Procjena: 5900X, B550 Unify-X, 4000C14

poruka: 5
|
čitano: 1.617
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
protjeran
Procjena: 5900X, B550 Unify-X, 4000C14 32GB

Pozdrav, molio bih procjenu za navedene komponente koje bi prodao skupa. Tako da je procjena za sve zajedno. Sve je ispravno, ali bez garancije.

Malo mi je tesko procijeniti jer maticna i ram se vec neko vrijeme ne mogu pronaci u trgovinama. Doduse, na Nabavi ima maticna s povecom cijenom, ali nema na Geizhals.

RAM je novi kostao 500 eura, mislim da je to i dalje najbolji B-die bin koji postoji i prodavao se samo jedno kratko vrijeme. Tocan model je F4-4000C14D-32GTRS.

Hvala

EDIT: Ispravka, procesor ima garanciju do prosinca. Maticna i RAM imaju garanciju do listopada, ali u njemackom Mindfactory.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2023 11:50 (pdrx).
8 godina

Teško za reći, super kombinacija, po mojoj slobodnoj procjeni oko 650€ 

E sad ovo je jedna od onih kombinacija gdje da pitaš 10 ljudi svi će reći drukčije, baš me zanima kako bi drugi procijenili!

4 godine
suspendiran
Re: Procjena: 5900X, B550 Unify-X, 4000C14
Alchemist kaže...

E sad ovo je jedna od onih kombinacija gdje da pitaš 10 ljudi svi će reći drukčije, baš me zanima kako bi drugi procijenili!

Problem su ploca i rami, tu uvijek mozes poprilicno ušparati, ali da 650€ je realno za ono sto on ima s obzirom na bolje komponente no poslje je tesko dobiti više!

8 godina
Re: Procjena: 5900X, B550 Unify-X, 4000C14
Boris grozni kaže...
Alchemist kaže...

Problem su ploca i rami, tu uvijek mozes poprilicno ušparati, ali da 650€ je realno za ono sto on ima s obzirom na bolje komponente no poslje je tesko dobiti više!

I sad dolazimo do onog famoznog: "netko tko to kupuje mora biti entuzijast" pa šta god to značilo. 

S jedne strane teško se odvojiti od toga jer zna koliko je platio (pretpostavljam oko 1100€), dok s druge primjera radi R5 7600X + B650 + 32GB DDR5 ispadne bas oko 650€ u performansama tu negdje ali ipak novije, garancija itd...

Osobno da imam ovako nešto ne bih ni prodavao osim ako kolega ne ide baš na najbolje novije komponente pa mu ovo ne treba.

3 godine
protjeran

Ok hvala, radi ovakvih polemika sam i odlucio prvo pitati

Da, prelazim na novo kroz par dana pa mi ovo vise nece biti potrebno.

Znam da je gubitak veliki cim izade nova generacija, ali sto je tu je. Budem onda vidio sto cu kad slozim novu konfu, u meduvremenu ako netko ima kakvu ponudu neka se slobodno javi.

Lp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice