Na B.netu do 32 Mb/s

poruka: 259
|
čitano: 47.325
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Na B.netu do 32 Mb/s".
17 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

bilo bi zgodno da pored reklame stave malu zvijezdicu:

*pokrivamo sve skupa u hrvatskoj 80 do 100 stambenih zgrada i 3-4 kuće.

isto važi za metronet.

ne mislim ništa loše pod navedenim. samo daleki svemir je nekakav oblik pokrivanja cijele hrvatske.

prije ce zazivit neki normalni flat na mobilnim usb stickovima, nego li će alternativci prokopat zemlju.

pogledaš dalmaciju..i tamo nekakav solin i komad splita beee.net.

pozdrav svima
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

A treba vremena da se raširi mreža al ja se ne žalim duplo veći download se ne odbija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

a kada ce t-com i iskon poduplati brzine?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Pitaj njih ili u temi o T-Comovim povećanjima brzine kak bi mi tu mogli znat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

Mamma mia :D

Želite upasti na hr-invites? Javite se na IRC interview: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Na B.netu do 32 Mb/s
M4X kaže...

i telefonska pretplata od t-coma koju svatko plaća kakvog god providera odabrali

To ne vrijedi za B.net! Imaju kmplet svoju infrakstukturu, ipak su to kabelska posla.

16 godina
protjeran
Na B.netu do 32 Mb/s

johoj,  dosad sam skidao brzinom ~450kb/s      bit će predivno vidjet   ~900kb/s.     

još samo da je i upload normalniji pa da se ne sramotim okolo sa ratiom   :/

svaka im čast,  inače T-com počne sa ubrzanjima pa ih ostali slijede

Hedonism Is My LifeStyle

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Ako bude 7.5Mbps od tih 8, kako bi i trebalo, ja sam super zadovoljan!

U godinu dana su s 2Mbps presli na 8Mbps sto je jako velik pomak..

A i takodjer me veseli vidjet upload veci od 1Mbps

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xxxxx kaže...

Meni je 4 Mbps sasvim dovoljno na t-comu.

Ono što me smeta je upload koji bi trebali stavit bar 1 Mbps.

Za public torrente upload nije bitan Namigiva

15 godina
protjeran
luka_cro kaže...

a kada ce t-com i iskon poduplati brzine?

Kad prodaju sav bakar i uvedu optiku.

16 godina
Okolosam kaže...
xxxxx kaže...

Meni je 4 Mbps sasvim dovoljno na t-comu.

Ono što me smeta je upload koji bi trebali stavit bar 1 Mbps.

Za public torrente upload nije bitan Namigiva

Ali je druga stvar jako bitna, a to je mala brzina skidanja u 80% slučajeva.

Želite upasti na hr-invites? Javite se na IRC interview: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
15 godina
protjeran
BORG kaže...

Ali je druga stvar jako bitna, a to je mala brzina skidanja u 80% slučajeva.

Nije točno. Ako imam solidne seedere download mi s Bittorrentom piči do 470/kbs, dakle, max.

Kada skidaš, smanjiš broj konekcija i smanjiš upload po torrentu. Onda ćeš izvući maximum.

Veliki upload je nebitan za skidanje barem na public torrentima gdje ti ne provjeravaju brzinu slanja tvojih podataka.

Ljudi najviše griješe što stave broj konekcija 200-300-400 pa se zaguše.

15 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

Nadam se da ce se i 3D carnet odmah povecati, makar sumnjam :(

1 0 hvala 0
16 godina
Okolosam kaže...

Nije točno. Ako imam solidne seedere download mi s Bittorrentom piči do 470/kbs, dakle, max.

Kada skidaš, smanjiš broj konekcija i smanjiš upload po torrentu. Onda ćeš izvući maximum.

Veliki upload je nebitan za skidanje barem na public torrentima gdje ti ne provjeravaju brzinu slanja tvojih podataka.

Moguće da se malo poboljšala situacija nisam dugo koristio javne torrent siteove, vjerovatno je max brzina za tvoju vezu

na novijim stvarima dok je na starijima puno gora situacija, konfiguracija torrent može malo pomoći ali ne toliko puno.

No da se vratimo općenito je loše što imamo jako loš upload na T-Konju, ne samo zbog torrent trackera koji traže jednaki

omjer skinutog/uplodanja već uploadanje malo dužeg videa na servise ili podizanja vlastitog servera je teško moguće ili nemoguće,

probaj samo nekom poslati neku malo veću datoteku pa ćeš vidjeti kako će se vući - upload je jednako bitan kao i download.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 22:41 (BORG).
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
Okolosam kaže...

Moguće da se malo poboljšala situacija nisam dugo koristio javne torrent siteove, vjerovatno je max brzina za tvoju vezu

na novijim stvarima dok je na starijima puno gora situacija, konfiguracija torrent može malo pomoći ali ne toliko puno.

No da se vratimo općenito je loše što imamo jako loš upload na T-Konju, ne samo zbog torrent trackera koji traže jednaki

omjer skinutog/uplodanja već uploadanje malo dužeg videa na servise ili podizanja vlastitog servera je teško moguće ili nemoguće,

probaj samo nekom poslati neku malo veću datoteku pa ćeš vidjeti kako će se vući - upload je jednako bitan kao i download.

žuto:mozda on koristi privatne trackere...

zeleno:sad vise nije t-com a kamoli t-konj sad je t-cobile lol....(t-com + tmobile=T-Cobile )Smijeh

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Šta je je nećemo mi još 10 godina dobit upload na razini tako nam drage europe

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

pogledaš dalmaciju..i tamo nekakav solin i komad splita beee.net.

Šta si htija reć?

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
viper kaže...

žuto:mozda on koristi privatne trackere...

zeleno:sad vise nije t-com a kamoli t-konj sad je t-cobile lol....(t-com + tmobile=T-Cobile )Smijeh

Ne, pročitaj prije rekao je za javne.

Najprikladniji naziv bi bio T-Puž :P

17 godina
neaktivan
Okolosam kaže...

Pa što nije već netko spomenuo tu na forumu kako se polažu optički kablovi po Zagrebu od strane T-scumm-a?

(za druge gradove nemam informaciju..)

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Pozdrav.uskoro mi istječe ugovor sa t-com om i zanima me dali moram produžiti ugovor kako bi mogao koristiti njihove usluge interneta,i dali ce cijena biti ista?trenutno imam osnovni paket sa flatom i placam ga 100kn
17 godina
protjeran
Hanibal kaže...
Bioaktiv kaže...

Ljudi jel netko ima iskustva sa igranjem preko B-neta ? Vjerujem da je ping normalan, a lag, packet loss.. jel ima problema ?

Pičim FPS-ove, ne bi htio da mi se veza sjebe. Lokacija- Zg, Trešnjevka.

Hvala !

Ja imam xcarnet i ping bude preko 100 od 18h do 23h, uglavnom neigrivo.

Ja sam imao XCARNet i do 7 mjeseca prošle godine je bilo super ping, a u 9. katastrofa i počela je više veza pucat, to ti je do carneta a ne bneta.

T-com je ove godine smanjio cijene, pa sumnjam da če povistit brzine, i ovako sigurno 20% ljudi nemože imat 4Mbita a koliko onda ljudi nebi moglo imat 8Mbita. Problem bi bio da bi ljudi se žalili pa bi ovi morali kablove mjenjat a to im nije isplativo, kod mene u selu su kablovi najmanje 20 godina stari, i katastrofa su, pola sela nemože imat 4Mbita, a imamo 2 centrale

I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 10:39 (pinkskin).
17 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Sve je to lijepo ali di je B.Net dostupan? Samo u nekim dijelovima Zagreba i ponekom dijelu vecih gradova.

Jednostavno je problem u ovoj drzavi koja ne zeli razrijesiti lokalnu potlju, a i u providerima koji ne zele investirati u kablovinje (jednostavno im je preskupo, a i T-Com ih zeza).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam 8 Mb/s kod Bneta. Ovo su podaci preko wi-fija na drugom kraju stana. Inace kad se spoji preko etherneta povuce do 7 Mb/s, uz nesto manji ping. Kazete da s pingom niste zadovoljni. Ja bas jesam, od svih koji imaju T-Com, kad se igra koji FPS mrezno preko neta, ja uvijek imam najmanji ping. Kad mi povecaju brzinu na 16 Mb/s, ocekujem nekih 14 maximalno

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 10:52 (Jopa123).
17 godina
neaktivan
crowap kaže...
Pozdrav.uskoro mi istječe ugovor sa t-com om i zanima me dali moram produžiti ugovor kako bi mogao koristiti njihove usluge interneta,i dali ce cijena biti ista?trenutno imam osnovni paket sa flatom i placam ga 100kn

Mislim da ti to ipak plaćaš 80-ak kn više, a pretplatinički odnos(pri ovomr ne mislim na ugovor) traje sve dok ga ne raskineš, a ako slučanju krepa router e onda ćeš morat poptisat ugovor kako bi dobio novi.

Drazen kaže...

Sve je to lijepo ali di je B.Net dostupan? Samo u nekim dijelovima Zagreba i ponekom dijelu vecih gradova.

Jednostavno je problem u ovoj drzavi koja ne zeli razrijesiti lokalnu potlju, a i u providerima koji ne zele investirati u kablovinje (jednostavno im je preskupo, a i T-Com ih zeza).

Pa kada su oni došli u portune satvaljet instalacije su pitali stanare smiju li, većina im je zaprdila nogu u guzicu uz komentar da štan će oni njima bušit po portunu.

Inače imaš B.net gotovo u cijelome Splitu, a dođu ti u ZG ako skupiš potpis od 20 ili 30(ne znam točno) stanara u portunu jel jednostavno se ne isplati uvodot instalacije za mal broj korisnika.

Jopa123 kaže...

Imam 8 Mb/s kod Bneta. Ovo su podaci preko wi-fija na drugom kraju stana. Inace kad se spoji preko etherneta povuce do 7 Mb/s, uz nesto manji ping. Kazete da s pingom niste zadovoljni. Ja bas jesam, od svih koji imaju T-Com, kad se igra koji FPS mrezno preko neta, ja uvijek imam najmanji ping. Kad mi povecaju brzinu na 16 Mb/s, ocekujem nekih 14 maximalno

Eto to je čak i najveća oprednsot B.neta nad većinom, mal ping, pa su gameri najzadovoljniji sa njima.

15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Dali znate možda kada će se bnet proširit na druge gradove?

0 0 hvala 0
15 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

evo i moj rezultat Optima 10 mbit veza

test optima 10 mbita test optima 10 mbita
test optima 10 mbita test optima 10 mbita
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 12:03 (pasko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razor_Callahan kaže...

Dali znate možda kada će se bnet proširit na druge gradove?

Kada mu taj grad/općina da koncesiju.

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Okolosam kaže...

Pa što nije već netko spomenuo tu na forumu kako se polažu optički kablovi po Zagrebu od strane T-scumm-a?

Da to je tocno. T COM je imao u planu do kraja ove godine pokriti s optikom sve svoje pretplatnike u vecim gradovima.. tj. Zagreb, Osijek, Split, Rijeka i mislim Zadar... a do kraja iduce godine i cijelu HR. Uglavnom, agencija za telekomunikacije ih je blokirala pod izlikom da moraju pricekat da konkurencija ima jednake kapacitete... glupost.. uglavnom, u zadnje vrijeme mi se cini da agencija koci, a ne telekom...

17 godina
infinityzg kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Okolosam kaže...

Da to je tocno. T COM je imao u planu do kraja ove godine pokriti s optikom sve svoje pretplatnike u vecim gradovima.. tj. Zagreb, Osijek, Split, Rijeka i mislim Zadar... a do kraja iduce godine i cijelu HR. Uglavnom, agencija za telekomunikacije ih je blokirala pod izlikom da moraju pricekat da konkurencija ima jednake kapacitete... glupost.. uglavnom, u zadnje vrijeme mi se cini da agencija koci, a ne telekom...

Ima smisla što ih agencija koči, jer bi ovako mogli prebaciti sve korisnike na optiku, a bakar izbaciti zajedno s konkurencijom (jer optiku ne moraju iznajmljivati).

Agencija ih treba natjerati da iznajmljuju optiku ostalima po normalnim cijenama

15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Al sad je agencija odblokirala t-com i moči će opet postavljat optiku ali će morat i prodavat alternativnim operaterima.Također sam bio neš pročito kako regulator telekomunikacijskog tržišta priprema veleprodajnu ponudu za adsl,iptv alternativnim operaterima i to će im omogućiti da uz minimalna ulaganja dođu do svih korisnika u Hr što će rezultirati smanjenjem cijena i povečanjem brzina interneta.

0 0 hvala 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice