmem?
ako vec kupujes kucite uzim to cm haf 932..bit ce puno bolje od onoga..a ljudi ti dobro kazu za ono prvo kuciste..samo odlican sakupljac prasine..
ma ovo kućište se meni osobno nimalo ne sviđa...
praktički ga ja imam. izvadio sam sve komponente iz kućišta stavio ih na jedan mali stolić, uzeo 2 venta od 120mm i to je to...cijena 0 kn.
bilo koji haf ili cm690 je puno bolji od ovoga!