Opera Next

poruka: 92
|
čitano: 21.033
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera Next".
13 godina
neaktivan
Opera Next

Izasla Opera Developer 17

http://my.opera.com/desktopteam/blog/2013/08/08/opera-17-first-developer-stream-preview

Nista novo. Ima nekih stvari koje se mogu ukljuciti preko opera:flags, ali neke ne rade. Sinhronizacija, logujem se i dalje mi pise da nisam logovan. Ima neki quick access bar u opera:flags, na kojem bi trebalo da budu i bookmarks, ali ne radi.

Ali dobro. Ima dosta stvari u izradi. I obecaju da ce sada jos brze izbacivati nove stvari kako se odmori blize kraju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Next
Iskren da budem nikad mi nije bila toliko bitnabrzina otvaranja sajtova, pogotovo ako je Opera imala par stotinki sekunde sporije rezultate, nikad drasticno (da ne pricam da je cesto bila i brza od drugih). Kao dugogodisnji korisnik opere jako sam razocaran ovime i jos uvijek ne kuzim zas su presli na Chromium/Webkit. Valjda zbog manje zastupljenosti. Tako mi sad fale sve te opcije koje sam imao "normalnom" Operom
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice