Anandtech...
Opet tvoji dubokoumni postovi
Opet tvoji dubokoumni postovi
Davno se zakljucilo da je Jabucarima bitno samo da ima jabuku (zato se i zovu jabucari), i ne zamaraju se sa previse detaljima da li ima ovaj ili onaj feature, da li ima 512MB ili 2GB memorije, 1500 ili 2000 bodova u nekakvom benchmarku, itd. Volvox je ovom izjavom pokazao da je pravi Jabucar i Stevo bi se njime ponosio.
Medjutim, problem nastane kad netko od isfrustriranih androidasa cuje da mozda neka jabuka ima bolje specifikacije od njihovih zelenih cudovista pa dodju spamat ovakve teme...
A glede benchmarka, vidim da se i stari iPhone4S sasvim dobro drzao protiv S3-ja na GLBenchmarku, tako da uopce nema sumnje da ce ga i na tom podrucju iPhone5 totalno rasturit...
http://www.anandtech.com/show/6126/glbenchmark-25-performance-on-ios-and-android-devices/2
Uopce mi nisu jasni ti testovi, upravo sam izvrtio test na svojem SensationXE i dobio score 1800 sto je samo duplo "gore" od Iphone novog..a oni napisali da Sensation postize 6200?
Jel to oni vrte na nekom starom software-u na telefonima ili sta? Siguran sam da ONE X/S mogu i puno brže sa 4.0.4 ili JB androidom...
Uopce mi nisu jasni ti testovi, upravo sam izvrtio test na svojem SensationXE i dobio score 1800 sto je samo duplo "gore" od Iphone novog..a oni napisali da Sensation postize 6200?
Jel to oni vrte na nekom starom software-u na telefonima ili sta? Siguran sam da ONE X/S mogu i puno brže sa 4.0.4 ili JB androidom...
treba imati na umu da je SunSpider test koji je već zastario i premda dobro mjeri memorijsku propusnost procesora, općenito se smatra da u drugim aspektima nije realan test brzine izvođenja JavaScripta.
zastario je kao i ios
Novi iOs je izasao jučer, kako može bit zastario, ako ti je nešto staro jedan dan zastarljelo, kako ti sa curama, šta cura nesmije bit starija od tebe 1 dan jer bi onda bila zastarjela?
Ako misliš argumentirano sudjelovat na forumu onda bar malo prouči ono što pišeš a ne pisat ovakve komentare kao histerično balavo derište.
Display resolution and PPI
Display response time pored ovoga PureMotion HD+ ima veći brigtness nego retina te ugrađeni polarizacijski filter koji smanjuje refleksije te ge je ugodnije koristiti na dnevnom svjetlu
Zasto dajete povoda, a onda budete isprovocirani od strane Volvox-a?
Uozbiljite se, mali ima 15 godina i pise nebuloze, a vi se palite?!
Provocira na par tema, a neko ce zbog toga popusiti karton?!!!
Zašto je u*rani Apple i dalje iznad međunarodnih propisa?
Prema GSM standardu, proizvođač mora staviti micro-USB za punjenje ako misli prodavati svoj uređaj na području EU. Osim ako ja nisam ćorav više nego inače, iphone 5 i dalje nema micro USB.
Jel Apple galaktički imperator pa da se propisi i standardi ne odnose na njih?
Ja imam 4s i on je isto ultra brz mobitel. Jedino trosi puno baterije, ako je A6 CPU stedljiviji, to je onda jako velika prednost. iPhone 5 prema 4s izgleda100 puta lijepse i modernije, ali ću ga zasigurno zaobići. Da imam 4 ili 3gs uzeo bih ga, jel je ipak značajna razlika u hardwareu.
Ti si sigurno jedan od ovih

Genijalno. Sve je u mozgu kupaca-obožavatelja i dobroj reklamnoj kampanji što i objašnjava njihov uspjeh.
Ljudi drže dva ista mobitela u ruci i misle da je ovaj "novi" bolji.
Pure magic, I tell ya.