Hrvatska igra na Steamu!

poruka: 59
|
čitano: 11.976
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvatska igra na Steamu!".
14 godina
Hrvatska igra na Steamu!

Kolko? 190Mb?

3 1 hvala 0
14 godina
Hrvatska igra na Steamu!

{#}{#}{#}{#}.

♣ ♥ ♦ ♠
Moj PC  
10 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Hrvatska igra na Steamu!

sa popustom 20€, ne hvala :)  Mogli su barem staviti hd trailer nego 480p.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
14 godina
Hrvatska igra na Steamu!

Fora koncept, ali osječaj auta mi je nekako off koliko sam primjetio gledajući druge igrače. Osječaj auta jest ko da voziš neki bager, teški su. Ko da igraš Grand Turismo. Jel primjetio tko to?

Nekako mi to ne paše uz ovo pucanje. Nije dovoljno arkadno. Destruction Derby je meni bila super igra :) .

Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
tigerija kaže...

Fora koncept, ali osječaj auta mi je nekako off koliko sam primjetio gledajući druge igrače. Osječaj auta jest ko da voziš neki bager, teški su. Ko da igraš Grand Turismo. Jel primjetio tko to?

Nekako mi to ne paše uz ovo pucanje. Nije dovoljno arkadno. Destruction Derby je meni bila super igra :) .

{#}

Jesi probao voziti ili si to zakljucio iz videa?

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 13:46 (Chaky).
14 godina
odjavljen
Hrvatska igra na Steamu!

Svaka cast deckima, sigurno ce imati publiku.

Darko

9 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrvatska igra na Steamu!

Ne mogu se oteti pomisli da bi ovo bio hit na konzolama. Nadam se da će ekipa razmislit o konzolaškoj verziji sad kad stignu nešto slobodnije politike Sonyja i MS-a prema indie developerima.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

18 1 hvala 0
16 godina
Zbog cega bi to bio hit? Jer su igru napravili decki iz ZG?
14 godina
Hrvatska igra na Steamu!

Gdje se igrica može kupiti/naručiti ?

3 18 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

{#}

17 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Imaš link u članku.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
13 godina
protjeran
Hrvatska igra na Steamu!

Iskreno preporucujem da ne trošite novce, probao sam igru i ne svida mi se nimalo. Koncept je vrlo dobar i to sve ali osjecaj voznje je odvratan i kontrole su prelose, nimalo mi neide igrica.

4 20 hvala 0
13 godina
danijel0000 kaže...
Zbog cega bi to bio hit? Jer su igru napravili decki iz ZG?
naravno da bi bio hit i to iz više razloga:
1.predhodni gas guzzlers je se dobro prio kod publike(to nisu recenzije ign-a,eurogamera i ostalih korumpciskih sajtova,naravno koji se itekako cijene)
2.u današnje vrijeme nema baš igrica ovakvog žanra,koji je zabavan(carmageddon,twisted metal,flatout-R.I.P.)
3.Zagreb ima najbolje uvijete za stvarnje igara,jer je tu smještena većina hrvatskih studija(Catiea-capitain brawe:a brawe new world(glazba u igri je ponavljajuća ali je stvarno simpa),matrix-legends of dawn,gamepires-gas guzzlers,cro team-serious sam)

7 6 hvala 0
14 godina
Zajeb kaže...
Gale92 kaže...

{#}

gledam i nevirujem kakvih likova ima

♣ ♥ ♦ ♠
17 godina

Bugu se divim na promociji naših autora, ali su to uglavnom loši proizvodi.

Serious Sam je jedini pravi naslov koji je izašao iz ovih krajeva.

Kupio sam svojedobno našu svemirsku pucaljku Roque Universe ili kako se već zvala. Igra je bila grafički lijepa, ali sve ostalo loše do boli.

magistar prava
15 godina
Hrvatska igra na Steamu!

Koji bezvezni hejt, igra je sasvim dobra, čak i odlična u svom žanru. Mozak na pašu i deri, igra za zabavu a ne za neku simulacijsku vožnju.

I da, vjerojatno bi bila hit na konzolama, naravno ne pričamo o prodaji u razini COD-a, ali za igru sa ekipom - zakon. 

Swedish latin super funk.
Moj PC  
21 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
sirka666 kaže...

Koji bezvezni hejt, igra je sasvim dobra, čak i odlična u svom žanru. Mozak na pašu i deri, igra za zabavu a ne za neku simulacijsku vožnju.

I da, vjerojatno bi bila hit na konzolama, naravno ne pričamo o prodaji u razini COD-a, ali za igru sa ekipom - zakon. 

Slažem se, imam prvi GG i baš je igra za mozak na pašu,opuštanje i glupiranje sa autima. Jedino nešto slično tome je Flatout iz novijeg razdoblja koji opet ima svoju čar, a iz starijeg svima nam već poznati Destruction Derby itd.

U nekoliko postova prije netko je rekao da su auti "teški kao u GT-u" dafuq? GT bi trebao bit simulacija a ovo bi trebala bit arkadna za*ebancija i auti su sigurno bolji nego u burnotima (da igrao sam ih podosta, pogotovo na ps2) gdje si imao filing koda voziš kutiju šibica sa 1000 konja, a ovdje je ipak prisutan neki osjećaj da to vozilo koje se kotrlja po stazi ima neku težinu iako je gle čuda, igra arkada.

From chaos the world was born, from chaos the world will die.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 15:42 (D.N.R.).
12 godina
protjeran

Deuse, ti si očito igrao ili krekiranu verziju ili 1.0 gold master od prve igre - Combat Carnage, pa nemaš pojma o čemu se ovdje radi. Kontrole su presavršene, možda i previše za tebe, osim toga igrao sam u timu s ludim rusom on-line https://www.facebook.com/GasGuzzlersExtreme?fref=ts#   i ova igra je naprosto zakon, prema tome prvo odigraj, a onda pljuj.

17 godina
neaktivan
Speedy Wolf kaže...

Deuse, ti si očito igrao ili krekiranu verziju ili 1.0 gold master od prve igre - Combat Carnage, pa nemaš pojma o čemu se ovdje radi. Kontrole su presavršene, možda i previše za tebe, osim toga igrao sam u timu s ludim rusom on-line https://www.facebook.com/GasGuzzlersExtreme?fref=ts#   i ova igra je naprosto zakon, prema tome prvo odigraj, a onda pljuj.

Registrirao si se samo da bi ovo napisao? Ili ćeš nastavit koristit forum tu i tamo?

Meni je igra dobra ali realno preskupa. Idealna bi bila u recimo nekakvom humble bundleu..

14 godina
neaktivan
Hrvatska igra na Steamu!

Iskreno, i nebitno koliko je dobra igra ili ne. Naša je i to je bitno. Zato stvar treba podržati pa da takvih pokušaja bude sve više jer se jedino na taj način i razvijamo. No naši ljudi su najčešće hateri, poprilično bezobrazni te namjerno pljuju umjesto da podržavaju. Primjerice, i osobno imam aplikaciju na steamu koju je trenutno prihvatilo oko 2600 ljudi i gotovo svi komentari pozitivni, dok JEDINO komentari na hrvatskom jeziku su krajnje bezobrazni i nepristojni.

Stvarno ne razumijem taj mentalitet gdje svoj pljuje po svome.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 16:07 (TracerCPP).
Moj PC  
21 0 hvala 6
13 godina
protjeran

Pa tko nema igru, odes na bay i eto je :)  Inace kad sam pogledao trailer kao da su uzeli nekoliko igara i stavili je u jednu, npr onaj double kill i slični glasovi kao da je iz armagedona, unreal čak bi se usudio reći i dote. Vrsta muzike je pokupljena sa flatouta. Za 7 puta manju cijenu možete kupiti flatout2 koji je izišao prije 7 godina i igra ima bolju grafiku i zarazna je do bola. Nekima je igra fora, ali nitko neće priznati da je grafika lošija od igara od prije 5, pa i od ove što sam rekao i 7 godina, a da ne govorim o ljudima koji govore sve najbolje o igri, da je super itd samo zato jer su je hrvati napravili i na kraju skinu igru besplatno.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
17 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Iskreno, i nebitno koliko je dobra igra ili ne. Naša je i to je bitno.

Možda si htio dobro reći ali si se krivo izrazio. Prema tebi(ako sam dobro razumio), bez obzira jel nešto dobro ili loše, treba podržati samo zato jer je naše?

17 godina
TracerCPP kaže...

Iskreno, i nebitno koliko je dobra igra ili ne. Naša je i to je bitno. Zato stvar treba podržati pa da takvih pokušaja bude sve više jer se jedino na taj način i razvijamo. No naši ljudi su najčešće hateri, poprilično bezobrazni te namjerno pljuju umjesto da podržavaju. Primjerice, i osobno imam aplikaciju na steamu koju je trenutno prihvatilo oko 2600 ljudi i gotovo svi komentari pozitivni, dok JEDINO komentari na hrvatskom jeziku su krajnje bezobrazni i nepristojni.

Stvarno ne razumijem taj mentalitet gdje svoj pljuje po svome.

jal, ništa drugo nego poznati hrvatski jal {#}

14 godina
neaktivan
Penryn kaže...
TracerCPP kaže...

Iskreno, i nebitno koliko je dobra igra ili ne. Naša je i to je bitno.

Možda si htio dobro reći ali si se krivo izrazio. Prema tebi(ako sam dobro razumio), bez obzira jel nešto dobro ili loše, treba podržati samo zato jer je naše?

Malo pogledaj koliko smo mi "jaki" u toj industriji i onda se zapitaj da li i to malo pokušaja treba omalovažavati i pljuvati.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
16 godina
neaktivan
Hrvatska igra na Steamu!

a ko je iceberg interactive u uvodu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Malo pogledaj koliko smo mi "jaki" u toj industriji i onda se zapitaj da li i to malo pokušaja treba omalovažavati i pljuvati.

Pa nitko ne pljuje recimo Croteamovce i njihov Serious Sam jer je stvarno bio vrhunski proizvod. Ako netko stvarno napravi dobar proizvod vjeruj mi da nema razloga za brigu. 

16 godina
Ako je losa, losa je, bila ona hrvatska, albanska ili japanska.
15 godina
danijel0000 kaže...
Ako je losa, losa je, bila ona hrvatska, albanska ili japanska.

Ali ova igra uopće nije loša, u najgoru ruku je prosječna što je opet dovoljan razlog da podržimo naše developere.

Swedish latin super funk.
17 godina
Da me žanr zanima kupil bi cisto reda radi, kupujmo hrvatsko i da pomognem deckima, ali sry not interested.
Napravite igru s tenkovima i kupujem.
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ali ova igra uopće nije loša, u najgoru ruku je prosječna što je opet dovoljan razlog da podržimo naše developere.

Bas to. Da vidimo sto su Bugovci napisali, nije da su stavili link na recenziju u clanku. Opa, 80%! Ocjena posjetitelja 82%. Ako to nije dobra ocjena, onda ne znam sto je. Da kao nezavisan developer imam svoju igru i casopis Bugovog kalibra ju ocjeni s 80%, zapio bih se od srece isti dan. Trebala bi valjda imati 99,9% da bi klinceze rekle da "ajde kao mozda valja"? Niti onda ne bi bilo dobro ovo, ono. Da ne povjerujes.

Ukupni dojam Bugovaca: "Duhovita, majstorski odrađena i jedna od najboljih igara iz Hrvatske".

Netko je spomenuo losu grafiku i da 7 godina stari Flatout ima bolju grafiku, wtf?

Opet, Bugovci za plus kazu: "Izvrsna grafika, zabavan gameplay".

:rolleyes:

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice