Opcenito licenciranje, kako funkcionira kod Adobe, kako kod Microsofta, kako kod Symanteca.
licenciranje može biti tema samo za dvobroj, i to za više nastavaka dvobroja, pogotovo kad je ms u pitanju...
Opcenito licenciranje, kako funkcionira kod Adobe, kako kod Microsofta, kako kod Symanteca.
licenciranje može biti tema samo za dvobroj, i to za više nastavaka dvobroja, pogotovo kad je ms u pitanju...
Dobro da ima inovativnijih članova od mene. Evo nekoliko ideja od drugih koje bi sigurno mogle pomoč tiskanom izdanju BUGa.
fokus sa informativnosti prebacite na edukativnost
ako planirate i dalje izdavati časopis, onda ga napravite informativnijim, edukativnijim i vrijednijim (za arhivu).
isto vrijedi i za nekakve "male škole" ovog ili onog - puno više ljudi će naučiti nešto o nečemu, no što će naučiti iz "Hardver -noviteti.
E sad da li će to prepoznat publika, i koliko će bit kvalitetno to je pitanje. Ali ako se nastavite borit protiv internetskih medija u temama novosti, hardware, testovi, itd sigurno je da ste izgubili, te je samo pitanje vremena kad će te potpisat kapitulaciju.
Molio bi da ukoliko budete uvodili promjene da se jasno objavi na BOL pa možda i ja odem do kioska po novi broj.
E sad da li će to prepoznat publika, i koliko će bit kvalitetno to je pitanje.
Lako moguće da bi bilo dobro prihvaćeno. Recimo, rubrika samogradnja je redovito jako dobro popraćena.
Sjećam se prije 10-ak godina (možda i više) kad su imali temu broja "Kako složiti računalo", mi (tada) klinci smo se počupali za BUG. Zahvaljujući toj temi dobio sam svoj prvi posao :)
Ma lako za testove necega sto vec postoji na internetu. Kad se namjerim na nesto, ovako i onako provjerim dva tri testa na netu.
Tiskani casopis mi je ipak puno draze imati u ruci, prolistati ga, pa onda polako kroz mjesec citati. I tako bez prekida od broja 5.
I veseli me unatrag par godina sto BUG dobijem u posti dva, tri dana prije nego je na kioscima.
Ma lako za testove necega sto vec postoji na internetu. Kad se namjerim na nesto, ovako i onako provjerim dva tri testa na netu.
nije toliko stvar u samom testu, testirati možeš i ti (zahvaljujući zakonu o zaštiti potrošača). kvaka je u *usporednom* testu, gdje netko pribavi tih 5/10/50 uređaja, i podredi ih istom režimu i nakon toga opiše kako je to izgledalo - u jednom članku imaš konkretnu, relevantnu i vremenski odgovarajuću recenziju nečega oko čega si se dvo(tro)umio.
Znam si ja usporediti komponente i bez gotovih tekstova :-) Sklapam sam kompove od 386-ica.
Danas posjetim 7 kioska i na 5 imaju VIDI i BUG. na 2 nemaju ništa vezano uz informatiku. Zanima me da li postoje Mreža i PC Chip i dalje u tiskanom izdanju ili samo online, ili ih više nema?
Znam si ja usporediti komponente i bez gotovih tekstova :-) Sklapam sam kompove od 386-ica.
nadam se da su roditelji jednako ponosni kao i mi svi ovdje.
imaš u planu organizirati neko fotkanje i podjelu autograma?
Bug živi vječno!
U časopis stavite recimo odgovore na neka pitanja na koja nitko na forumu nije odgovorio. Dodajte neku tipku da se klikne gdje vas korisnik zamoli za tiskano izdanje, ako bude u tiskanom izdanju sljedeći mjesec odgovorite mu privatnom porukom, da bezveze ne kupuje časopis ako nebi bilo.
Sve u svemu, dobri ste, vrlo, dapače, unatoč svemu...
Ma čitam vas već dugo, i pratim, al' što imate pravopisnih grešaka. "Dano" - kaže se "dato" od "dati mu" a ne može "dani mu", tako i "tijek" nije pravilno, jer kaže se "vodeni tok" a ne "vodeni ili strujni tijek", ili npr. "tekovine revolucije", naravno ružno i zvuči "tijekovine Revolucije", jer i "Prevela me mala žedna preko..."(ne čuje se "prijeko" vode u pjesmi)...ja braćo draga što ste iskvarili govor totalno, ih jbg...