Najuspješnija Nokia 3310

poruka: 29
|
čitano: 11.291
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najuspješnija Nokia 3310".
15 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

Moj prvi mobitel definitvno je bila ova nokia..i mislim i najbolji Smijeh samo da izdaju sad isti dizajn a da je u boji 

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

Također prvi mob...Prelegendaran je....Kod mene su ga svi frendovi imali prije,svima je bio prvi mobSmijeh

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Najuspješnija Nokia 3310

I moj prvi mob :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Najuspješnija Nokia 3310

neki ga jos i danas imaju

cesto sam ga vidao ali ga nisam imao

NOKIA u srcu

jogurt nema kičmu

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najuspješnija Nokia 3310

Moj treci mob, prvi bila nokija iz 94te cigla bez sima, drugi Ericsson T10 treci Nokija 3310 joj dok se sjetim svi su ga imali i onda bacili natjecanja u Snakeu ko veci rekord nabi :D, a tek one maskice xD.

17 godina
Najuspješnija Nokia 3310

Ja sam od bratića dobio nokiu 3210:

Mislim da sam je dobio tu negdje oko izlaska 3310. Isto je imala snake i to sam igrao stalno, zarazna igra.

Sada imam XM 5800.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 1:57 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

Ja je još koristim kao drugi mob. Šta je ta preživila to niti jedan fancy današnji mob ne može. Samo pukneš li-ion bateriju i mob je lakši i ima veću autonomiju:)

Bravo Nokia!

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

Uh, kada je izašao sećam se da ga je brat uzeo za nekih, hmm. 220 maraka :D

Mnogo dobar telefon.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sad da je nokia neka fensi šmensi šmekkerska firma očekivao bih cool reizdanje, međutim kako u zadnje tri godine ne radi ništa osim lovi korak s ajfonom... nek 3310 ostane ugodna uspomena iz mladosti.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
16 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

Jaooo moj prvi telefon....i nepravazidjen....jes da sad imam HTC ,ali vijam i 3310 da kupim...nostalgija me drma :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

3330 donosi i osjetno lakšu, Li-Ion bateriju...

Yes, no.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

Nikad je nisam imao jer sam kupio prije toga drugu legendu, Nokiju 5110. 3310 sam kupio ženi i dan danas radi. Služi kao zamjenski mobitel kad nam ovi moderni fensi-šmensi crknu i odu na servis!

Ja sam je mislio kupiti, "evo samo da mi 5110 crkne!"Belji se Par godina nakon što se 3310 prestala prodavati sam zamjenio 5110. Tenk koji mogu i danas upaliti i da mi 10 godina stara baterija drži preko 2 dana normalnog rada!

Sako cera bolje, sako jutre huje!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

moj prvi mobitel, 1500 kuna sam ga platio, koristio bi ga i danas da baterija nije otišla

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moj prvi mobitel, još ga koristim. Kupio sam ga u 2001 (1500 kn). Samo sam jednom zamjenio bateriju. Radi i dalje bez greške. Mislim da bi ga i danas ljudi kupovali da ga ima u prodaji.

17 godina
Najuspješnija Nokia 3310

Najjaci mobitel ikad u povijesti mobitela!!!!

S tim sam igrao nogomet, gadao drugove, razbijo cak i prozor!

Jos je uvijek ziva i dan danas!

Neunistiv je!

Haha, sjecam se, glupi klinci...

Kladili smo se ko ce dalje bacit mobitel. JA bacio svoj mozda i 50 metara u dalj. Nista mu nije bilo...

- Psiho246
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
Najuspješnija Nokia 3310

U ono vrijeme imao je najbolje karakteristike. Imam ga jos doma i jos uvijek radi. Recimo, pisanje SMS-ova na toj nokiji je neprocjenjivo... mogao sam napamet pisati bez gledanja u tipke koliko je bilo jednostavno. Brzina... danas kad vidim neke mobitele touch screen, a procesor im se raspada kad vrtiš po meniju... strava. Samo gledaju kako bi uštedjeli a ne napravili dobar mobitel. Zato iphone rastura sve ostale jer je odlično iskombinirao hardver i softver. 3310 mi je na prvom, a iPhone na drugom mjestu... Inače, imao sam nekoliko mobitela prije nokie 3310, ali nokia je definitivno rasturala, a sve sam ih napusao sa 3315 firmware-om pa su imale dodatne mogućnosti (azijsko tržište) tipa automatsko zaključavanje tipkovnice.

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

I moj prvi mob... nostalgija me hvata... legendarni mobitel...

Sve me žene oko kuće jure, kaže majka to je zbog frizure...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

dobro se sjecam par prijatelja iz razreda u osnovnoj skoli ih imali. ono WOW vidi mobitela, vidi funkcija :D a ja u cosku sa svojim T-10 ( kontam prije sam ja bio glavni sad vise nisam )

e to su bila vremena... a sad koji god mob da imas nisi vise toliko bitan jer vrijeme gazi sve...

ispadne ti samo se raspadne okvir i opet ga sastavis luuudilo :) 

danas kad mob ispadne nema mu pomoci vise...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Najuspješnija Nokia 3310

Posjedovao sam i 3310 i 3410, doista neuništivi mobiteli :D

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

super mobitel. i moj prvi također Smijeh

ovaj snake smo igrali ko ludi u školi tada.. natjecali se i bili frajeri ako napraviš preko 3500 bodova Smijeh

isto tak, dobar snake je bio i na 3210..

nego.. 3310 je imao tako čvrsto kućište, odlične tipke, super ekran, ni-mh baterija je izdržala možda godinu dana al zamjenom za li-ion se stvar mnogostruko poboljšala..

da bar naprave isti takav model, sa lcd u boji i par ovih modernih kerefeka tipa slot za memoriju, neki mp3 player, fotić, dobra baterija i malo manja masa..

uff.. best buy instant Osmijeh

16 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

Da, sigurno neviđena robusnost jednog telefona, koji je ako se ne varam među najjednostavnijim ikad napravljenim (brojevi, te 4 tipke za upotrebu/navigaciju).

Trebali su ostati pri tom konceptu. Od novijih Nokia samo 6300 mi se sviđa.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Najuspješnija Nokia 3310

Naj, naj, naj bolji mobitel ikada!Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

JA imam dvije u funkciji ;)

Sto neko rece sto je taj mob mogao izdrzati niti jedan ne moze. I da oba imaju litijum jonsku bateriju ;)

17 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

hehe čitam ovo i smijem se zato što ga koristim već 2. mjeseca kao zamjenu dok ne uzmem neki drugi mob

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Najuspješnija Nokia 3310

HeHe mi smo ga bacali sa drugog sprata na beton i nista.Lupali svom snagom od beton nista,opet sastavis i radi.Jednom smo uzeli igrat stolnog tenisa preko nastavnikovog stola nista..I na kraju jedan uzeo krkno od zid nogom ispalo sve al opet radi..Neunistiv mob.

CAPETAN PRICE

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

HeHe mi smo ga bacali sa drugog sprata na beton i nista.Lupali svom snagom od beton nista,opet sastavis i radi.Jednom smo uzeli igrat stolnog tenisa preko nastavnikovog stola nista..I na kraju jedan uzeo krkno od zid nogom ispalo sve al opet radi..Neunistiv mob.

ma i bombom ste ga gađali i tenkom pucali na njega... ziher

Nema bombe do napalm bombe
16 godina
protjeran
Najuspješnija Nokia 3310

zlatno doba nokie........

nakon 3310 je počela masovno štancanje modela i ljudi su se polako počeli gubiti u tim silnim brojevima.

sad više ni ne znaš da li je jači   model sa 6 ili sa 8 kao prvim brojem u imenu....   prije se to točno znalo što je što.

kratko sam koristio 3310, više kao zamjenski mobitel, tada mi je ipak više odgovarao Ericsson   :)

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

Koji je ono model Nokije bio trazen radi provaljivanja u bankovne racune? Jel 3310? 

Jel zna netko nesto o tome?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Najuspješnija Nokia 3310
i ja ću postati pretplatnik Bug-a,kad se zaposlim
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: