Postovani,
Molio bih Vas za pomoć.Žrtva sam prevare u kriptovalutama.
Oko 9000usd sam investirao u kriptovalutu NLEC,koja je navodno jako potentna tek izasla na azijskom trzistu.
Stranica se zove www.star-coin.net.
Dakle radilo se o tromjesecnom subscription periodu,nakon kojeg bi njena cijena jako porasla prije izlaska na azijsku burzu.
I do jucer sam bio u sasvim drugom raspolozenju,gledam na aplikaciji 320000 dolara,jedva cekam da kupim BTC i prebacim na Coinbase pa odatle
na racun.Kad ono šok,pojavljuje se poruka "Your account is locked".Šok,razočarenje,grižnja i grižnja.
Znam da ce mnogi od Vas reći, da sam prenaivno ušao u to, što i jesam,ali sad šteta je učinjena i ne mogu se vratiti nazad.
Eto,molio bih sve ljude dobre volje,pametnije od mene za savjet.Dali je neko dozivio slično iskustvo?
Želim se boriti i bar pokušati povratiti izgubljeni novac.Dali postoje kod nas neke institucije,ljudi koji se bave s tim?
Vidim postoje stranice na internetu koje se bave s tim,a opet pitanje je koliko su i one pouzdane,dakle stranice tipa
www.mychargeback. ili slično
Pozdravljam Vas u nadi da ću dobiti kakav savjet od Vas jer sam u šoku.
Eto u prilogu Vam saljem screenshot aplikacije star-coin.net koji mi je uništio život