Svaka mu je na mjestu. Cook potvrđuje da su Jobsove cipele dobro popunjene.
Štooo??!!!..Stevu strpali samo u čarapama u mrtvački kovčeg???
On topic..Prvo Tim Kuuk mora naučiti što je to OLED..i koje su mu mogućnosti..
Vjeruj mi da o tome zna beskonačno više od tebe ;)
Ja nisam bitan,za razliku od tebe ,koji misliš da jesi u ukupnoj priči.Samo da ti kažem,da bi Kuuk ili pok.Stevo,tebi preko glave prešli valjkom,ako bi to donijelo jedan dolar vrijedniju dionicu Applea..
Ono što očigledno ne možeš pojmiti je ortužni pokušaj Kuuka da oponaša Stevu i da nametne neki svoj izbor..bez obzira na njewgovu kvalitetu,kao i da pokuša nametnuti staro preavilo:Nema potrebe da vvi razmišljate..Apple to čini za Vas..
Nek samo oni razmišljaju umjesto mene ... dok god mi se sviđa što izbacuju na tržište ja ću kupiti ... nema potrebe da ti i ja razbijamo glavu o oledu i lcd-u preko neke mjere ... i ovako i onako ćeš kupiti ono što si možeš priuštiti i ono što ti se sviđa u tom rangu. I btw, griješiš po pitanju pokojnog steve-a ... njemu je bilo najbitnije da mu proizvod ima smisla i da mu se sviđa osobno, bio je u stanju uništiti vlastitu firmu financijski iz tih razloga, a takve odluke je donosio nebrojeno puta nadglasavajući odbor ... sreća pa je imao nos da će se to svidjeti i kupcima.
phuuuu,doista,Stevo je bio vrhunski manipulator..Kako prodati nešto skuplje,što drugi prodaju jeftinije..Kako da ti objasnim,Stevo je bio korporativna zvijer,i nije ga se fućkalo za dobrobit nikoga,osim samog sebe.Da,bio je spreman da uništi Apple,no sve dok je apple bio u njegovom većinskom paketu..No čim su drugi investirali u Apple desetine milijardi dolara,onda je stevi napomenuto,da se sa tuđim novcem ne igra i ne kocka,nego se zarađuje..inače ode glava..
nikad nisam rekao da je iProdukt smeće,jer nije..neću sad u polemiku niti o cijenama..nema smisla,a vama nije dokazivo..reći ću samo da Apple nije proizvodio ništa drugačije,nego što se nalazi pod haubama drugih brandova,sa razlikom da je za svoje proizvode ispolirao jedan OS,prilagođen 4-5 konfiguracija.Zamislimo W7,prilagođen 4-5 konfiguracija..Shvaćaš poantu?Sve ostalo je isto,naročito hardweraj..
I sad,imam recimo 15 000 kuna,ja neću kupiti Apple jer je loš,ili ovo i ono,neću ga kupiti,jer dobivam u stvari isto,kao i kod Dell-a,HP-a,Lenova,jedino ušminkanije,a što se tiče OS-.a,jesi primjer vidio HP-ov Elitebook,koji bajdevej razvaljuje svaki Appleo Power ovo i ono,kad je posložena na nekom dobro ugođenom Linuxu??..Nisi??..Šteta..Eonima ispred bilo čega Appleovog..