Razer Nostromo za igrače

poruka: 12
|
čitano: 3.684
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razer Nostromo za igrače".
16 godina
neaktivan
Razer Nostromo za igrače

Zgodno.

To bi trebala biti konkurencija Logitechu G13, ali opet je preskupo, kod nas ce biti negdje 650-700kn, mozda sad padne cijena g13 koja je takoder previsoka (550-650kn)

Jahao sam pješice.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 14:32 (luka_cro).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Nostromo za igrače

Ja hoću kontroler u obliku kalashnikov-a!!!!

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

3 0 hvala 0
17 godina
RE: Razer Nostromo za igrače
luka_cro kaže...

Zgodno.

To bi trebala biti konkurencija Logitechu G13, ali opet je preskupo, kod nas ce biti negdje 650-700kn, mozda sad padne cijena g13 koja je takoder previsoka (550-650kn)

Koja konkurencija, kad je ovo na tržištu preko 3 godine pod imenom Belkin n52te, možda su napravili neke tweakove i slično, ali dizajn je identičan, osim što su nalijepili razerov znak umjesto belkinovog.

Inače po rewievima na netu, n52te je uvijek bio proglašavan boljim od g13.

Herbalife
16 godina
neaktivan
nCh! kaže...
luka_cro kaže...

Zgodno.

Koja konkurencija, kad je ovo na tržištu preko 3 godine pod imenom Belkin n52te, možda su napravili neke tweakove i slično, ali dizajn je identičan, osim što su nalijepili razerov znak umjesto belkinovog.

Inače po rewievima na netu, n52te je uvijek bio proglašavan boljim od g13.

LOL, ak je tak onda je to fail.

EDIT. al vidim da je bio od pocetka powered by razer

Jahao sam pješice.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 15:05 (luka_cro).
17 godina
neaktivan

ma ovo je s oprostenjem qu*ac, a ne igraci dodatak :D  s obzirom koliko sebe razer previse cijeni ovo ce kostat pun kc, i uvik ce se nac neki budalas i kupit ovo zbog lijepe ambalaze :D

da se razumimo, kupia san i ja miš od razera :D i eto me u cult of razer a.k.a budalaši s viškom para :D

17 godina

pa cijena je 69,99 isto ko n52te.

Herbalife
15 godina
Razer Nostromo za igrače

Da cijena 69.99 $ odnosno eura! Ali ne i kod nas! {#} Kod nas SAMO 50% skuplje!

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 15:57 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ali to nije sve, posebna ponuda, nazovite odmah i dobijete originalno pakiranje, GRATIS! =)))

Herbalife
15 godina
neaktivan
Razer Nostromo za igrače

Znači bez srama su na n52te (u čijem su izrađivanju sami sudjelovali) naljepili razer logo i sad će to opet prodavati. Super su.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

Znači bez srama su na n52te (u čijem su izrađivanju sami sudjelovali) naljepili razer logo i sad će to opet prodavati. Super su.

Tako nekako.

Jahao sam pješice.
17 godina
neaktivan
Razer Nostromo za igrače

ali to nije sve, za prvih 500 budaletina koji kupe ide posebna srneća kožica da možete pospremit ovo cudo pod krevet i ne izvadit vise nikad :D ergonomsko pomagalo za jednu i po igru, zamisli igrat virtual jennu sa ovim, garant su to ovi perverzni umovi iz razerovih katakombi smislili dok su bili u ekstazi na 80 levelu wow-a XD

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Nostromo za igrače

Imam kontroler sličan ovome i bio sam zadovoljan u početku. Korištenje je bilo ergonomičnije nego sa tipkovnicom i još je imao shift tipke sa kojima si svakoj tipki mogao dodati više funkcija. Nisam morao podizati ruku sa tipki. Međutim, kasnije kako su izlazile nove igre nije bilo profila za njih pa sam morao za svaku isprogramirati kontroler. Kad mi je postala tlaka počeo sam ga koristiti kao držač za papire. Šteta!

Evo fotke.

Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice