iPhone 5 „rastura“… zaključana tema

poruka: 41
|
čitano: 7.730
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 5 „rastura“…".
17 godina
iPhone 5 „rastura“…

Anandtech...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: iPhone 5 „rastura“…
Volvox kaže...
Apple je najbolji, samsung je sr*nje.

Opet tvoji dubokoumni postovi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

11 1 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

Opet tvoji dubokoumni postovi

Davno se zakljucilo da je Jabucarima bitno samo da ima jabuku (zato se i zovu jabucari), i ne zamaraju se sa previse detaljima da li ima ovaj ili onaj feature, da li ima 512MB ili 2GB memorije, 1500 ili 2000 bodova u nekakvom benchmarku, itd. Volvox je ovom izjavom pokazao da je pravi Jabucar i Stevo bi se njime ponosio.

Medjutim, problem nastane kad netko od isfrustriranih androidasa cuje da mozda neka jabuka ima bolje specifikacije od njihovih zelenih cudovista pa dodju spamat ovakve teme... 

A glede benchmarka, vidim da se i stari iPhone4S sasvim dobro drzao protiv S3-ja na GLBenchmarku, tako da uopce nema sumnje da ce ga i na tom podrucju iPhone5 totalno rasturit... {#}

http://www.anandtech.com/show/6126/glbenchmark-25-performance-on-ios-and-android-devices/2

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
neaktivan
iPhone 5 „rastura“…

Evo cetvorke na iOS6, zanimljivo je kak su se benchmarki gurali iz fandroid tabora, HTC One V, trololol

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
iPhone 5 „rastura“…

Uopce mi nisu jasni ti testovi, upravo sam izvrtio test na svojem SensationXE i dobio score 1800 sto je samo duplo "gore" od Iphone novog..a oni napisali da Sensation postize 6200?

Jel to oni vrte na nekom starom software-u na telefonima ili sta? Siguran sam da ONE X/S mogu i puno brže sa 4.0.4 ili JB androidom...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivicask kaže...

Uopce mi nisu jasni ti testovi, upravo sam izvrtio test na svojem SensationXE i dobio score 1800 sto je samo duplo "gore" od Iphone novog..a oni napisali da Sensation postize 6200?

Jel to oni vrte na nekom starom software-u na telefonima ili sta? Siguran sam da ONE X/S mogu i puno brže sa 4.0.4 ili JB androidom...

treba imati na umu da je SunSpider test koji je već zastario i premda dobro mjeri memorijsku propusnost procesora, općenito se smatra da u drugim aspektima nije realan test brzine izvođenja JavaScripta.

zastario je kao i ios

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan
iPhone 5 „rastura“…

Novi iOs je izasao jučer, kako može bit zastario, ako ti je nešto staro jedan dan zastarljelo, kako ti sa curama, šta cura nesmije bit starija od tebe 1 dan jer bi onda bila zastarjela?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
1 3 hvala 1
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Pa jer je. Sta ja nazovem ekran extra pure magnificent view tebi ce se dic na to i mislit ces da je neki posebni ekran.

Ako misliš argumentirano sudjelovat na forumu onda bar malo prouči ono što pišeš a ne pisat ovakve komentare kao histerično balavo derište.

Display resolution and PPI

• iPhone 5: 1136 x 640  ---  Lumia 920: 1280 x 768  (dakle veća rezolucija 26%)

• iPhone 5: 326PPI --- Lumia 920: 332PPI (2% bolji PPI)

Display response time

• iPhone 5: average 23 milliseconds  --- Lumia 920: average 9 milliseconds (nokia 2.5x brža)

pored ovoga PureMotion HD+ ima veći brigtness nego retina te ugrađeni polarizacijski filter koji smanjuje refleksije te ge je ugodnije koristiti na dnevnom svjetlu

14 godina
protjeran
iPhone 5 „rastura“…

Zasto dajete povoda, a onda budete isprovocirani od strane Volvox-a?

Uozbiljite se, mali ima 15 godina i pise nebuloze, a vi se palite?!

Provocira na par tema, a neko ce zbog toga popusiti karton?!!!

daniel
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
iPhone 5 „rastura“…

Zašto je u*rani Apple i dalje iznad međunarodnih propisa?

Prema GSM standardu, proizvođač mora staviti micro-USB za punjenje ako misli prodavati svoj uređaj na području EU. Osim ako ja nisam ćorav više nego inače, iphone 5 i dalje nema micro USB.

Jel Apple galaktički imperator pa da se propisi i standardi ne odnose na njih?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Ja imam 4s i on je isto ultra brz mobitel. Jedino trosi puno baterije, ako je A6 CPU stedljiviji, to je onda jako velika prednost. iPhone 5 prema 4s izgleda100 puta lijepse i modernije, ali ću ga zasigurno zaobići. Da imam 4 ili 3gs uzeo bih ga, jel je ipak značajna razlika u hardwareu.

Ti si sigurno jedan od ovih 

{#}

Genijalno. Sve je u mozgu kupaca-obožavatelja i dobroj reklamnoj kampanji što i objašnjava njihov uspjeh. 

Ljudi drže dva ista mobitela u ruci i misle da je ovaj "novi" bolji.

Pure magic, I tell ya. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice