Kad će nadogradnja za WP7?

poruka: 13
|
čitano: 3.127
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kad će nadogradnja za WP7?".
15 godina
neaktivan

ljudovi, molim vas recite vaša iskustva s WP7 ... da li se isplati nekome s iPhonea ili Androida preći na WP ? Ako da, zašto, ako ne opet zašto ...

hvala lipa.

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Wikipedia, popis stvari koje trenutno nedostaju u WP7:

Features removed from Windows Mobile

Windows Phone 7 lacks some features that were found in earlier versions of Windows Mobile. Among the features that have been confirmed to arrive in the near-future include cut, copy, and paste,[65] full multitasking for 3rd party apps,[66] and Adobe Flash.[67] Windows Phone 7 supports upgradable storage via an SD Card; however SD card memory is merged with the phone's internal storage, and changing the SD card causes the phone to reset to factory settings.[68][69] Windows Phone 7 does not support connecting to Wi-Fi (wireless) access pointswhich are hidden[70] or have a static IP address,[71] tethering to a computer[72] (although it can be done via a hack on the Samsung Focus[73]), videocalling,[74] VoIP calling,[75] USB mass-storage,[76] universal email inbox,[76] universal search,[76] a system-wide file manager,[74] Bluetooth file transfers,[74] USSD messages,[77] or custom ringtones.[78]

Windows Phone 7 devices only support syncing with Exchange ActiveSync[79] over the network. There is no support for syncing with Exchange ActiveSync using a cable or cradle.

In the enterprise, Windows Phone 7 does not support Office documents with security permissions,[80] IPsec security,[81] on-device encryption,[82] strong passwords,[71] or internet sockets.[75] While the older Windows Mobile phones supported the full range of Microsoft Exchange Server policies, Windows Phone 7 only supports a small subset of Exchange features.[83] The Calendar app no longer has a 'Weekly' view.[71] The list of past phone calls is now a single list, and cannot be separated into inbound, outbound or missed calls.[71]

{#}

1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
RE: Kad će nadogradnja za WP7?
zoran123456 kaže...

ljudovi, molim vas recite vaša iskustva s WP7 ... da li se isplati nekome s iPhonea ili Androida preći na WP ? Ako da, zašto, ako ne opet zašto ...

hvala lipa.

Trenutno se ne isplati. WP7 mora papati jos puno palente i mlika da bi narastao velik i jak kao i Android i iPhone (i Symbian). Fale mu neke osnovne mogucnosti i neke naprednije. Za godinu-dvije bi to trebao biti odlican OS, ali tko zna gdje ce Android i iOS biti tada...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina

Win Mobile 6 je imao sve te feature, pa di je sada? Nije kvaliteta nekog OSa za mobilne uređaje zasnovana na kvantiteti featura. Uostalom, to je samo telefon! Neka ono sta radi, radi kako treba. Ako neko zeli imati vise featura od susjedovog telefona, uvjek si moze uzeti Android. I rucno prekompajlirati kernel i dodati drivere za matricni printer, da se moze, moze se.

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hudo kaže...

Win Mobile 6 je imao sve te feature, pa di je sada? Nije kvaliteta nekog OSa za mobilne uređaje zasnovana na kvantiteti featura. Uostalom, to je samo telefon! Neka ono sta radi, radi kako treba. Ako neko zeli imati vise featura od susjedovog telefona, uvjek si moze uzeti Android. I rucno prekompajlirati kernel i dodati drivere za matricni printer, da se moze, moze se.

Osnovne funkcije telefona obavlja i prastara Nokia 3310. 

A kad kupujes smartphone, mobitel od par tisuca kuna, onda valjda zelis da ima (sto) vise funkcija. 

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan

mozda i nesto izage kada se stavi na nokiu, bice potrebno vremena za takve stvari a kunkurencija ne spava ali nemaju drugog izlaza moraju da probaju

art
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
post kaže...

...........................

{#}

Furaju se na Apple {#}

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
15 godina
neaktivan

neznam kolko je to sve mana ako uredaj u biti radi, jer ja sam imao jako neugodna iskustva sa winmo uredajima.... opcenito, nisu radili ni osnovne funkcije i stalno su se rusili i gasili, bez obzira sto su imali sve te feature... a eye candy efect je bio ono... uzas:S 

btw, dal marketplace za wp7 radi u hr? jer kolko sam ja cuo da ne radi kod nas, pa onda bas nema koristi taj ubgrade za bolju integraciju sa marketom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Koliko sam vidio na youtube djeluje ok, a i na raznim forumima ljudi su "zadovoljni", brzina, broswer i tako... Naravno " na zadovoljno jer ipak nema neke stvari tipa copy-paste, multitasking, podrška za flash i html5, ali koliko sam shvatio to ce sve do ljeta dobiti ili najkasnije do zime. Naravno glupo je i neodgovorno od njih sto su pored ios-a i androida izdali poluproizvod jer ipak nisu sami na tržištu kao što je to bio Apple pa je mogao zavlačiti i s iphone i s ipadom... Ali kao što rekoh, kako stvari stoje ove godine ce WP7 dobiti one bitnjie stvari koje sada nema a konkurenciji je normalno... Ja bi kupio ali cekam sad da završi Barcelona pa da vidim do kraja novitete ali opet treba vidjeti sto ce kasnije i Nokia izdati a nebi bilo loše da se sada na ovaj N8 može staviti WP7 jer mobitel je strava (fotke, video)... U biti kasne i to im je debeo minus, trebali su vecinu stvari nadodati sada najkasnije u drugom mjesecu ali nisu, i ubiti kita za njih, posebno kada se uzme u obzir sada nadolazeca Barcelona gdje ce biti milju novih modela s Androidom...

ps. EVO JA O VUKU A SRNDAĆ NA VRATA {#} Koncept Nokie WP7 koji bi mogao biti realna stvarnost http://www.engadget.com/2011/02/11/exclusive-nokias-windows-phone-7-concept-revealed/ 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 10:15 (Lex Luthor).

0 0 hvala 0
17 godina

Ako se ne varam o prvoj nadogradnji spominjalo se u 12.mj pa za Velječu i sada 3.mjesec? opa, go go WP

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kad će nadogradnja za WP7?
Lex, to je samo koncept, nebih rekao da je to blizu stvarnosti.
17 godina
neaktivan
Re: Kad će nadogradnja za WP7?
post kaže...

{#}

Neke stvari sa ovog popisa su mi šokantne:  VoIP calling,USB mass-storage,  Bluetooth file transfers, custom ringtones.

Izgleda da šta se mene tiće će proći koje desetljeće prije nego promjenim trenutni mob. (N95 8GB).

17 godina
neaktivan

Live sa MWC Ballmer najavljuje nadogradnje za iduce proljece>>>>> "Nokrosoft"(Nokia+Microsoft) uzvraca udarac {#}

http://www.engadget.com/2011/02/14/live-from-steve-ballmers-mwc-2011-keynote/

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice