[Procjena] i3 2120 zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 453
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
[Procjena] i3 2120

Molio bih procjenu navedenog procesora.Garancija vrijedi još godinu dana.

14 godina
neaktivan
[Procjena] i3 2120
450-500kn
veky
15 godina
[Procjena] i3 2120

600-650kn

14 godina
neaktivan
Re: [Procjena] i3 2120
jesi ti normalan? dali ti provjeris nesto kada tako lupas postove ili samo spammas bez razloga? Jesi li bar ukucao nabavu i vidio da je novi 700kn sa 3 godine garancije. Mislim da nitko nece gledati na 50kn ako ce dobiti dodatne 2 godine garancije i nov procesor iz trgovine na kojem nitko nije vrsio clock i slicno. Kolega zbog takvih kao ti i jesu cijene na njuskalu boze sacuvaj.
veky
15 godina
vekyyy kaže...
jesi ti normalan? dali ti provjeris nesto kada tako lupas postove ili samo spammas bez razloga? Jesi li bar ukucao nabavu i vidio da je novi 700kn sa 3 godine garancije. Mislim da nitko nece gledati na 50kn ako ce dobiti dodatne 2 godine garancije i nov procesor iz trgovine na kojem nitko nije vrsio clock i slicno. Kolega zbog takvih kao ti i jesu cijene na njuskalu boze sacuvaj.
malo kulture ti nebi škodilo (osim ako čovjeku nisi dao "dobru" ponudu)
nadam se da znaš što je spam
što se tiče procesora:
imaš jedan na uzi shopu za 705kn (only cash)
100kn nije mala razlika a svatko imalo u hardveraju zna da moraš biti pacijen da uništiš procesor (rok trajanja neograničen ),
a da ne govorimo o mogunosti clockanja i3 sandy i ivy bridge {#}
hvala
p.s. ispričavam se moderatorima

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 19:50 (electro).
14 godina
neaktivan
i dalje stoji razlika od 50kn. Provjeri druge forume po sta se prodaje. Tako da dajes nerealne ponude ljudima u svakom oglasu. A ja ni ne namjeravam ovo kupit niti cu uskor onamjeravat pa nemam koristi od toga sta stavim realnu procjenu
veky
16 godina
neaktivan
[Procjena] i3 2120

može lock

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice