Nadam se da će se udostojiti i napraviti i za WX
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iz protesta necu instalirati Messenger. Maloprije mi je Facebook app prikazao obavijest da sam dobio poruku, ali nije mi dao da ju procitam. Trenutno jos mogu citati/slati poruke unutar browsera na Facebookovoj mobilnoj stranici, ali kada to onemoguce, vise ne komuniciram prek njih.
Ima za zamjenu Facebook lite
neka isprave ono posljednja aktivnost prije... onda moras klikunt uslikcnik tamo pa da vidis,nek naprave da odma izbaci dok bi slao poruku
Iz protesta necu instalirati Messenger. Maloprije mi je Facebook app prikazao obavijest da sam dobio poruku, ali nije mi dao da ju procitam. Trenutno jos mogu citati/slati poruke unutar browsera na Facebookovoj mobilnoj stranici, ali kada to onemoguce, vise ne komuniciram prek njih.
Instaliraj si Operu, u njoj se mogu normalno čitati poruke.
isto tako moze se stavit u bookmarks desktop verzija inboxa (dodati /home.php, doci do inboxa i stavit pod bookmarks) i ak vidis da je dosla poruka, samo ju otvoris u novom tabu.
nema boga da ista dodatno instaliram
isto tako moze se stavit u bookmarks desktop verzija inboxa (dodati /home.php, doci do inboxa i stavit pod bookmarks) i ak vidis da je dosla poruka, samo ju otvoris u novom tabu.
nema boga da ista dodatno instaliram
Može i tako, ali to baš i nije praktično (bar meni). Ovako može instalirati Operu i napraviti si prečac od poruka na home screenu.
istina, ja sam tek sinoc skuzio da "nova" opera mobile ima adblock i da face inbox jos uvijek radi, skuzio bih i prije da nisam ugasio automatic updates pa sam "vozio" verziju iz 2015..
Na Edgeu radi m.facebook.com (WXM). Samo mi nije jasno kako ćemo mi s dva Facebook računa bez m.facebook.com, jer koliko znam, Messenger ne podržava više računa, kao recimo Instagram.
Na Edgeu radi m.facebook.com (WXM). Samo mi nije jasno kako ćemo mi s dva Facebook računa bez m.facebook.com, jer koliko znam, Messenger ne podržava više računa, kao recimo Instagram.
Mislim da Messenger na Androidu od sada podržava više računa, tako sam nešto čuo.