prijatelj ima viska jednu VTX3D Radeon 7750 1GB DDR5 , full bundle.nema garanciju.
Zanima ga procjena grafe, tj cijena po kojoj bi na njuskalu otisla u roku par dana.
Dal je 450-500 ok?
prijatelj ima viska jednu VTX3D Radeon 7750 1GB DDR5 , full bundle.nema garanciju.
Zanima ga procjena grafe, tj cijena po kojoj bi na njuskalu otisla u roku par dana.
Dal je 450-500 ok?
za 450-500 kuna se na njuškalu nađe 7770 pa čak i sa nešto garancije
bilo je i sapphire modela za 500kn novih u ducanu. realno 350kn mozda i manje.
Nevjerovatne su mi Vase realne procjene.
Zasto sami dok prodajete nedate po toj cijeni koju drugima preporucate?
Nade se u 3 mjeseca jedna dobra takva ponuda na njuskalu, mozda jer prodavacu hitno trebaju novci, i odmah sad da svi drugi prodaju ispod cijene?
XFX 4850 mi je procjenjena ovdje na 150 kn, pa je nakon 3 dana na njusci otisla za 300 kn! Za tocno 100% vecu cijenu!
GTX 660 mi se cijeni ovdje 600 kn? Samo zato jer nema garancije (mada i to se mozda moze rjesiti u ducanu prkeo serijskog broja ili cega vec) a HD7850 tu idu po 800 bez garancije.
jedno je procjena, a drugo je jelen koji kupi nešto što ne vrijedi te novce, ako ti prodaš 7750 nekom jelenu za 1000 kn to ne znači da ona vrijedi 1000kn, već da si samo imao sreće
Nevjerovatne su mi Vase realne procjene.
Zasto sami dok prodajete nedate po toj cijeni koju drugima preporucate?
Nade se u 3 mjeseca jedna dobra takva ponuda na njuskalu, mozda jer prodavacu hitno trebaju novci, i odmah sad da svi drugi prodaju ispod cijene?
XFX 4850 mi je procjenjena ovdje na 150 kn, pa je nakon 3 dana na njusci otisla za 300 kn! Za tocno 100% vecu cijenu!
GTX 660 mi se cijeni ovdje 600 kn? Samo zato jer nema garancije (mada i to se mozda moze rjesiti u ducanu prkeo serijskog broja ili cega vec) a HD7850 tu idu po 800 bez garancije.
O cem ti,tj sto si htio reci svojim postom uopce? Da mi dobro procjenjujemo ili neznamo procjenjivat? Ugl.grafa ne vrijedi preko 400 kn sigurno ali eto bas je bio jedan kolega tu sa foruma koji je 7750 prodao za 450 kn cini mi se...No ispada manje bitno koliko nesto realno vrijedi jer sve zavisi o tvojoj sposobnosti prodaje...Ja sam npr.prodao phenoma 960T otkljucanog u thubana x6 za 550 kn,svi su govorili necu ga prodat i razne gluposti i na kraju sam ga prodao za cca neka 2 mjeseca,i to me covjek nazvao nije htio ni isproabavati ni nista,iskesirao lovu i odnio procesor takode ga otkljucao i adio...Isto tako sam kupio gtx 650 Ti boos verziju za 600 kn sto znaci da nesto ima realnu vrijednost a sad po koliko ces ti nesto kupit ili prodat zavisi o tebi tj.tvojoj sposobnosti prodaje i kupnje,ako si nesposoban za 600 kn ces kupit 7750 a ako si i malo sposoban eto kupit ces mozda kao ja 650ti boos verziju za 600 kn i to sa garancijom jos 2 godine...Svasta cut i citat ovdje...
ajmo jednostavno ovako stavi se u poziciju kupca imaš na raspolaganju tih tvojih traženih 450-500 kn da li bi kupio rabljenu 7750 od nekog nepoznatog lika bez garancije ili dodao još 150-200 kn (navukao, posudio itd.) i kupio novu r7 250x koja je osjetno brža jedno 20-25% od navedene 7750 sa punim jamstvom
Prodano za 450 kn.
Netrebamo se svadat, hvala svima na procjeni.